Trappevask i København – få skinnende rene trappetrin

Går du og dagdrømmer om en skinnende ren trappeopgang? Det kender vi godt, og så bør du overveje at få en til at stå for din trappevask i København og omegn. Det er en tidskrævende opgave at vedligeholde en trappeopgang, som bliver brugt af flere mennesker på daglig basis. Racoon er din løsning. Vi løfter kvaliteten af din hverdag med professionel trappevask udført af erfarne medarbejdere.

Slå fødderne op, og lad Racoon stå for din trappevask

Det er ikke til sammenligning at vende hjem til en skinnende ren opgang efter en lang dag. Det kan dog være svært at forvente, når man er flere beboere i ejendommen, som kan trække jord, mudder og skidt med ind. Med Racoons faste trappevaske er den bekymring dog helt unødvendig for dig. Vi leverer nemlig altid en professionel trappevask, bragt med en høj og effektiv service.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring i at levere trappevask og service af topkvalitet.

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere har stor erfaring i at levere trappevask og service af topkvalitet. Vores personale lever op til vores høje krav til service, ekspertise og god energi. Dermed er du sikret et tilfredsstillende resultat – hver gang.

Når vi vasker trapper, får vi tilfredse kunder.

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi udført kvalitetsbevidst trappevaske og andre former for ejendomsservice siden 1998. Siden da har vi sat en ære i at have tilfredse kunder – mange som har holdt ved lige siden. Skal du med på listen over tilfredse kunder?

Vælger du Racoon til din trappevask, er du altid sikret et professioneklt resultat.

Professionelt resultat

Vi ved, hvor meget glæde en pletfri opgang kan give. Derfor har vores professionelle medarbejdere altid øje for detaljen. Det sikrer en præsentabel opgang – selv i vintermånederne, hvor der nemt kan snige sig skidt med ind.

Med Racoon behøver du ikke feje for egen dør –
få trappevask!


Trapperne er typisk det første, der møder dig eller dine gæster, når I træder ind i opgangen. En nyvasket trappe afspejler overskud og behagelige omgivelser for alle beboere i ejendommen – og vil derfor også efterlade et godt førstehåndsindtryk til dine besøgende.

Vi forstår, hvor meget en ren trappeopgang kan betyde for din dagligdag, og at trappevask ikke bare er en trappevask. Derfor kæler vi altid for detaljen, når vi hjælper dig med at komme af med uønsket snavs og vasker din trappe.

Som kunde hos Racoon vil dine ønsker og forventninger altid komme i første række. Derfor nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har udført rengøring og ejendomsservice i mere end 23 år, og du kan derfor roligt stole på at vi opfylder alle dine krav til behandling af trapperne i din opgang.

Fleksibel trappevask tilpasset dine behov


Hos Racoon forstår vi, at hver ejendom og hver opgang har sine unikke behov og udfordringer, især når det kommer til trappevask. Mens nogle opgange har større trafik og kræver hyppigere rengøring, kan andre have brug for en mere sporadisk trappevask. Derfor tilbyder vi en fleksibel løsning, der tager højde for netop dine præferencer.

Som standard besøger vi vores kunder en gang om ugen, hvor vi sørger for en grundig rengøring af både hovedtrapper og bagtrapper. Men vi er også klar til at tilpasse vores besøgsfrekvens efter dine ønsker. Uanset om din opgang har brug for daglig trappevask, ugentlige besøg eller måske kun en månedlig overhaling, er vi her for at skræddersy en løsning, der matcher dine behov. Og hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst for din opgang, står vi klar med råd og vejledning om trappevask baseret på vores mange års erfaring. For mere indsigt kan du dykke ned i vores samling af tips til effektiv trappevask.

Du kan læse mere om vores tips til vask af trapper her.

Mere end bare trappevask – en komplet rengøringsløsning

Men vores ekspertise stopper ikke ved trapperne. Vi ved, at en ren opgang handler om mere end blot trinene. Derfor tilbyder vi en komplet rengøringsløsning, der får hele din opgang til at fremstå indbydende og pletfri.

Udover trappevask sørger vi for at rengøre:

  • Postkasser: Så de altid er rene og præsentable for både beboere og postbud.
  • Paneler: Disse kan nemt samle støv og snavs, men vi sørger for, at de altid er skinnende rene.
  • Stikkontakter: Et ofte overset område, men vigtigt for det samlede indtryk.
  • Alt imellem: Uanset hvilke specifikke rengøringsbehov din opgang har, er vi klar til at tage hånd om dem.

Kort sagt, uanset hvilke rengøringsudfordringer din opgang står overfor, er Racoon her for at hjælpe. Fortæl os om dine behov, og vi sørger for at levere en service, der overgår dine forventninger – hver gang.

Trappevask, der efterlader intet andet end
skinnende trin og tilfredse kunder


Udover at det er træls at vende hjem til en snusket opgang, kan der være risiko for, at der opstår uheld på trapperne, hvis der befinder sig skidt og snavs. Derfor er det helt og aldeles slut med beskidte trapper, når du benytter os som din fortrolige trappevasker. Vi er også nævnt på ekspertlisten over rengøringsfirmaer.

Vi er eksperter i at varetage både bolig-, andels-, og ejerforeninger. F.eks. arbejder vi derfor ikke aften og nat, da vi ved, at der behov for ro på ejendommen, når I er hjemme. Hvis I ønsker, at vi deltager i f.eks. bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller lignende, som finder sted aften, møder vi gerne ind på det givne tidspunkt.

