ejendomsservice

Ejendomservice og vicevært

Skal din ejendomsservice være absolut topkvalitet? Hos os bliver kunderne i 13-14 år i gennemsnit, så vi tør godt love, at du heller ikke bliver skuffet.

Vi er de bedste i branchen

Du får en vicevært, der holder hele ejendommen pæn og ren og sørger for

 • haveservice så som ukrudtsbekæmpelse, beskæring, hække klipning og klipning af græsplænen
 • vagtordning
 • vedligeholdelse og småreparationer m.v.
 • varmemesterfunktioner
 • tilsyn med håndværkere
 • bortskaffelse af storskrald
 • udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • håndtering og tilsyn med vaskerier
 • vedligeholdelse af varmtvandsanlæg
 • gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • snerydning

Er dit behov ikke på listen så kontakt os gerne. Vi kan det meste.

Ejendomsservice i verdensklasse

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter helt faste procedurer, så du netop er sikret den samme præcision og høje standard, uanset hvilken medarbejder der arbejder på din ejendom.

Viceværten sikrer samtidig, at storskræl afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver. Ham sørger også for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til alverdens leverandører. Lad Racoon klare den sag.

Kort sagt: Han sørger for alt det, beboerne ellers kontakter dig om.

Alt personale går i uniform og har ID-kort med.  Og da I altid møder det samme personale på ejendommen, lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere.

Kvalitet der kan måles

Vi måler løbende vores kvalitet og skriver resultaterne på en synlig tavle på kontoret, så alle kan følge med i, hvor godt det går.

Hver medarbejder måles løbende på 9 punkter, så som at der er rent inde og ude, at ukrudtet er fjernet, og at skakten er ren og pæn.

Samtidig honorerer vi også det gode arbejde. Medarbejdere, der udmærker sig med en særlig indsats, belønnes med en bonus. Fordi alle vores medarbejdere selvfølgelig lever op til vores høje standarder, er det kompetente og omhyggelige rengøringsassistenter og trappevaskere, de skal konkurrere med.

Værdsatte medarbejdere skaber værdi

…De er grundlaget for vores høje kvalitet

 

Værdsatte medarbejdere

Udover at vi belønner flid, er Racoon Rengøring og Ejendomsservice også en attraktiv arbejdsplads på mange andre måder. Vi lærer rengøringsassistenterne og viceværterne grundigt op og giver dem samtidig tid til, at de kan gøre arbejdet grundigt. Især det sidste tiltrækker serviceassistenter med faglig stolthed.

Har du brug for hjælp fra andre faggrupper som en anlægsgartner, elektriker eller maler, kan vi sagtens organisere det for dig. Så slipper du for at koordinere flere forskellige firmaer og bare kan nyde, at ejendommen er pæn, og at alt fungerer som det skal.

99 % af alle vores opgaver løses til tiden. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt, og vi har et system, der regner leveringssikkerheden ud for os.

Ejendomsservice i boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger

Indgår du en aftale med os, sørger vi for, at du skal ind over mindst muligt på ejendommen. Derfor står vi gerne for den direkte kontakt med beboerne i forbindelse med nøgler, navneskilte eller lignende.

Fordi vi har specialiseret os i ejendomsservice i beboelsesejendomme, har vi tænkt ind i hele vores koncept, at vi er tæt på beboernes eget hjem. Derfor arbejder vores personale ikke på ejendommen efter kl. 18.00, så I har ro om aftenen. Ved særlige opgaver, eller hvis vi skal med til et møde i foreningen, kommer vi selvfølgelig også om aftenen. Det er jo som regel der, I mødes.

Vi løser opgaver med ejendomsservice på hele Sjælland, særligt i Storkøbenhavn, Nordsjælland Køge og Roskilde.

Kontakt os i dag

 

Ejendomservice og vicevært

…Skal vi også hjælpe dig?

Få et tilbud