Vedligehold din ejendom med trappevask vinduespolering og ejendomsservice

Den bedste måde at vedligeholde din ejendom er at sørge for den er ren. Skidt og snavs kan hobe sig op, skabe fugt følgeskader som kan være dyre at renovere. Der er mange penge at spare i at holde sin ejendom pæn og ren.

Slip for følgeskader af dårlig rengøring

Hos Racoon har vi gang på gang set hvad manglende eller dårlig service kan gøre ved din bolig. Snavs og skidt hober sig op og bliver et problem med tiden. Har du tænkt over om dine vinduesrammer kunne leve længere ved jævnlist at blive gjort rene?

Skidt og snavs holder på fugten. Fugt trænger ind i revner og sprækker. Over tiden vil det skabe råd og nedsætte levetiden på dit vindue.

Vinduespolering er vejen frem

Hos Racoon yder vi markedets bedste vinduespolering. Vi pudser dine vinduer og området omkring dem. Vi efterlader dermed vinduet omgivelser rene og pæne. Det er din garanti for snavset er væk. Rammer og karme bliver mindre udsat for råd og svamp.


vinduespolering Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere

Hold det rent

Altid rene vinduer. Det er vigtigt at vedligeholde materiale. Ud over at kunne nyde rene vinduer vedligeholder du faktisk også dit vindue


Trappevask er vigtigt

Rene trapper skaber glæde for ejendommens beboere. Det basale i at trapperne bliver rengjort en gang om ugen er med til at skabe et pænt indgangsparti til dit hjem. Snavs, spindelvæv, småsten, grus med mere fjernes. Disse ting slider på dine trapper. Det ridser linoleum, slider på træværk og siver ned i beton og lignende.

Får du udført jævnlig trappevask sikrer du dig at reperation af disse skader er på et minimum.


Racoon Rengøring & Ejendomsservice

En ren trappe

Trappevask er vejen til rene trapper året rundt. Vi vasker både sommer og vinter. Skab glæde med en nyvasket trappe.


Ejendomsservice – holder udearealer pæne

Vores ejendomsserviceteknikere er uddannet i at pleje og drifte din ejendom. Fra græsplænen til beboerkontakten. Vores vicevært har styr på din bygning. Vi dækker dig ind i ferier med mere. Det vil sige at du altid kan forvente en faglig pålidelig arbejdskraft året rundt.


vicevært Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Ejendomsservice

Lad Racoon stå for din ejendom. Vi står for alt lige fra beboerkontakt til din græsplæne


Lad os hjælpe dig med markedets bedste service

Kontakt os i dag så kommer vi gerne ud og giver dig et tilbud på en af vores vores services. Besøg vores hjemmeside og find vej til den ydelse du har behov for: https://racoon.dk

Kontakt os via telefonen er via besked. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 275 475. Vi svarer mandag til fredag mellem kl. 8 & 16. Har du lyst til at sende en besked i stedet for? Brug venligst denne formular:Find os på de sociale medier

Se mere til Racoon på de sociale medier:

Facebook

Youtube