Peter Mygind lærer Racoon om arbejdsglæde og det gode liv

Peter Mygind hos Racoon Rengørin

Peter Mygind om arbejdsglæde og det gode liv

Social ansvarlighed er vejen frem!

Hvordan får man lige arbejdslivet til at hænge sammen med det gode liv? Det er ikke altid nemt. Det er dog vigtigt, ifølge Peter Mygind.

Tirsdag den 19. november var vi så heldige at få besøg af selveste Peter Mygind i Racoon-huset. Manden du nok bedst kender som skuespiller i bl.a. Nikolaj og Julie, Mine søsters børn, Score-Kaj og TAXA.

Peter Mygind kiggede forbi for at fortælle vores gæster, kunder og samarbejdspartnere om, hvordan det er vigtigt at skabe en balance og sammenhæng i forbindelse med arbejdslivet og det gode liv.

Aftenen bød på en fantastisk stemning og en masse gode råd omkring, hvordan vi bl.a. som mennesker skal blive bedre til at udvise glæde overfor vores medmennesker. Det hele bunder i social ansvarlighed!

Ikke-voldelig kommunikation

En af de mange gode pointer som Mygind formidlede, handlede om den såkaldte ikke-voldelige kommunikation. Om vi er derhjemme med familien eller på arbejdet med kollegaerne, skal man altid tænke over, hvad man sender ud i universet, som Mygind formulerede det.
Vær opmærksom på, hvad og hvordan du siger ting til andre mennesker. ”Hvis en kollega skubbes ud i ensomhedshjørnet, skal der meget til, før personen kan komme tilbage igen”, forklarede Mygind.
Vi skal derfor alle tænke over, hvordan vi bedst muligt skaber et godt arbejdsfællesskab, hvor alle føler sig velkomne. For hvis ikke man føler sig tryg, er det svært at åbne op.

Du har større indvirkning på andre, end du tror

Det er vigtigt, at man som kollega og individ lærer at rumme andre. Vi skal, ifølge Mygind, blive bedre til at inkludere andre mennesker – også selvom de ikke umiddelbart ligner nogen, der kalder efter opmærksomhed og støtte.

Mygind forklarede om en situation, hvor en tidligere kollega var kommet til ham og sagt, at personen havde følt sig overset. Mygind var blevet chokeret, fordi vedkommende aldrig havde vist nogen tydelig interesse for at tale med ham. Denne situation var en øjenåbner, som betød at Mygind fremover altid forsøger at skabe tryghed og støtte omkring sig og overfor de mennesker, han omgiver sig med.

Lær at flytte dig

Myginds humoristiske fremgangsmåde skabte en fantastisk stemning. Dette var især, når han åbnede op for de mange eksempler fra sit eget liv.
Men trods et hav af humor og selvironi fortalte Mygind også om de hårde tider i hans liv, såsom da han blev ramt af blodpropper og døde for en kort stund. Specielt denne episode fik ham til at indse, at vi skal huske at leve livet, mens vi har det og elske dem, som vi har omkring os.

Vi skal som mennesker lære at flytte os selv. Der er ikke noget der hedder, at man er født, som man er, og det kan ikke laves om på.
Mygind mener, at vi skal lære at ændre den måde, vi siger tingene til hinanden på. Vi skal tænke over, hvordan vi gør hinanden til bedre kollegaer – og det er lige meget om man er sygeplejerske, trappevasker eller noget helt tredje. Vi håber, at du er blevet inspireret af arbejdsglæde og det gode liv?

 

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

 

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere