Chat with us, powered by LiveChat

Hovedrengøring, vi går dybere til bunds og alt bliver renere

Af og til kan en ejendom trænge til en vaskeægte grundlæggende rengøring. Altså en rengøring, der går endnu dybere til bunds end den daglige rengøringsservice. Derfor har vi oprettet et særligt ”hovedrengørings-team”, der kun består af erfarne medarbejdere. De har udover den grundlæggende uddannelse hos Racoon en særlig stor viden og indsigt i brug af kemi og effektive arbejdsmetoder. En Racoon hovedrengøring betyder bl.a.:

  • nedvasking og  særlig pletbehandling af alle flader
  • vinduespolering
  • gulvbehandling af f.eks. linoleum, terrazzo, træ- og stengulve med opskuring, slibning, afrensning og afkalkning. Efterfulgt af lakering, polish og oliebehandling.

Denne ekstra grundige rengøring er med til at give ejendommen en præsentabel opgang og besparelser på vedligeholdelseskontoen – og ofte ser vi også, at pæne og rene omgivelser er med til  at forebygge både generel nedslidning og hærværk.

Dine trapper bliver som nye

Racoon vasker i forvejen trapper i mange boligforeninger. Engang i mellem skal de rengøres i bund. Det kalder vi hovedrengøring. Det foretages normalt én gang om året eller efter behov. Her kommer vi helt i bund med snavs som har indlejret sig i sprækker og lignende. Vores mange kunde på trappevask har også den store rengøring indlagt i deres aftale. Dermed sikrer vi at opgangen fremstår pæn og præsentabel.

Selskabslokaler, kældergange, lofter og lignende

Er også steder hvor vi finder den store kost frem og kommer ud i alle krogene. Efter en travl sommer eller måske en konfirmations periode kan der nemt trænge til at blive gjort ordentligt rent i alle hjørner. Vi kommer gerne med et tilbud på rengøring af jeres selskabslokaler. Trænger jeres lofter, kældre eller lignende til den store tur klarer vi også det.


hovedrengøring

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre

Såfremt du har en opgave vi skal løse er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer på telefonen dagligt mellem 8-16, du skal blot give os et kald på tlf.: 70 275 475. Du er også velkommen til at sende os en skriftlig besked via formularen nedenfor. Vi svarer altid inden 24 timer på hverdag og tit meget før.