Chat with us, powered by LiveChat

Rens af tagrender forhindrer oversvømmelser

Man siger, at et tag tager imod omkring 80-100 tons nedbør pr. år. Dit tag er dermed i perioder på overarbejde. Passager skal være frie så vandet frit kan føres til jorden. Skidt og snavs kan forhindre vandet i at blive ført til dets endestation. Ud over snavset har vi oplevet at murbrokker, tagsten og nedfald for bygge og renovation er havnet i tagrenden.

Derfor skal du rense dine tagrender og nedløbsrør

Hvis vandet ikke får fri passage kan det ikke blive ledt til undergrunden. Det vil sige at din tagrende og nedløb “løber” over. Vand og skidt vil efterfølge placere sig ved husmure og gavle. Det kan give alvorlige skader på ejendommen. Om vinteren typisk frostskader. I forår og efterår fugt og svamp som løber langs mur og sokler.

Vi renser med professionelt værktøj og kommer i højden

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har erfaringen i at rense tagrender og nedløbsrør. VI har mange års erfaring i at få renset tagrenderne så dit hus er sikret mod skidt og fugt.

Vi udfører rens af tagrender blandt andet i boligforeninger. Vi kommer i mange meters højde med vores specielle udstyr. Med moderne udstyr suger vi tagrenderne rene for skidt. I processen kan vi følge med på en skærm og sikre at alt skidt er væk.

VI anbefaler at du får renset din tagrende 1 gang om året. Efteråret er et oplagt tidspunkt grundet blade og andet nedfald fra træer.

Hvis du vælger Racoon du at rense dine tagrender sørger vi for at du kan gå efteråret og vinteren sikkert i møde. Ud over at rense så spuler vi også efterfølgende. Dermed sikrer vi der er gennemløb og at vandet kan komme væk.


rens af tagrender rens af tagrende

Pris på rensning af tagrender

Skal du have efterset og renset dine tagrender? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er i stand til at kommer i højden via vores dedikerede udstyr. Dygtigt personale renser dine tagrender hurtigt og effektivt, så kan du få rene render igen.

Kontakt Racoon i dag for pris og muligheder. Hvis det er en større opgave vil vi gerne kigge forbi inden vi giver et tilbud.


Vidste du at?

Alle vores medarbejdere er uddannet til det job de skal udføre, også til rens af tagrender. Du kan med tryghed bruge os til dine opgaver. Ud over tagrender arbejder vi også med trappevask, hovedrengøring, vinduespolering, ejendomservice / vicevært og meget mere. Se alle vores ydelser her. Har du en opgave du mener vi skal udføre? Kontakt os gerne.

Hos Racoon har vi en aktiv kultur. Vi er en virksomhed der gerne vil være unikke og bedst til det vi gør. Vi er meget bevidste om, at høj service og kvalitet betyder alt i verden. Hos os er en aftale en aftale. Vi møder til tiden og vi udfører det aftalte stykke arbejde.

Se mere til os på de sociale medier

Racoon er ikke som de andre. Når vi ikke udfører rens af tagrender og trappevask, hvad laver vi så? Det finder du ud af hvis du har 2 minutter til at se hvad vi laver på

Vi er ikke bange for at være mere end et “firma”