Service og ydelser

100% kvalitet og levering til tiden

En partner du kan stole på

Vores service og kvalitet på rengøring og ejendomsservice sikrer dig den bedste løsning. Som kunde hos Racoon får du altid den aftalte kvalitet til det aftalte tidspunkt. Kvalitet er nøgleordet, og vi har siden 1998 justeret og udviklet vores kvalitetssikringsprogram, der konsekvent sikrer vores kunder en stabil kvalitetssikring. Vi tilbyder fast personale på ejendommene og personalet er altid i uniform, så de er let genkendelige.

Total leverandør

Vores services gælder alt fra trappevask til vedligeholdelse af grønne områder. Faktisk er vi din totalleverandør på hele ejendommen. Vi vasker dine trapper, holde dine arealer pæne, fjerner sneen om vinteren og polerer dine vinduer. Har du en flyttelejlighed eller skal have lavet hovedrengøring efter en renovering, så lad Racoon gøre det. Vi er grundige og har kvaliteten som største prioritet.

Kontakt os hvis der er noget, som vi skal hjælpe dig med. Vores dygtige personale hjælper gerne med at finde en løsning til din ejendom. Vi har mere end 20 års erfaring med blandt andet trappevask, rengøring og ejendomsservice. Vores kunder er glade for os, fordi vi elsker at gøre rent. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde. De er godt klædt på til opgaven og bliver løbende efteruddannet, så vi kan følge med tiden og benytte de mest optimale metoder.

Hvorfor vælge Racoon

I Racoon er kvaliteten af vores ydelser høj. Vi har udført trappevask i over 20 år. Ved siden af trappevask har vi i lige så mange år tilbudt vores forretningsområder som: ejendomsservice, vicevært, snerydning, hovedrengøring med mere.

Unik egenkontrol

Vi sikrer desuden via vores kvalitetsinspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Dermed leverer vi den bedste egenkontrol og sikrer kvaliteten er i top hver gang. Vi har valgt kvalitet fremfor kvantitet.

Vi har den bedste administration

Racoon har et solidt bagland. Dygtige medarbejdere som internt er med til at sikre, at aftaler bliver overholdt. Mød for eksempel John som arbejder med grønne arealer og ejendomsservice. Vi går meget op i at være synlige over for vores kunder. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil levere kvalitet. Kernen for kvalitet er vores ansatte. Alle der arbejder i Racoon er ansat, fordi de vil være med til at bygge det bedste fundament for rengøring og ejendomsservice. Alt dette giver vi videre til vores kunder. Det er en del af vores service.

Din partner

Det er ikke tilfældigt, at vores kunder er tilfredse. Uanset om det er ydelser som: trappevask, snerydning, vinduespolering, ejendomsservice eller andre af vores kompetencer, er du sikret høj kvalitet og garanti for levering til tiden. Vi har mange kunde og flere af dem, har vi haft siden Racoon blev stiftet i 1998. Alle vores medarbejdere er specialister og uddannet til det fagområde, de arbejder med. Vælger du os, er du på vej til markedets bedste løsning.

Kvaliteten er altid i top

Vi har sat kvaliteten på vores ydelser i højsædet for dem som vælger kvalitet frem for kvantitet. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, fordi de får lov til at gøre ordentligt rent. Inden vi sender nye medarbejdere på arbejde i Racoon, deltager de i et internt undervisningsforløb, der er relateret til deres funktion. Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende.  Hvad enten det er:

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Om I vil have pudsning sat i system. For eksempel en gang pr. måned, så leverer vi til tiden. Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi besvarer telefonen mandag til fredag mellem kl 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475