Vinduespolering

Rene ruder er en fornøjelse

Lad os stå for din vinduespolering

Hos Racoon servicerer vi mange boligforeninger med vinduespolering. Det er typisk pudsning af vinduer i trappeopgange og indgangspartier. Der hvor det kan være svært at komme til, har vi ekspertisen. Om du bor i en moderne eller en ældre ejendom, kan det være svært at få pudset i alle kroge. Vi har dygtige medarbejde som har værktøjet og erfaringen.

Hvis man holder sine ruder og karme rene har det også effekt på vedligeholdelsen. Ved jævnlig vinduespolering holdes skidt og snavs nede på et minimumsniveau. Det betyder mindre fugt i rammer og partier. Det kan ses på vedligeholdelseskontoen. Et vedligeholdt vinduesparti kan nemt leve et årti længere. Ud over besparelsen på vedligehold kan du også nyde godt af rene omgivelser.

Høj kvalitet og stor viden

Hos Racoon sætter vi kvalitet og stabilitet i højsædet. Vi overholder vores aftaler og udfører vores rengøring til prisen. Alle ansatte bærer uniform. I er aldrig i tvivl om, at Racoon er på stedet.

Ydermere er vores vinduespudsere uddannet til opgaven. Både til basal pudsning og kørsel med lift, anvendelse af stiger med mere. Overført betyder det, at vi kan være med de fleste steder. Enten med maskiner eller håndkraft.

Se eventuelt vores servicekatalog, vi kan hjælpe med meget andet end vinduespolering.

Professionel vinduespolering

Racoon's team af professionelle vinduespolere har mange rene ruder på samvittigheden. Ruder har forskellige former og udformninger.

Hvordan sikrer du, at dine vinduer forbliver rene? Når vi pudser vinduer, arbejder vi ud fra nogle simple, men vigtige grundregler, der gør at vores kunder altid kan forvente helt rene vinduer.

Reducerer vedligeholdelse

Det er ikke kun rene ruder, der er grunden til, at du skal rengøre dine vinduespartier. Rammen omkring og dine sprosser vedligeholder du også ved at holde dit vindue rent.

Når du får udført vinduespolering professionelt af Racoon, sikrer du at disse emner er rene og pæne. Skidt og snavs er væk, og dit vinduesparti er godt rustet til fremtiden.

Mange års erfaring

Racoon har pudset vinduer siden 1998. Vi har i 22 år pudset alle typer vinduer i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Så kan du nyde udsigten fra dit hjem fra et rent vindue.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Om I vil have pudsning sat i system. For eksempel én gang pr. måned, så leverer vi til tiden. Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475