trappevask

Professionel trappevask – Når kvalitet er i højsædet

Søges trappevask eller anden hjælp på ejendommen?

Trappeopgangen er et af de vigtigste steder at holde rent. Her går mange mennesker på præcis de samme trin, og tit mange gange om dagen. Mennesker, der ikke nødvendigvis har samme standard indenfor rengøring eller samme gode rutiner med at holde orden omkring sig selv.

Trappen er den første del af vores hjem  Vi møder den når vi kommer hjem og er også det første, der møder vores gæster. Samtidig ser vi tit, at når det første stykke tyggegummipapir, cigaretskod eller andet affald ligger i opgangen, får det hurtigt følgeskab. Så det er vigtigt at holde trappen ren.

Vil du være sikker på en stabil ordning om trappevask? Og øvrig ejendomsservice med et firma, der kvalitetssikrer sig selv (så du ikke skal gøre det), kan vi også hjælpe dig. Vi har en leveringssikkerhed på godt 99 %, derfor tør vi godt garantere service og kvalitet i den absolutte top.

Derfor skal du vælge trappevask hos os

Trappevaskerne i Racoon Rengøring og Ejendomsservice får tid til at gøre arbejdet ordentligt. Vi bruger 2-4 dage på at oplære nye servicemedarbejdere. Derfor er det attraktivt for de omhyggelige og grundige medarbejdere at være ansat hos os. Samtidig honorerer vi de serviceassistenter, der gør det ekstra godt. For eksempel med en middag eller biograftur. Vi en tavle, hvor vi alle løbende kan se, hvor godt alle teams klarer sig på en række forskellige punkter. Hver medarbejder måles desuden løbende på otte punkter. Her sikrer vi, at de fejer under måtterne, vasker, fjerner pletter m.m.

Vores fornemmelse er, at medarbejderne er ansat hos os længere tid, end trappevaskere i resten af branchen, ligesom vores kunder bliver hos os 13-14 år i gennemsnit.

Det taler for sig selv.

Hos os kan du både få hjælp til trappevask og øvrige viceværtopgaver. Herunder vinduespudsning, snerydning m.m.

Netop boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger er vores primære målgruppe. Derfor ved vi, hvad der specifikt er vigtigt, når vi arbejder blandt beboere. Eksempelvis arbejder vi ikke aften og nat, så der er ro på ejendommen, når beboerne er hjemme. Vi møder til gengæld gerne ind om aftenen, hvis I gerne vil have, at vi deltager i et bestyrelsesmøde eller en generalforsamling.

De fleste af vores kunder bor i Storkøbenhavn, Nordsjælland Køge og Roskilde, men vi har kunder over hele Sjælland.

Få et tilbud