Grundig rengøring af flyttelejligheder

Racoon rengør flyttelejligheder, så de kan skabe de bedste rammer for de næste beboere – og det har vi gjort i over 22 år. Den erfaring er din garanti for grundig udførsel.

22 års erfaring med rengøring af flyttelejligheder

Racoon er det sikre valg, når der skal gøres grundigt rent efter, at en beboer er flyttet fra sin lejlighed. Vi har nemlig 22 års erfaring med omhyggelig rengøring af flyttelejligheder. Når vi er færdige, er lejligheden helt ren igen. På den måde kan de næste beboere nyde resultatet af en professionel rengøring og et nyt hjem, når de flytter ind.

Uddannet personale

Slutrengøring af flyttelejligheder kræver grundighed. Derfor uddanner vi alle vores medarbejdere i brug af kemi og effektive arbejdsmetoder.

Tilfredse kunder

Racoon har været i branchen siden 1998, og vi har siden da gjort rent hos mere end 400 tilfredse kunder i boligsektoren. Skal din boligforening være den næste?

Professionelt resultat

Den faglige stolthed er høj hos Racoons personale. Derfor er du altid sikret en både punktlig og pletfri rengøring, når du vælger Racoon til din flytterengøring.

Vi rengør flyttelejligheder fra enden til anden


Når man flytter ind i en ny lejlighed, skal den som en selvfølge skaber de bedste rammer for følelsen af et hjem. Derfor skal der ikke være skidt og snavs fra tidligere beboere, når de næste flytter ind.

Og her er Racoon de helt rette til opgaven. Vi rengør nemlig flyttelejligheder fra ende til anden.

En flytterengøring fra Racoon indebærer blandt andet:

  • Grundig hovedrengøring af hele lejligheden
  • Nedvaskning og særlig pletbehandling af alle flader
  • Vinduespolering
  • Gulvbehandling af for eksempel linoleum, terrazzo samt træ- og stengulve

Denne ekstra grundige rengøring er med til at gøre lejligheden indflytningsklar til næste beboer. Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag.

Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren – fra ejendomsservice og trappevask til facaderens og rens af tagrender.

Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en erfaren partner til flytterengøring eller andre rengøringsydelser, er Racoon det sikre valg.


4 grunde til at vælge flytterengøring fra Racoon


Vi har rengjort lejligheder for over 400 kunder 


Vi har 23 års erfaring med flytterengøring 


 Alle medarbejdere er uddannet til opgaven


 Vi rengør grundigt fra ende til anden i lejlighederne


Uforpligtende & gratis tilbud

Kunne I tænke jer et gratis og uforpligtende tilbud? Så er I mere end velkommen til at kontakte os her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi svarer indenfor 24 timer