Chat with us, powered by LiveChat

SALTNING OG GLATFØREBEKÆMPELSE I KØBENHAVN

Glatte fortorve – få et tilbud på rydning af sne

Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører professionel glatførebekæmpelse på din ejendom. Vi giver en fast pris på din opgave. Vi fjerner sneen når behovet er der.

Væk med de glatte veje

Har du ejendom i Københansområdet, udfører vi gerne glatførebekæmpelse, så i sikkert kan komme ud, og ind af jeres bygning uden, at nogle er kommet til skade.

Få et uforpligtende tilbud og prisgaranti rydning af sne på din ejendom. Lad os rydde sne på dine indgangsveje og sti systemer eller offentlig vej. Vi garanterer sikker adgang til og fra din bygning.

Priser på vores ydelser

Om det er snerydning firma eller privat skal du kontakte Racoon i dag. Vi giver dig en fast pris på vores service, som vi lover holder 100%. Er du til helt faste priser tilbyder vi et abonnement på rydning af sne. Her betaler du det aftalte beløb, og der er ingen ekstraregninger.

Rydning af sne på timepris: Ønsker du at betale timepris er det også en mulighed. Vi rådgiver gerne i hvad der bedst kan betale sig for jer. Hvilken løsning der passer bedst muligt til dig, kan derfor være individuelt. Kontakt derfor Racoon Rengøring & Ejendomsservice i dag.


graffiti hovedrengøring flyttelejligheder

Kontakt Racoon Rengøring & Ejendomsservice i dag

Vi giver dig gerne et tilbud og pris på din opgave. Det hele er ganske uforpligtende.

Brug nedenstående kontaktformular eller kontakt os i dag på tlf. nr.: 70 275 475 – Brug for andre ydelser – kig på vores andre services her


Væk med sneen hurtigst muligt

Snerydning og saltning skal ske efter vejrmæssige optimale omstændigheder. Hos Racoon kigger vi på vejret. Vi salter ikke bare for at salte.

For meget saltning er ikke godt for miljøet eller vores grundvand. Dog er salt et godt middel til at bekæmpe de glatte fortorve. Derfor bruger vi salt, men kun når det absolut er nødvendigt.

Vores medarbejdere har en stor viden på hvordan blandt andet luftfugtighed, og temperaturer påvirker hinanden. Nogle gange er det noget blot at skrabe sneen væk. Andre gange skal de store maskiner i brug. Vi er på stedet, og tager ansvar for at din ejendom er fri for sne.

Billigste pris på snerydning

Kan det findes billigere et andet sted? Det kan det sikkert. Vi har ikke markedets laveste pris. Til gengæld anvender vi vores store viden og kvalitetssikringsprogram til at udføre høj kvalitet af vores arbejde.

Høj kvalitet som i sidste ende meget vel kan vise sig, at Racoon er billigst.

Læs mere her: Vores medarbejdere salter ikke, ej heller rydder sne hvis vejret ikke tillader det. Der skal være en vis mængde sne tilstede før at vi kører ud.

Vi kører ikke bare ud for at tage en timeløn. Der skal være visse betingelser opfyldt før det er lønsomt at rydde sne. Både for jer og os.

Vi ser desværre alt for meget i branchen at konkurrenter svigter på disse punkter. Populært sagt rykker de ud så snart der er udsigt til at genere en indtægt. Hos Racoon rykker vi ud hvis det giver mening i forhold til vejr og omgivelser at foretage glatførebekæmpelse. Det vil sige, at i ikke betaler for noget i ikke får.

Hvorfor vælge racoon til opgaven

Hos Racoon arbejder vi under ordnede forhold. Vi har stor erfaring inden for rengøring, ejendomsservice og snerydning. Vores folk er uddannede og kvalificerede til de opgaver vi sætter dem til.

Vi har gennem 21 år udviklet egen kvalitetssikring og råder over uddannede medarbejdere, som kan håndtere de opgaver de er ansat til. Når sneen falder vurderer vi blandt andet: Vind, vejr og omgivelser. Igen vurderes det om der er behov for saltning, fejning eller skrabning.

Vi har styr på reglerne

Kender du reglerne for rydning af sne? De færreste kender de juridiske aspekt of forpligtelser når det drejer som om at fjerne sneen. Læs blandt andet her omkring reglerne for snerydning

Er du ikke til regler så lad Racoon stå for det. Vi ved hvad loven kræver i henhold til, at rydde sne fra din ejendom

Vi bruger ikke unødig tid på din ejendom. Alt sammen kommer dig til gode som kunde.