Chat with us, powered by LiveChat

Duften af ren lejlighed – klar til ny beboer

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har stor erfaring med rengøring af flyttelejligheder. Vi har i over 21 år udført rengøringer af lejligheder i forbindelse med flytning, håndværkere og så videre. Når en lejlighed rengøres går vi igang fra A-Z, vi slutter med vinduerne og så står lejligheden klar og ren til beboeren.

Racoon hjælpe med en ekstra og professionel indsats. Vi har stor erfaring med:

  • slutrengøring af  fraflyttede lejligheder
  • rengøring efter håndværkere ved både små og store byggesager
  • rengøring af skurvogne
  • behandling af gulve inden overdragelse af lejligheder

Til alle opgaver benytter vi kun produkter og maskiner af nyeste og højeste kvalitet. Vi lægger som altid vægt på kvalitet, stabilitet og fleksibilitet.

Rengøring af lejemål, vores medarbejdere er uddannet til opgaven

Alle vores medarbejdere er klædt på til den opgave de skal udføre. Når man starter som nyansat i Racoon gennemgår man en uddannelse og dermed bliver klædt godt på til de mange opgaver der venter forude.

Ud over vores medarbejder er grundigt sat ind i opgaverne anvender de selvfølgelig også moderne hjælpemidler. Vi har de produkter som skal til for effektivt at gøre en lejlighed ren på kortest muligt tid. Det kommer vores kunder tilgode i sidste ende.


hovedrengøring flyttelejligheder

Kontakt Racoon, vi gør dine flyttelejligheder rene

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af lejligheder der fraflyttes. Kontakt os i dag på tlf.: 70 275 475, vi svarer mandag til fredag mellem kl 8-16

Du kan også kontakt os via formularen, vi svarer altid skriftlige henvendelser inden for 24 timer. Ofte inden for et par timer.


Skal vi rengøre din lejlighed?

Kontakt os i dag hvis du vil høre hvad vi kan gøre for dig. Ud over rengøring af flyttelejligheder har vi en stribe af ydelser som gør at vi kan være total leverandør på services på din ejendom:

Find Racoon på de sociale medier

Vi elsker at dele de gode historier og vise hvem vi er. Vi er stolte af vores produkter. Vil du vide mere så kig her:

Se mere til os på Facebook: https://www.facebook.com/racoon.dk/

Kig med på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA

Vores hjemmeside: https://racoon.dk