Kontakt Racoon

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt Racoon...

Hvis kravet er høj kvalitet og markedets bedste service. Vi beregner gerne et tilbud til dig. Vi er Danmarks bedste trappevaskere. Skal du ikke have vasket trapper, så kig på vores andre ydelser. Vi står blandt andet for ejendomsservice i mange ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Laver du en rengøringsaftale med os, får du en eller flere faste rengøringsassistenter tilknyttet. Vores leveringsikkerhed er over 99% i forhold til aftalte ydelse på aftalte dag. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt. Vi har nemlig et system, der regner leveringssikkerheden ud for os. Vores rengøring kontrolleres desuden periodisk af vores servicechefer. Derfor kan du altid regne med, at vores produkt matcher dit behov.

Pris på vores ydelser?

Vi vil meget gerne give dig en pris på, hvad det koster at vaske trapper, gøre hovedrent, vinduespolering eller en af vores andre ydelser. Du skal blot kontakte os via tlf 70 275 475.

Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen på siden her. Det er uforpligtende at få et tilbud.

Hvorfor vælge Racoon

Hos Racoon er kvaliteten høj. Vi laver ikke noget medmindre, der er kvalitet og service med indover. Vi har vasket trapper i mere end 20 år. Det er dog ikke den eneste service vi yder - vi har nemlig ydelser såsom: ejendomsservice, vicevært, snerydning, hovedrengøring med mere. Alt udføres i 100% kvalitet og service.

Vores unikke egenkontrol

Via vores inspektører sikrer vi, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Derfor kan vi tilbyde den bedste egenkontrol, og samtidigt sikrer kvaliteten er i top hver gang. Vi har valgt “kvalitet og service”, som det, der skal drive os.

De bedste medarbejdere

Racoon har et bagland, som vi mener er de bedste i Danmark. Dygtige medarbejdere som sikrer, at aftaler bliver overholdt. Mød eksempelvis John der arbejder med grønne arealer og ejendomsservice. Vi vil gerne være synlige overfor vores kunder med alt, hvad vi laver. Det er ikke hemmeligt, at vi gerne vil levere kvalitet.

Alle der arbejder i Racoon er ansat, fordi de vil være med til at bygge det bedste fundament for rengøring og ejendomsservice. Dette giver vi videre til vores kunder. Det er en del af vores Racoon og vores ydelser.

De bedste medarbejdere

Racoon har et bagland som vi synes er de bedste i Danmark. Dygtige medarbejdere som sikrer at aftaler bliver overholdt. Mød for eksempel John som arbejder med grønne arealer og ejendomsservice. Vi vil gerne være synlige over for vores kunder med alt hvad vi laver. Det er ikke hemmeligt at vi gerne vil levere kvalitet.

Alle der arbejder i Racoon er ansat fordi de vil være med til at bygge det bedste fundament for rengøring og ejendomsservice. Dette giver vi videre til vores kunder. Det er en del af vores Racoon og vores ydelser.

Kontakt os

Er du også ude efter høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner, som I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Skal vi være jeres partner på rengøring, trappevask eller ejendomsservice? Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem kl 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475