Chat with us, powered by LiveChat

Ejendomsservice – Din ejendom bliver ren og pæn

Skal vi levere en vicevært / ejendomsservicetekniker / gartner i absolut topkvalitet? Hos os bliver kunderne i 13-14 år i gennemsnit, så vi tør godt love, at du heller ikke bliver skuffet. Vores folk er uddannede til opgaven og har mange års erfaring med vedligeholdelse af ejendomme. Skal din boligforening have det bedste markedet kan tilbyde? Så står Racoon klar til at tilbyde professionel assistance.

Vi er de bedste i branchen

Du får en vicevært, der holder hele ejendommen pæn og ren og sørger for

 • haveservice så som ukrudtsbekæmpelse, beskæring, hække klipning og klipning af græsplænen
 • vagtordning
 • vedligeholdelse og småreparationer m.v.
 • varmemesterfunktioner
 • tilsyn med håndværkere
 • bortskaffelse af storskrald
 • udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • håndtering og tilsyn med vaskerier
 • vedligeholdelse af varmtvandsanlæg
 • gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • snerydning

Er dit behov ikke på listen så kontakt os gerne. Vi kan det hele inden for ejendomsservicering og de klassiske vicevært funktioner. Alle grene af Ejendomsfunktionær uddannelsen, både grå, blå og grøn kan vi være behjælpelige med.


vicevært Racoon Rengøring & Ejendomsservice
Vicevært funktionen er et populært valg hos vores kunder

Ejendomsservice i verdensklasse

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter helt faste procedurer, så du netop er sikret den samme præcision og høje standard, uanset hvilken medarbejder der arbejder på din ejendom.

Viceværten samtidig, at storskræl afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver. Ham sørger også for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til alverdens leverandører. Lad Racoon klare den sag.

Kort sagt: Vi sørger for det hele som jeres beboere måtte forvente af deres vicevært.

Alt vores ejendomsservice personale fra Racoon går i uniform og bærer ID kort. I møder altid det samme personale på ejendommen, dermed lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere. En partner man kan stole på som er der når behovet er størst. Vi er der efter aftale og udfører det arbejde som er nødvendig for at jeres ejendom fremstår ren og pæn.


Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne en pris på vores service. Send os en besked eller ring på 70 275 475. Telefontiden er mandag til fredag mellem kl. 8 & 16. Sender du en besked svarer vi inden for 24 timer. Gerne før.Kvalitet der kan måles

Vi måler løbende vores kvalitet på ejendomsservice og skriver resultaterne på en synlig tavle på kontoret, så alle kan følge med i, hvor godt det går.

Hver medarbejder måles løbende på 9 punkter, så som at der er rent inde og ude, at ukrudtet er fjernet, og at skakten er ren og pæn.

Samtidig honorerer vi også det gode arbejde. Medarbejdere, der udmærker sig med en særlig indsats, belønnes med en bonus. Fordi alle vores medarbejdere selvfølgelig lever op til vores høje standarder, er det kompetente og omhyggelige rengøringsassistenter og trappevaskere, de skal konkurrere med.

Værdsatte medarbejdere

Udover at vi belønner flid, er Racoon også en attraktiv arbejdsplads på mange andre måder. Vi lærer rengøringsassistenterne og medarbejderne i ejendomsservice grundigt op og giver dem samtidig tid til, at de kan gøre arbejdet grundigt. Især det sidste tiltrækker serviceassistenter med faglig stolthed.

Har du brug for hjælp fra andre faggrupper som en anlægsgartner, elektriker eller maler, kan vi sagtens organisere det for dig. Så slipper du for at koordinere flere forskellige firmaer og bare kan nyde, at ejendommen er pæn, og at alt fungerer som det skal.

99% af alle vores opgaver løses til tiden. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt, og vi har et system, der regner leveringssikkerheden ud for os.

Service i boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger

Indgår du en aftale med os, sørger vi for, at du skal ind over mindst muligt på ejendommen. Derfor står vi gerne for den direkte kontakt med beboerne i forbindelse med nøgler, navneskilte eller lignende.

Fordi vi har specialiseret os i ejendomsservice i beboelsesejendomme, har vi tænkt ind i hele vores koncept, at vi er tæt på beboernes eget hjem. Derfor arbejder vores personale ikke på ejendommen efter kl. 18.00, så I har ro om aftenen. Ved særlige opgaver, eller hvis vi skal med til et møde i foreningen, kommer vi selvfølgelig også om aftenen. Det er jo som regel der, I mødes.

Vi løser opgaver på hele Sjælland, særligt i Storkøbenhavn, Nordsjælland Køge og Roskilde.