Giver din facader nyt liv med en professionel facaderens

En renset facade fremstår pænest. Racoons facaderens fjerner alt skidt, snavs og alger fra facaderne på din ejendom. Det giver flottere facader samt mindre vedligeholdelse i fremtiden.

Over 20 års erfaring med facaderens

Efter mange år begynder mos og alger at gro på din facade. Den bliver hurtigt skæmmet, og som tiden går, forvandler facadens udtryk sig langsomt til at være langt fra det oprindelige. Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører vask og rens på alle typer facader. Arbejdet udføres i høj kvalitet, så facaden igen bliver fri for snavs, alger og mos. Vi tilbyder rene facader i København og omegn. Lad Racoon stå for facaderens af din ejendom.

Uddannet personale

Vores medarbejdere er uddannet i korrekte teknikker og brug af udstyr. På den måde er du sikret 100 % rene facader – helt fri for snavs og alger.

Tilfredse kunder

Racoon har renset facader hos tilfredse kunder siden 1998. Mange af vores første kunder har vi endnu – det er vi stolte af.

Professionelt resultat

Alle vores medarbejdere deler samme høje kvalitetssans, som i samspil med deres uddannelse sikrer et professionelt resultat.

Facaderens reducerer vedligehold og
øger ejendommens værdi


Man skal som bekendt ikke skue hunden på hårene. Men de fleste må alligevel nok indrømme, at en beskidt facade, som er indhyllet i mos og alger, ikke giver de højeste tanker om ejendommen. Den åbenlyse grund til at få foretaget en facaderens er da også, at de fleste mennesker synes, det er mest behageligt at bo i pæne omgivelser. 

Og så skaber det bare en mere attraktiv ejendom, at den fremstår så pæn og velholdt som muligt. Derfor: Hvis du er interesseret i, at din bolig er med til at skabe værdi for din andels- eller ejerforening, skal du blandt andet holde din facader rene og pæne.

Endelig er facaderens med til at øge holdbarheden på bygning og materiel. Hvis man lader skidt, støv og snavs kile sig ind i hjørner og sprækker, vil man over tid opleve andre problemer end blot snavset. Din bygning skal kunne trække vejret. Derfor nytter det ikke noget, at snavs og skidt blokerer for din boligs velvære. Facaderens forlænger levetiden på materialerne – og giver dermed store besparelser på fremtidig vedligeholdelse.

Der er med andre ord både æstetiske, økonomiske og praktiske årsager til at holde facaderne på din ejendom rene. Racoon renser dine facader, så de bliver som nye igen. Med vores store erfaring med rens af facader samt øvrige ejendomsservices som vinduespolering og trappevask er din boligforening garanteret en høj kvalitet.


4 grunde til at vælge facaderens fra Racoon


Vi arbejder løbende med egenkontrol og kvalitetskontrol


Vi har over 23 års erfaring med facaderens 


 Vores personale er uddannet i rens af facader


 Vi har din tilfredshed i centrum


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge en facaderens?

Rens af facaderne giver et flot og velholdt udtryk. Derudover beskytter det murværket mod alger, snavs og mos, som på sigt skader facaderne.

Hvor længe holder en facaderens?

Det afhænger af murens materialer. Vi hjælper gerne med at vurdere, hvor ofte din ejendoms facader har brug for rens, så du er sikret rens med den rette regelmæssighed.

Fjerner facaderens alger og mos?

Racoons facaderens fjerner alt skidt og snavs fra facaderne – også alger og mos.

Skader facaderens facaderne?

Nej. Tværtimod forlænger det levetiden på facaden. Vi tilpasser desuden altid vores udstyr og metoder til den enkelte facades materiale for at sikre den mest effektive og skånsomme behandling.

Uforpligtende & gratis tilbud

Kunne I tænke jer et gratis og uforpligtende tilbud? Så er I mere end velkommen til at kontakte os her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi svarer indenfor 24 timer