Skip to main content

Snerydning
med Racoon  
Vi sørger for sikkerheden

Hos Racoon er vi dedikerede til at sikre trygge veje og ejendomme hver vinter. Vi udfører professionel saltning af veje og snerydning i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og vi er altid klar til at rykke ud, uanset vejret. Så hvorfor ikke lade os hjælpe med at opretholde sikkerheden til vinter?

Kontakt os i dag for at sikre, at din ejendom er klar til den kommende sæson.

Professionel snerydning og saltning af veje
udført af vores mandskab

Har du ejendom på Sjælland, kan du stole på Racoon til at sikre trygge og fremkommelige veje, uanset vejret. Med over 25 års erfaring og et dedikeret team, garanterer vi professionel snerydning og saltning af veje. Vores fokus på sikkerhed og ekspertise betyder, at du kan have fuld tillid til os. Hos Racoon er din ejendoms tilgængelighed vores ansvar, uanset om det drejer sig om parkeringspladser, stisystemer, indgangsveje eller offentlige veje.

Professionel snerydning i København

Uddannet personale

Alt vores personale er uddannet i de rigtige procedurer og håndtering af redskaber. De er klædt på med den rette viden og erfaring om bla. vind og vejr, og  sikkerheden er altid er i top.

Saltning og snerydning

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi saltet og ryddet Sjællandske veje og områder for sne de sidste 25 år. Gennem høj professionalisme og god service har vi i dag en stor tilfreds og loyal kundekreds. 

Få en sikker ejendom med snerydning

Professionelt resultat

Vi sætter vores faglighed og viden meget højt når vi udfører opgaver for vores kunder. Du kan derfor altid regne med et top professionelt resultat, der sikrer ejendommen på bedste vis. 

Undgå uheld
Få fjernet sne og isslag så hurtigt som muligt


Er der faldet en masse sne eller har nattens frost forårsaget isslag, er det vigtigt at få sikret veje og parkeringspladser – dog med den rette ekspertise. Får du Racoons sagkyndige ud, kan du være sikker på, at vi nøje vurderer, hvad der er nødvendigt. Vi salter nemlig ikke bare for at salte – og når vi salter, gør vi det med den helt præcise mængde, til gavn for miljøet. Vores medarbejdere har en stor viden om, hvordan  luftfugtighed og temperaturer påvirker hinanden. Nogle gange er det nok blot at skrabe sneen væk. Andre gange skal de store maskiner i brug. Uanset hvad, er vi på stedet og tager ansvar for, at din ejendom er fri for sne og isslag. 

Racoon baner vejen for snerydning på Sjælland.

Hos Racoon arbejder vi under ordnede forhold. Vi har stor erfaring inden for rengøring, ejendomsservice og snerydning. Vores folk er uddannede og kvalificerede til de opgaver, vi sætter dem til. Om det så er rengøring af trapper, facader, tagrender eller andre udendørsarealer, er vores personale top professionelle. 

Vi har gennem mere end 25 år udviklet egen kvalitetssikring og råder over uddannede medarbejdere, som kan håndtere alle de “kolde” opgaver. Når sneen falder vurderer vi blandt andet: vind, vejr og omgivelser. Vi bruger vores erfaring og viden til konstant at vurdere, hvad der er den bedste løsning. 

Snerydning – har du styr på reglerne?

Kender du reglerne for rydning af sne? De færreste kender nemlig de juridiske aspekt of forpligtelser, når det drejer som om at fjerne sneen, men ikke desto mindre er det vigtigt at vide. Læs blandt andet her omkring reglerne for snerydning.

Vi forstår vigtigheden af at overholde lovgivningen, og med Racoon ved roret kan du være fuldstændig tryg ved, at alle regler og bestemmelser altid bliver nøje overholdt. Vi er eksperter i at sikre, at din ejendom er i compliance med loven, når det kommer til sneoprydning. Hos os er din tryghed vores prioritet.

Få hjælp til saltning og rydning af sne

Vil du være sikker på at snerydningen foregår nemt og smertefrit til vinter? Kontakt os allerede nu, så vi kan rykke hurtigt ud i tilfælde af en snefuld vinter. Du kan kontakte os på telefon 70 275 475, [email protected] eller via. vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.


4 grunde til at vælge Racoon til snerydning
Snerydning i København


25 års erfaring


Uddannet personale


Du er garanteret et sikkert resultat


Vi overholder altid pris og aftaler


Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster snerydning?

Hos Racoon er vi fleksible og har derfor forskellige tilbud alt efter, hvad der er behov for. Vi kan give dig en fast pris, som vi holder 100 %. Vil du undgå for meget kontakt, når sneen eller isen har lagt sig, kan vi indgå en fast aftale op abonnement af snerydning. Derudover tilbyder vi også en timepris. Vi snakker selvfølgelig med jer inden om, hvad der bedst kan betale sig for jer og jeres behov. 

Hvor lang tid tager en snerydning?

Det er ikke til at sige på forhånd, hvor længe en snerydning eller saltning af veje kommer til at tage. Dog kan vi garanterer, at med vores medarbejderes høje professionalise, udføres arbejdet effektivt og fejlfrit. 

Hvor længe holder en saltning?

Det er ikke til at sige på forhånd, hvor længe en saltning holder. Alt efter temperatur og vind og vejr, påvirkes saltningen. Når vi rykker ud, holder vi dig selvfølgelig opdateret og sørger for, at kommunikationen er i orden.