Trappevask i høj kvalitet udført af glade medarbejdere

Trappeopgangen er det første du møder på vej ind til din bopæl. Sørg derfor for at give et godt indtryk fra start. Giv jeres trapper et nyt liv med trappevask – Lad Racoon gøre din hverdag lettere med professionel trappevask. Vi får jeres trapper til at skinne hele året rundt – både sommer og vinter.

Vælg Racoon til din trappevask

Udfordringen ved trappevask kan være, at alle beboere i en boligforening har en forventning til og mening om trappevasken. Men bare rolig, vi leverer altid høj og effektiv service, og går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vi nemlig udført trappevask og andre former for ejendomsservice i 22 år. Så hvis kravet er rene trapper og en leverandør du kan stole på, så læs videre her.
Uddanelse, ikon

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er klædt på til opgaven – også til trappevask. Vi uddanner vores personale, så du er sikker på, at få den samme kvalitet og præcision – hver gang.

Tilfredshed, smiley

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi vasket trapper siden 1998. Siden dengang har vi samlet på tilfredse og loyale kunder, hvor vi har sat en ære i at udføre trappevask i høj kvalitet. 

medalje, professionalisme

Professionelt resultat

Vi har et team af professionelle trappevaskere, der vægter kvalitet højt. Det er nemlig vigtigt for os, at beboerne føler sig velkomne i indgangen til deres hjem.

Trappevask – i nærheden af dig


Nu er det slut med beskidte trapper. Trappevask er nemlig ikke bare trappevask. Det kræver høj faglig viden om materialer og metoder. 

Vi hjælper dig med at komme af med uønsket snavs på jeres trapper. Vi kender alle fornemmelsen af at befinde sig i et rent hjem – det samme gælder trapperne. Rene trapper og en pæn opgang, er en vigtig del af førstehåndsindtrykket i enhver bygning.

Vi står altid klar til at udføre trappevask i København og hele Storkøbehavn. Vi besøger vores kunder cirka en gang om ugen, hvor vi både vasker hovedtrapper og bagtrapper. Vi kan dog også sagtens få jeres postkasser, paneler, balustrer, stikkontakter og alt ind imellem til at skinne. I skal blot aftale med os, hvilken løsning I vil have hjælp til, i netop jeres opgang. Så udfører vi efterfølgende det aftalte arbejde til det aftalte tidspunkt.

I kan også vælge at få hjælp til trappevask og øvrige viceværtopgaver. Herunder vinduespudsning, snerydning, facaderens, ejendomsservice m.m.

Netop boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger er vores primære målgruppe. Derfor ved vi, hvad der specifikt er vigtigt, når vi arbejder blandt beboere. Eksempelvis arbejder vi ikke aften og nat, så der er ro på ejendommen, når beboerne er hjemme. Vi møder til gengæld gerne ind om aftenen, hvis I gerne vil have, at vi deltager i et bestyrelsesmøde, generalforsamling eller lignende.

Vi skræddersyer fleksible løsninger, der opfylder netop jeres ønsker og behov. På den måde får I en fast aftale der sikrer, at jeres trapper altid er rene og klar til besøg. I bestemmer altså selv hyppigheden af vores besøg samt hvilke områder der er vigtigere at prioritere end andre. Nogle ejendomme får besøg af os flere gange om ugen, mens andre vælger én grundig rengøring om ugen.


4 grunde til at vælge en trappevask fra RacoonVi sikrer rene trapper uge efter uge


Vi har 23 års ekspertise i trappevask 


 Vi har uddannet rengøringspersonale


 Vi sørger altid for både fejning og vask af trapper


Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal trapperne vaskes i ejendommen?

Mange vælger at få vasket trapperne en gang ugentlig, men vi sikrer altid den bedste løsning til netop dine trapper. Skab glæde med en nyvasket trappe – som er med til at skabe et pænt indgangsparti.

Hvor længe holder en trappevask?
Mange bliver overraskede over hvor hurtigt det går, før der igen er tilbagevendende snavs og pletter. Når Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket dine trapper, vil I have et rent og flot gulv, så længe forholdene tillader det – afhængig af den daglige trafik. Det er derfor svært at præcisere holdbarheden – men én ting er sikkert, vi kommer næste gang og gør rent igen.
Hvor længe har Racoon Rengøring & Ejendomsservice eksisteret?
Hos Racoon er kvaliteten af vores ydelser tårnhøj. Dette er ikke en tilfældighed, vi har nemlig udført trappevask i over 20 år. Hos Racoon er kunderne i fokus og vi glædes over gode kundeoplevelser. Vi er kun noget i kraft af vores kunder.
Bliver gulvene blanke af trappevask?
Hos Racoon benytter vi standard sæbe, som hverken gør trapperne blanke eller på anden vis foretager ændringer, af at blive vasket, så længe de vaskes med standard sæbe. Såfremt man i stedet ønsker skinnende blanke gulve, kan dette gøres ved brug af forskellige gulvbehandlinger.
Hvordan vasker I trapperne?
Du kan roligt lægge dine trapper i vores hænder. Vores professionelle medarbejdere sørger altid for, at der både bliver fejet og vasket. Når vi vasker trapper, bruger vi en klud pr. etage. Dette kalder vi multikludssystemet. Det sikrer, at der altid er rent og velduftende, når vi har udført trappevask hos dig.
Hvorfor vælge Racoon?
Hos os får du trappevask i høj kvalitet. Når vi får nye medarbejdere i Racoon, deltager de altid i et internt undervisningsforløb, der sikrer at de er klædt på til opgaven og kender til de forskellige fremgangsmåder og procedurer. Glade kunder får os til at smile – vi vil derfor gå langt for at finde den helt rigtige løsning for dig.
Hvordan sørger I for at Racoon lever op til forventningerne?

Hos Racoon vægter vi kvalitet frem for kvantitet. Derfor tjekker vores kvalitetsinspektører månedligt at trappevasken bliver udført tilfredsstillende. Dermed leverer vi den bedste egenkontrol og sikrer kvaliteten er i top hver gang.

Vores glade kunder

Herunder finder du en lille udvalg af nogle af vores samarbejdspartnere, der dagligt lader os varetage både rengøring og service af deres ejendomme – dét være trappevask, vedligeholdelse af grønne områder eller noget helt tredje.


Uforpligtende & gratis tilbud

Kunne I tænke jer et gratis og uforpligtende tilbud? Så er I mere end velkommen til at kontakte os her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi svarer indenfor 24 timer