Kunne I tænke jer hjælp til andre viceværtsopgaver, har vi også stor erfaring indenfor:

og meget mere! Tøv ikke med at give os et kald – så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på trappevask i København.

Områder vi
servicerer med trappevask


I København og de omkringliggende områder tilbyder vi en omfattende trappevask-service. Vores team dækker en bred vifte af lokale områder, hvor vi med stor ekspertise og dedikation sørger for, at trapperne altid fremstår rene og velholdte. Vores engagement i at levere kvalitetsservice gør os til et foretrukket valg for mange i regionen.

Mød vores dedikerede trappevask team


Hos Racoon, tror vi på, at nøglen til enestående trappevask ligger i hænderne på vores dygtige medarbejdere. Vores team er ikke blot ansatte – de er specialister, der er dedikerede til at levere den bedste service til vores kunder.

Uddannelse Gør Forskellen

Hver eneste medarbejder, der repræsenterer vores firma, gennemgår en omfattende uddannelsesproces inden for trappevask. Vi investerer tid og ressourcer i at sikre, at de er udstyret med den bedste viden til at løse netop din opgave.

Erfaring og Ekspertise

Men uddannelse stopper ikke efter introduktionskurset. Vi tror på livslang læring og sørger for, at vores team konstant opdateres med de nyeste metoder og produkter inden for trappevask. Dette sikrer, at de altid er på forkant med branchens bedste praksis.

Udover teknisk viden, lægger vi stor vægt på kundeservice. Vores medarbejdere trænes i at forstå og imødekomme kundernes unikke behov, hvilket gør dem i stand til at levere en skræddersyet trappevask hver gang.

Stolthed i Håndværket

Vores team er stolte af det arbejde, de udfører. Når du ser en af vores medarbejdere i arbejde, vil du bemærke deres opmærksomhed på detaljer, deres professionalisme og deres dedikation til at efterlade hver trappeopgang i perfekt stand.

Når du vælger Racoon til din trappevask, vælger du ikke kun renhed – du vælger kvalitet, ekspertise og et team, der virkelig bryder sig om deres håndværk.

4 grunde til at vælge en trappevask fra Racoon

Trappevask i København


Vi sikrer rene trapper uge efter uge


Vi har 23 års ekspertise i trappevask 


 Vi har uddannet rengøringspersonale


 Vi sørger altid for både fejning og vask af trapper


Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal trapperne vaskes i ejendommen?

De fleste vælger at få vasket trapperne en gang ugentligt. Dog kan det være en ide at få trapperne vasket hyppigere i vintermånederne, da de bliver hurtigere snavset med sne og slud udendørs. Lige meget hvad sørger vi altid for at finde den bedste løsning til lige netop dine trapper.

Hvor længe holder en trappevask?
Mange bliver overraskede over hvor hurtigt det går, før der igen er tilbagevendende snavs og pletter. Når Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket dine trapper, vil I have et rent og flot gulv, så længe forholdene tillader det – afhængig af den daglige trafik. Det er derfor svært at præcisere holdbarheden – men én ting er sikkert, vi kommer næste gang og gør rent igen.
Hvor længe har Racoon Rengøring & Ejendomsservice eksisteret?

Vi har eksisteret i over 23 år og sikrer derfor ydelser af tårnhøj kvalitet. Vigtigst af alt har vi altid vores kunder og jeres behov i fokus, da vi sætter en ære i at udføre gode kundeoplevelser. Vi ved, at vi kun er noget i kraft af vores kunder.

Bliver gulvene blanke af trappevask?

Gulvenes glans afhænger af hvilken sæbe, der bliver benyttet. Hos Racoon benytter vi en standard sæbe, som hverken gør trapperne blanke eller foretager andre ændringer af deres udseende. Hvis du modsat ønsker skinnende blanke gulve, er dette intet problem. Det kan vi udføre ved brug af forskellige gulvbehandlinger.

Hvordan vasker I trapperne?

Hos Racoon udfører vi trappevask detaljeret og professionelt. Når vi vasker trapper, benytter vi multikludssystemet. Her bruger vi én klud pr. etage, og sikrer dermed at der altid er rent og velduftende, når vi har udført trappevask hos dig. Du kan dermed roligt overlade ansvaret for dine trapper i vores hænder.

Hvorfor vælge Racoon?

Du skal vælge Racoon til at varetage din trappevask, hvis du ønsker effektiv service i højeste kvalitet, udført af glade og professionelle medarbejdere. Vores medarbejdere bliver altid budt varmt velkommen med et internt undervisningsforløb, der sikrer, at de er klædt på til opgaven og kender til de forskellige fremgangsmåder og procedurer. Vores fineste opgave er at tilfredsstille dig. Vi gør derfor altid, hvad vi kan for at finde den helt rigtige løsning for dig.

Hvordan sørger I for at Racoon lever op til forventningerne?

Vi sørger for at vores service lever op til alle dine forventninger gennem vores simple filosofi: “kvalitet fremfor kvantitet”. Derfor tjekker vores kvalitetsinspektør månedligt, at trappevasken bliver udført tilfredsstillende. Vi garanterer derfor at levere den bedste egenkontrol – og sikrer dermed, at kvaliteten er i top hver gang.

Vores glade kunder

Herunder finder du en lille udvalg af nogle af vores samarbejdspartnere, der dagligt lader os varetage både rengøring og service af deres ejendomme – dét være trappevask, vedligeholdelse af grønne områder eller noget helt tredje.


Uforpligtende & gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer