trappevask – rene trapper hver gang

Professionel rengøring – Når kvalitet er i højsædet

Hvis kravet er rene trapper og en leverandør du kan stole på så læs videre her.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket trapper i 22 år. Vi er eksperter på trappevask og rene opgange. Hos os er kvaliteten i højsædet. Trappeopgangen er det første du møder på vej ind til din bopæl. Der skal være pænt og rent.

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice går vi op i kvaliteten af vores rengøring. Lige fra uddannelse af vores medarbejdere til måling af kvalitetsniveauet. Dermed tager vi ansvar for den trapperengøring du som kunde har betroet os. I Racoon har vi udviklet et kvalitetsprogram, der systematisk hjælper os med, at holde vores kvalitet i top.

Yderligere er vores inspektører ude dagligt og lave stikprøve kontroller på vores rengøring. Når vi laver vasker trapper ved vores kunder derfor, at bliver det udført grundigt hver gang. Det vil sige både fejning og vask. Når vi vasker trapper i din opgang bruger vi en klud pr. etage. Det kalder vi multikludssystemet. Det sikrer at der altid er rent og velduftende når vi har udført trapperengøring.

Vi er lige i nærheden af dig

Vi udfører trappevask i hele Storkøbenhavn. Vi besøger vores kunder som i snit får vasket deres trapper 1 gang om ugen. Det er både hovedtrapper og bagtrapper vi gør rent på. Postkasser, paneler, balustrer, stikkontakter og alt ind i mellem gør vi også rent. Hvad du præcis vil have i din opgang aftaler du med os. Vi udfører efterfølgende det aftalte arbejde til den aftalte tid.

I dag har vi kunder i alle kommuner i Storkøbenhavn. Vi er glade og stolte over at så mange vælger Racoon som leverandør. Vores kunder findes blandt andet i:

 • Albertslund
 • Ballerup
 • Brøndby
 • Dragør
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Gladsaxe
 • Helsingør
 • Herlev
 • Hillerød
 • Hvidovre
 • Høje-Taastrup
 • Ishøj Kommune
 • København
 • Rødovre
 • Tårnby
 • Vallensbæk

Søger du derfor en ny partner til trapperengøring er vi lige i nærheden. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres rengøring. Er jeres område ikke på listen så kontakt os alligevel.

Rene trapper hver uge

Dine trapper bliver som udgangspunkt vasket en gang om ugen. Har du andre ønsker til, hvor ofte din trappe skal vaskes så løser vi også det. Vores udgangspunkt er en ugentlig trappevask. Dermed sikrer du, at trappen altid er ren. Vores trapperengøring er altid til en fast aftalt pris. Skulle dit behov være større eller mindre så hjælper vi gerne med det. Om sommeren er behovet måske mindre end om vinteren. Det kommer helt an på din ejendom.

Foruden vask af trapper udføres hovedrengøring af hele opgangen efter aftale. Vi kommer ind i alle kroge. Når Racoon rengøring og ejendomsservice har gjort jeres trapper rene er i ikke i tvivl.

trappevask

Derfor skal du vælge Racoon som din partner

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice bruger vi kun uddannede medarbejdere. Alle som bliver ansat i Racoon bliver uddannet i hvordan trapperne skal vaskes. Det gør de fordi, vi gerne vil sikre, at trapperne er vasket på samme måde hver gang. Rent og pænt.

Trappevaskerne i Racoon Rengøring og Ejendomsservice får tid til at gøre arbejdet ordentligt. Vi bruger 2-4 dage på at oplære nye servicemedarbejdere. Samtidig honorerer vi de serviceassistenter, der gør det ekstra godt. For eksempel med en middag eller biograftur. Vi har en tavle, hvor vi alle løbende kan se, hvor godt alle teams klarer sig på en række forskellige punkter. Hver medarbejder måles desuden løbende på otte punkter. Her sikrer vi, at de fejer under måtterne, vasker, fjerner pletter m.m.

Vores fornemmelse er, at medarbejderne er ansat hos os længere tid, end trappevaskere i resten af branchen, ligesom vores kunder bliver hos os 13-14 år i gennemsnit.

Det taler for sig selv.

Hos os kan du både få hjælp til trappevask og øvrige viceværtopgaver. Herunder vinduespudsning, snerydning m.m.

Netop boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger er vores primære målgruppe. Derfor ved vi, hvad der specifikt er vigtigt, når vi arbejder blandt beboere. Eksempelvis arbejder vi ikke aften og nat, så der er ro på ejendommen, når beboerne er hjemme. Vi møder til gengæld gerne ind om aftenen, hvis I gerne vil have, at vi deltager i et bestyrelsesmøde eller en generalforsamling.

De fleste af vores kunder bor i Storkøbenhavn, Nordsjælland Køge og Roskilde, men vi har kunder over hele Sjælland.

Skal vi hjælpe dig med andre ting?

Racoon Rengøring og Ejendomsservice har en række ydelser som hænger godt sammen. Lad os blive din leverandør på ejendomsservice.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Pris på rengøring i professionel kvalitet

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at give dig Københavns bedste trapperengøring. Hvis du vil have rene trapper hver uge så skal du kontakte os nu.

Du kan træffes os i dagtimerne mellem kl. 8-16 på tlf.: 70 275 475. Du er også velkommen til at sende os en besked via formularen nedenunder. Vi svarer altid inden for 24 timer. Ofte før.

Ønsker du vi kigger forbi din ejendom og giver et tilbud? Det gør vi gerne. Du skal blot sige til.

Skal vi udføre trappevask hos dig – send os en besked i dag

Send og gerne en besked via formularen nedenfor. Vi svarer hurtigt, dermed kommer du hurtigt videre. Skal du have Danmarks reneste trapper ?

Se mere til Racoon på de sociale medier:

Facebook: https://www.facebook.com/racoon.dk/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA/videos

Få et tilbud