Chat with us, powered by LiveChat

Professionel trappevask – når kvalitet er i højsædet

Hvis kravet er rene trapper og en leverandør du kan stole på så læs videre her.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket trapper i 22 år. Vi er eksperter på vask af trapper og rene opgange. Hos os er kvaliteten i højsædet. Trappeopgangen er det første du møder på vej ind til din bopæl. Der skal være pænt og rent.

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice går vi op i kvaliteten af vores rengøring. Lige fra uddannelse af vores medarbejdere til måling af kvalitetsniveauet. Dermed tager vi ansvar for den trapperengøring du som kunde har betroet os. I Racoon har vi udviklet et kvalitetsprogram, der systematisk hjælper os med, at holde vores kvalitet i top.

Yderligere er vores inspektører ude dagligt og lave stikprøve kontroller på vores rengøring. Når vi laver vasker trapper ved vores kunder derfor, at bliver det udført grundigt hver gang. Det vil sige både fejning og vask. Når vi vasker trapper i din opgang bruger vi en klud pr. etage. Det kalder vi multikludssystemet. Det sikrer at der altid er rent og velduftende når vi har udført trapperengøring.


trappevask

Vi er lige i nærheden af dig

Vi udfører trappevask i København samt hele Storkøbehavn. Vi besøger vores kunder som i snit får vasket deres trapper 1 gang om ugen. Det er både hovedtrapper og bagtrapper vi gør rent på. Postkasser, paneler, balustrer, stikkontakter og alt ind i mellem gør vi også rent.

Hvad du præcis vil have i din opgang aftaler du med os. Vi udfører efterfølgende det aftalte arbejde til den aftalte tid.

I dag har vi kunder i alle kommuner i Storkøbenhavn. Vi er glade og stolte over at så mange vælger Racoon som leverandør. Vores kunder findes blandt andet i: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk.


Søger du derfor en ny partner til trapperengøring er vi lige i nærheden. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres rengøring. Er jeres område ikke på listen så kontakt os alligevel. Vi kan tilbyde den bedste vask af trapper. Vi arbejder med høj kvalitet og har års erfaring.

Tilfredse kunder gør forskellen

Vi samler på tilfredse kunder. Det giver et godt samarbejde når de beskidte trapper skal holdes rene. For Racoon betyder kunderne alt. Derfor udfører vi altid grundig trapperengøring, hver gang! vi overholder desuden altid vores aftaler. Det er for os en mærkesag at levere kvalitet til tiden. Vores niveau er det højeste i branchen. Vi kan desværre ikke yde markedets billigste trappevask. Derimod kan vi tilbyde ordnede forhold, aftaler der overholdes samt en kvalitet der er til at få øje på.

Beboer og gæster skal føle sig velkommen, også på trapperne. Vi kender alle fornemmelsen at komme ind i et rent rum. Man kan dufte at her er “rent” Det samme tænker vi om trapperne, så både beboere og gæster kan føle glæden ved indgangen til deres hjem er ren og pæn.

Skaber værdi for alle

Når trapper er rene og opgangen er pæn betyder det noget for værdien af din ejendom. Er du ejer af en andel eller ejerlejlighed betyder præsentabel opgang også noget for værdien af din lejlighed.

Maling af trappeopgang er også en måde at skabe værdi. Racoon kan hjælpe dig med at din opgang bliver som ny igen. Om din opgang er af træ eller primært beton kan vi guide dig til at den bliver som ny. Gennem maling af opgangen opnår i et nyt og genfødt indgangsparti, som dengang den blev skabt. Måske er farven på opgangen blevet umoderne eller blot slidt af tidens tand. Dine trapper er dagligt udsat for mange mennesker og det slider hårdt på den.

Racoon har erfarne medarbejdere som tilbyder grundig gennemgang af din opgang. Hvad enten du påtænker en hovedrengøring eller renovering i form af maling af opgang. Vi kommer gerne fobi dig og giver tilbud på rengøring eller maling af flader og trin samt balustre og lofter.

Rene trapper hver uge

Dine trapper bliver som udgangspunkt vasket en gang om ugen. Har du andre ønsker til, hvor ofte din trappe skal vaskes så løser vi også det. Vores udgangspunkt er en ugentlig trappevask. Dermed sikrer du, at trappen altid er ren. Vores trapperengøring er altid til en fast aftalt pris. Skulle dit behov være større eller mindre så hjælper vi gerne med det. Om sommeren er behovet måske mindre end om vinteren. Det kommer helt an på din ejendom.

Foruden vask af trapper udføres hovedrengøring af hele opgangen efter aftale. Vi kommer ind i alle kroge. Når Racoon rengøring og ejendomsservice har gjort jeres trapper rene er i ikke i tvivl.


Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Send og gerne en besked via formularen nedenfor. Vi svarer hurtigt, dermed kommer du hurtigt videre. Skal du have Danmarks reneste trapper ?


Derfor skal du vælge Racoon som din partner

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice bruger vi kun uddannede medarbejdere. Alle som bliver ansat i Racoon bliver uddannet i hvordan trapperne skal vaskes. Det gør de fordi, vi gerne vil sikre, at trapperne er vasket på samme måde hver gang. Rent og pænt.

Trappevaskerne i Racoon Rengøring og Ejendomsservice får tid til at gøre arbejdet ordentligt. Vi bruger 2-4 dage på at oplære nye servicemedarbejdere. Samtidig honorerer vi de serviceassistenter, der gør det ekstra godt. For eksempel med en middag eller biograftur. Vi har en tavle, hvor vi alle løbende kan se, hvor godt alle teams klarer sig på en række forskellige punkter. Hver medarbejder måles desuden løbende på otte punkter. Her sikrer vi, at de fejer under måtterne, vasker, fjerner pletter m.m.

Vores fornemmelse er, at medarbejderne er ansat hos os længere tid, end trappevaskere i resten af branchen, ligesom vores kunder bliver hos os 13-14 år i gennemsnit.

Det taler for sig selv.

Hos os kan du både få hjælp til trappevask og øvrige viceværtopgaver. Herunder vinduespudsning, snerydning m.m.

Netop boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger er vores primære målgruppe. Derfor ved vi, hvad der specifikt er vigtigt, når vi arbejder blandt beboere. Eksempelvis arbejder vi ikke aften og nat, så der er ro på ejendommen, når beboerne er hjemme. Vi møder til gengæld gerne ind om aftenen, hvis I gerne vil have, at vi deltager i et bestyrelsesmøde eller en generalforsamling.

De fleste af vores kunder bor i Storkøbenhavn, Nordsjælland Køge og Roskilde, men vi har kunder over hele Sjælland.

Tjek om du skal vælge Racoon

Det er nemt at tjekke om Racoon er noget for dig. Kan du svare ja til følgende er du godt på vej:

  1. Kunne du tænke dig rene trapper hver uge
  2. En leverandør du kan stole på
  3. Aftaler der bliver overholdt
  4. Kvalitetsprogram der sikrer vi udfører vores arbejde godt nok
  5. Direkte besked via rapport om vi har udført arbejdet tilfredsstillende
  6. Ansatte som arbejder under ordnede forhold

Kan du sige ja til disse ting betyder det også at du trygt kan vælge Racoon. Alle vores ansatte er i god fysisk form. De anvender de nyeste tekniker og metoder inden for rengøring. Det sikrer effektivitet og spildtid.

Skal vi hjælpe dig med andre ting

Racoon Rengøring og Ejendomsservice har en række ydelser som hænger godt sammen. Lad os blive din leverandør på ejendomsservice.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Priser på trappevask

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at give dig Københavns bedste trapperengøring. Hvis du vil have rene trapper hver uge så skal du kontakte os nu. Vi påtager os gerne din opgave. vi sørger for at efterlade dine trapper i pæneste stand.

Du kan træffes os i dagtimerne mellem kl. 8-16 på tlf.: 70 275 475. Du er også velkommen til at sende os en besked via formularen nedenunder. Vi svarer altid inden for 24 timer. Ofte før.

Ønsker du vi kigger forbi din ejendom og giver et tilbud? Det gør vi gerne. Du skal blot sige til.

Racoon er en speciel kultur

Det lyder poppet at nævne at vi er specielle. Når vi siger at vi alligevel er det så mener vi det. Vores kulturløft Racoon 3.0 er noget unikt. Du kan læse mere om det her. Det drejer sig om at hele måden vi arbejder på og er med hinanden. Version 3.0 er fokus på at bringe virksomheden tættere sammen. Racoon medarbejdere tegner forretningen. Alle ansatte er her fordi de har sammen DNA. Det vil sige at alle er enige om at service, kvalitet og kammeratskab er en unik ting som vi har sammen. Vidste du for eksempel godt at man må skrive på væggen her hos Racoon? Det har gennem tiderne givet mange sjove og spændende tegninger, slogans og indsigt i hvordan det er vi tænker.


trappevask kunst tegne på væggen

Her må vi tegne på væggen


Følg os på de sociale medier

Racoon er aktive på de sociale medier. Nu har du læst om vores trappevask. På vores sociale medier kan du se hvad vi foretager os af spændende koncepter i virksomheden. Lige fra fredagsbar hvor vi kårer dygtige medarbejdere til vores kunde og netværksarrangementer.

Facebook: https://www.facebook.com/racoon.dk/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA/videos