13. March 2019

trappevask

Trappevask fra Racoon

En rengøringspartner du kan stole på

Trappevask i høj kvalitet udført af glade medarbejdere

Hvis kravet er rene trapper og en leverandør du kan stole på, så læs videre her.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har udført trappevask i 22 år. Vi er eksperter på vask af trapper og rene opgange. Hos os er kvaliteten i højsædet. Trappeopgangen er det første du møder på vej ind til din bopæl. Der skal være pænt og rent.

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice går vi op i kvaliteten af vores rengøring. Lige fra uddannelse af vores medarbejdere til måling af kvalitetsniveauet. Dermed tager vi ansvar for den trapperengøring, du som kunde har betroet os. I Racoon har vi udviklet et unikt kvalitetsprogram, der systematisk hjælper os med at holde vores kvalitet i top.

Yderligere er vores inspektører ude dagligt og lave stikprøvekontroller på vores rengøring. Det betyder, at vi sørger for, at når der bliver vasket trapper ved vores kunder, bliver det udført grundigt hver eneste gang. Det vil sige både fejning og vask. Når vi vasker trapper i din opgang, bruger vi en klud pr. etage. Dette kalder vi multikludssystemet. Det sikrer, at der altid er rent og velduftende, når vi har udført trappevask hos dig.

Få et uforpligtende tilbud på trappevask

Professionelt resultat

Racoons team af professionelle trappevaskere benytter et unikt trappevaskesystem. Vi kalder det multikludssystemet, og det sikrer rene trapper hver gang.

Dine trapper bliver som udgangspunkt vasket en gang om ugen. Har du dog andre ønsker til, hvor ofte dine trapper skal vaskes, så løser vi også det. Vores udgangspunkt er en ugentlig trappevask. Dermed sikrer du, at trappen altid er ren og velduftende. Vores trapperengøring er altid til en fast aftalt pris. Skulle dit behov være større eller mindre, så hjælper vi naturligvis gerne med det. Om sommeren er behovet måske mindre end om vinteren. Det kommer helt an på din ejendom.

Foruden vask af trapper udføres hovedrengøring af hele opgangen efter aftale. Vi kommer ind i alle kroge. Når Racoon rengøring og ejendomsservice har gjort jeres trapper rene er i ikke i tvivl.

Skaber værdi

Rene trapper og en pæn opgang betyder noget for værdien af din ejendom. Er du ejer af en andels- eller ejerlejlighed, betyder en præsentabel opgang også noget for værdien af din lejlighed.

Maling af trappeopgang er én måde at skabe værdi på. Racoon kan hjælpe dig, så din opgang bliver som ny igen. Om din opgang er af træ eller primært beton kan vi guide dig til et resultat, som du bliver mere end tilfreds med. Gennem maling af opgangen opnår I et nyt og genfødt indgangsparti, som dengang den blev skabt. Måske er farven på opgangen blevet umoderne eller blot slidt af tidens tand. Dine trapper er dagligt udsat for mange mennesker, og det slider hårdt på den.

Vi tilbyder dig gerne en grundig gennemgang af din opgang. Hvad enten du påtænker en hovedrengøring eller renovering i form af maling af opgang. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på rengøring eller maling af flader og trin, samt balustre og lofter.

Tilfredse kunder gør forskellen

Vi har vasket trapper siden 1998 og samler på tilfredse kunder. Det giver et godt samarbejde, når de beskidte trapper skal holdes rene.

For Racoon betyder kunderne alt. Derfor udfører vi altid grundig trapperengøring, hver eneste gang! Vi overholder desuden altid vores aftaler. Det er for os en mærkesag at levere kvalitet til tiden. Vores niveau er det højeste i branchen. Vi kan desværre ikke yde markedets billigste trappevask. Derimod kan vi tilbyde ordnede forhold, aftaler der overholdes samt en kvalitet der er til at få øje på.

Beboer og gæster skal føle sig velkommen, også på trapperne. Vi kender alle fornemmelsen af at komme ind i et rent rum. Man kan dufte, at her er rent. Det samme tænker vi om trapperne, så både beboere og gæster kan føle glæden ved indgangen til deres hjem er ren og pæn.

Lige i nærheden af dig

Vi udfører primært trappevask i København samt hele Storkøbehavn. Vi besøger vores kunder som i snit får vasket deres trapper en gang om ugen. Det er både hovedtrapper og bagtrapper, som vi gør rent på. Postkasser, paneler, balustrer, stikkontakter og alt ind i mellem gør vi også rent.

Hvad du præcis vil have i din opgang, aftaler du med os. Vi udfører efterfølgende det aftalte arbejde til det aftalte tidspunkt.

Hos os kan du både få hjælp til trappevask og øvrige viceværtopgaver. Herunder vinduespudsning, snerydning, ejendomsservice m.m.

Netop boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger er vores primære målgruppe. Derfor ved vi, hvad der specifikt er vigtigt, når vi arbejder blandt beboere. Eksempelvis arbejder vi ikke aften og nat, så der er ro på ejendommen, når beboerne er hjemme. Vi møder til gengæld gerne ind om aftenen, hvis I gerne vil have, at vi deltager i et bestyrelsesmøde, generalforsamling eller lignende.

vinduespolering

Vinduespolering og trappevask går hånd i hånd. Mange af vores kunder vælger os til at udføre begge dele.

I dag har vi kunder i alle kommuner i Storkøbenhavn. Vi er glade og stolte over, at så mange vælger Racoon som leverandør. Vores kunder findes blandt andet i: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk osv.

Søger du derfor en ny partner til trapperengøring, er vi lige i nærheden. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres rengøring. Er jeres område ikke på listen, så kontakt os alligevel. Vi kan tilbyde den bedste vask af trapper. Vi arbejder med høj kvalitet og har års erfaring.

Derfor skal du vælge Racoon som din partner

Uddannet personale

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice bruger vi kun uddannede medarbejdere. Alle som bliver ansat i Racoon bliver uddannet i, hvordan trapperne skal vaskes. Det gør de, fordi vi gerne vil sikre, at trapperne er vasket på samme måde hver gang. Rent og pænt.

Uansat hvad man arbejder med i Racoon er man klædt på til opgaven - og du kan derfor forvente samme høje kvalitet og præcision, uanset hvilken medarbejder, der står for trapperengøringen hos dig.

Vi er til langvarige forhold

Trappevaskerne i Racoon Rengøring & Ejendomsservice får tid til at gøre arbejdet ordentligt. Vi bruger 2-4 dage på at oplære nye servicemedarbejdere. Samtidig honorerer vi de medarbejdere, der gør det ekstra godt. For eksempel med en middag eller biograftur. 

Vores fornemmelse er, at medarbejderne er ansat hos os længere tid end trappevaskere i resten af branchen, ligesom vores kunder bliver hos os 13-14 år i gennemsnit - dette er vi meget stolte af.

Kvaliteten er i top

Det er nemt at tjekke om Racoon er noget for dig. Kan du svare ja til følgende er du godt på vej:

  • Rene trapper hver uge
  • En leverandør du kan stole på
  • Aftaler der bliver overholdt
  • Kvalitetsprogram der sikrer vi udfører vores arbejde ordentligt
  • Direkte besked via rapport om vi har udført arbejdet tilfredsstillende
  • Ansatte som arbejder under ordnede forhold

Pris på trappevask

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at give dig Københavns bedste trapperengøring. Hvis du vil have rene trapper hver uge, så skal du kontakte os nu. Vi påtager os gerne din opgave. Vi sørger for at efterlade dine trapper i pæneste stand.

Ønsker du, at vi kigger forbi din ejendom og giver et tilbud? Det gør vi gerne. Du skal blot sige til.

Totalleverandør

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har en række ydelser som hænger godt sammen. Lad os blive din leverandør på ejendomsservice.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med nedenstående ydelser:

Unik kultur

Det lyder poppet at nævne, at vi er specielle. Når vi siger, at vi alligevel er det, så mener vi det! Vores kulturløft Racoon 3.0 er noget unikt.

Du kan læse mere om det her. Det drejer sig om, at hele måden vi arbejder på og er med hinanden. Version 3.0 har fokus på at bringe virksomheden tættere sammen.

Racoon medarbejdere tegner forretningen. Alle ansatte er her, fordi de har samme DNA. Det vil sige, at alle er enige om at service, kvalitet og kammeratskab er en unik ting, som vi har sammen.

Vidste du for eksempel godt, at man må skrive på væggen her hos Racoon? Det har gennem tiderne givet mange sjove og spændende tegninger, slogans og indsigt i, hvordan det er vi tænker.

Kontakt os

Kontakt os

Høj kvalitet og levering til tiden. Det er den billigste løsning i længden. Har du brug for et tilbud på trappevask i din boligforening, så kontakt Racoon i dag. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale. Lad os sammen se på din opgave.

Levering til tiden

Altid levering til tiden - det er en mærkesag for os. I bestemmer intervallet af trappevask. Vi har nogle anbefalinger. Sammen finder vi en løsning som passer perfekt til jer.

Giv os et kald

Vi svarer telefonen fra mandag til fredag mellem kl 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere i hverdagene.

Du er også velkommen til at skrive, hvis det er nemmere for dig.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475