Chat with us, powered by LiveChat

Giv os et kald, vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt Racoon i dag, hvis kravet er høj kvalitet og markedets bedste service. Vi beregner gerne et tilbud til dig. Vi er Danmarks bedste trappevaskere. Skal du ikke have vasket trapper så kig på vores andre ydelser. Vi står for ejendomsservice i mange ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Laver du en rengøringsaftale med os, får du en eller flere faste rengøringsassistenter tilknyttet. Vores leveringsikkerhed er over 99% i forhold til aftalte ydelse på aftalte dag. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt, og vi har et system, der regner leveringssikkerheden ud for os. Vores rengøring kontrolleres desuden periodisk af vores servicechefer. Derfor kan du altid regne med at vores produkt matcher dit behov.


Du finder os her

Racoon Rengøring og Ejendomsservice
Islevdalvej 182
2610 Rødovre
Tlf.:: 70 275 475


Pris på vores ydelser?

Vi vil meget gerne give dig en pris på hvad det koster at vaske trapper, gøre hovedrent, vinduespolering eller en af vores andre ydelser. Du skal blot kontakte os via tlf 70 275 475

Du er ogsp velkommen til at sende os ved at sende en besked via kontaktformularen på siden her. Det er uforpligtende at få et tilbud.

Hvorfor vælge Racoon

Hos Racoon er kvaliteten høj. Vi laver ikke noget med mindre der er kvalitet og service med ind over. Vi har vi har vasket trapper i mere end 20 år. vi laver meget andet end trappevask, vi har ydelser som: ejendomsservice, vicevært, snerydning, hovedrengøring med mere. Alt sammen er udført med 100% kvalitet og service.

Vores unikke egenkontrol

Via vores inspektører sikrer vi at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Derfor kan vi tilbyde den bedste egenkontrol, og samtidigt sikrer kvaliteten er i top hver gang. Vi har valgt “kvalitet & service” som det der skal drive os.

De bedste medarbejdere

Racoon har et bagland som vi synes er de bedste i Danmark. Dygtige medarbejdere som sikrer at aftaler bliver overholdt. Mød for eksempel John som arbejder med grønne arealer og ejendomsservice. Vi vil gerne være synlige over for vores kunder med alt hvad vi laver. Det er ikke hemmeligt at vi gerne vil levere kvalitet.

Alle der arbejder i Racoon er ansat fordi de vil være med til at bygge det bedste fundament for rengøring og ejendomsservice. Dette giver vi videre til vores kunder. Det er en del af vores Racoon og vores ydelser.