Chat with us, powered by LiveChat

Vinduespolering – rene ruder er en fornøjelse

Racoon’s team af professionelle vinduespolere har mange rene ruder på samvittigheden. Ruder har forskellige former og udformninger. Hvordan sikrer du at dine vinduer forbliver rene? Når vi pudser vinduer, arbejder vi ud fra nogle simple, men vigtige grundregler, der gør at vores kunder altid kan forvente helt rene vinduer.


vinduespolering Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere

Vores medarbejdere ved, at de skal undgå ”løbere” og ”kanter”

Vi møder altid op til den aftalte tid og lægger vægt på imødekommenhed og effektivitet

Vores medarbejdere er altid i virksomheds-uniform, så det er let at se, at ”her kommer vinduespudseren”.

Det giver tryghed – ikke mindst hos vores ældre kunder

Vi udfører også vinduespolering fra liftNår du pudser jævnligt sparer du penge

Det er ikke kun rene ruder, som er grunden til du skal rengøre dine vinduespartier. Rammen omkring og dine sprosser vedligeholder du også ved at holde dit vindue rent. Når du får udført vinduespolering professionelt udført af Racoon sikrer du at disse emner er rene og pæne.

Års erfaring kommer kunderne til gode

Racoon har pudset vinduer siden 1998. Vi har i over 20 år pudset alle typer vinduer i København og omegn. Det betyder at du som kunde er sikker på at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven. VI bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Så kan du nyde udsigten fra dit hjem fra et rent vindue.

Kontakt os for et godt tilbud

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner i kan stole på så er Racoon jeres løsning.

Om i vil have pudsning sat i system. For eksempel 1 gang pr. måned så leverer vi til tiden.

Kontakt os og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for jer. VI kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

VI kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.Vil du se mere til Racoon

Besøg os gerne på de sociale medier. Vi er stolte over at kunne vise alt det vi er gode til. Giv eventuelt vores nyhedsside et besøg hvis du er til lidt længere nyheder omkring Racoon.

Facebook: https://www.facebook.com/racoon.dk/

Kig forbi Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA/videos