Håndværker-
rengøring
der efterlader byggeriet rent

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har siden 1998 udført rengøring i højeste kvalitet – og håndværkerrengøring er ingen undtagelse. Vi har stor ekspertise på området og udfører med professionel sikkerhed også din opgave. Håndværkerrengøring og Racoon går hånd i hånd.

Lad Racoon stå for din håndværkerrengøring

Bygge- og renoveringsprojekter støver og sviner. Der er dog ingen grund til at miste modet og overblikket. For hos Racoon er vi klar til at starte på håndværkerrengøringen, når håndværkere har afsluttet opgaven, og byggestøvet har lagt sig tungt over det renoverede område. Kommer du fra et boligselskab, betyder det for eksempel, at din beboere kommer hurtigt videre. Om det er fra flytning, generel vedligeholdelse eller noget helt tredje, er vi klar på at efterlade din ejendom ren og pæn.

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er uddannet og klædt på til opgaven. For ikke hvem som helst kan gøre rent. Når Racoon udfører håndværkerrengøring, håndteres opgaven derfor professionelt. Vi har det rette personale, de rette værktøjer og den rette viden.

Tilfredse kunder

Vi har stor respekt for, at vores kunders tid er vigtig. Derfor er det også en mærkesag at levere aftalt produkt til aftalt tid. Racoon er på vej op af trapperne, når håndværkeren er på vej ned. 

Professionelt resultat

Vi har 22 års erfaring med rengøring, og vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og stabilitet. Dermed sikrer vi en høj ensartet standard og et professionelt resultat – hver gang.

Effektiv håndværkerrengøring
i kampen mod byggerod


I boligforeninger vil der med jævne mellemrum være behov for renoverings- og byggeprojekter – for eksempel i forbindelse med flytninger og løbende vedligeholdelse. Og selvom det pynter med en renovering, kan man ikke sige det samme om det byggerod, den ofte efterlader.

Vil du byggerodet til livs, er Racoon det sikre valg. For hos os køber du erfaring og viden. Og vi bruger ikke hvem som helst til din opgave. Vores ansatte er klar på din opgave og har prøvet det før, ligesom de hele tiden er opdateret via vores interne uddannelsessystem. Dermed sikrer vi at være effektive og nutidige, når vi udfører håndværkerrengøring for din boligforening.

Racoon har 22 års erfaring med alle former for ejendomsservice og rengøring – fra den forefaldende trappevask til den omfattende hovedrengøring eller håndværkerrengøring. Med os på opgaven får din boligforening derfor en professionel rengøringspartner i kampen mod byggerod og alle andre former for snavs.


4 grunde til at vælge os til håndværkerrengøring


Vi har over 400 tilfredse kunder i boligsektoren


Vi har 23 års erfaring med håndværkerrengøring 


 Vores personale er uddannet


 Vi gør rent i første forsøg


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er håndværkerrengøring?

Håndværkerrengøring er en professionel rengøringsydelse til boligforeninger, der vil hurtigt af med byggerodet efter et bygge- og renoveringsprojekt.

Hvorfor få professionelle til at gøre rent efter håndværkere?

Håndværkerrengøring er ofte mere tidskrævende og besværligt end almindelig rengøring på grund af den mængde støv og byggerod, bygge- og renoveringsprojekter ofte efterlader. Ved at vælge en professionel partner som Racoon, er din boligforening sikret en hurtig og effektiv rengøring.

Hvor tilbyder I håndværkerrengøring?

Racoon servicerer hovedsageligt boligsektoren – dvs. andels- og ejerforeninger samt almene boligforeninger. Vi udfører ligeledes håndværkerrengøring på både private områder og fællesarealer i både små og store beboelsesejendomme. 

Hvordan sikrer i kundernes tilfredshed?

Vores ansatte er uddannet til at udføre håndværkerrengøring, ligesom vi arbejder med grundig egenkontrol. På den måde er vores kunder altid sikret et tilfredsstillende resultat. 

Uforpligtende & gratis tilbud

Kunne I tænke jer et gratis og uforpligtende tilbud? Så er I mere end velkommen til at kontakte os her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi svarer indenfor 24 timer