Flyttelejligheder

Vi rengører flyttelejligheder, så de bliver den bedste start på et nyt hjem

Rengøring af flyttelejligheder

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har stor erfaring med rengøring af flyttelejligheder. Vi har i over 21 år udført rengøringer af lejligheder i forbindelse med flytning, håndværkere og så videre. Når en lejlighed rengøres, går vi igang fra A-Z. Vi slutter med vinduerne, og så står lejligheden klar og ren til beboeren.

Ud over at rengøre flyttelejligheder kan vi også klare håndværker rengøringen - klik her. 

Professionelt resultat

Racoon hjælpe med en ekstra og professionel indsats. Vi har stor erfaring med:

  • Slutrengøring af  fraflyttede lejligheder
  • Rengøring efter håndværkere ved både små og store byggesager
  • Rengøring af skurvogne
  • Behandling af gulve inden overdragelse af lejligheder

Til alle opgaver benytter vi kun produkter og maskiner af nyeste og højeste kvalitet. Vi lægger som altid vægt på kvalitet, stabilitet og fleksibilitet.

Vi er klar på din opgave

Rengøring af lejemål, vores medarbejdere er uddannet til opgaven:

Alle vores medarbejdere er klædt på til den opgave, de skal udføre. Når man starter som nyansat i Racoon gennemgår man en uddannelse og dermed bliver klædt godt på til de mange opgaver, der venter forude.

Udover at vores medarbejdere er grundigt sat ind i opgaverne, anvender de selvfølgelig også moderne hjælpemidler. Vi har de produkter, som skal til for effektivt at gøre en lejlighed ren på kortest muligt tid. Det kommer vores kunder tilgode i sidste ende.

Mange års erfaring

Hos Racoon har vi rengjort flyttelejligheder i 22 år. Søger du en partner som er effektiv og leverer høj kvalitet til tiden? Så skal du overveje Racoon Rengøring & Ejendomsservice.

Lad os blive din faste partner på rengøring af flyttelejligheder eller slutrengøring efter håndværkere. Få en aftale med os så er vi lige om hjørnet.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475

Skal vi rengøre din lejlighed?

Kontakt os i dag hvis du vil høre hvad vi kan gøre for dig. Ud over rengøring af flyttelejligheder har vi en stribe af ydelser som gør at vi kan være total leverandør på services på din ejendom:

Find Racoon på de sociale medier

Vi elsker at dele de gode historier og vise hvem vi er. Vi er stolte af vores produkter. Vil du vide mere så kig her:

Se mere til os på Facebookhttps://www.facebook.com/racoon.dk/

Kig med på Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA

Vores hjemmeside: https://racoon.dk