Hovedrengøring

Til bunds i rengøringen

Hovedrengøring

Af og til kan en ejendom trænge til en vaskeægte grundlæggende rengøring. Altså en rengøring, der går endnu dybere til bunds end den daglige rengøringsservice. Derfor har vi oprettet et særligt ”hovedrengørings-team”, der kun består af erfarne medarbejdere. De har udover den grundlæggende uddannelse hos Racoon en særlig stor viden og indsigt i brug af kemi og effektive arbejdsmetoder.

Rengøring efter håndværkere

Om du skal flytte eller har haft besøg af håndværkere kan du lade Racoon stå for rengøringen. Når vi er færdige, er din lejlighed helt ren igen. Du kan nyde resultatet af en professionel rengøring.

Søger du andre services end hovedrengøring, så kig på vores ydelser.

Professionelt resultat

En Racoon hovedrengøring betyder bl.a.:

  • Nedvasking og  særlig pletbehandling af alle flader
  • Vinduespolering
  • Gulvbehandling af f.eks. linoleum, terrazzo, træ- og stengulve med opskuring, slibning, afrensning og afkalkning. Efterfulgt af lakering, polish og oliebehandling.

Denne ekstra grundige rengøring er med til at give ejendommen en præsentabel opgang og besparelser på vedligeholdelseskontoen – og ofte ser vi også, at pæne og rene omgivelser er med til at forebygge både generel nedslidning og hærværk.

Her gør vi blandt andet hovedrent

I forbindelse med trappevask

Racoon vasker i forvejen trapper i mange boligforeninger. Engang imellem skal de rengøres i bund. Det kalder vi hovedrengøring.

Det foretages normalt én gang om året eller efter behov. Her kommer vi helt i bund med snavs, som har indlejret sig i sprækker og lignende.

Vores mange kunder på trappevask har også den store rengøring indlagt i deres aftale. Dermed sikrer vi, at opgangen fremstår pæn og præsentabel.

Selskabslokaler, kældergange, lofter, vaskerier med mere

Er også steder hvor vi finder den store kost frem og kommer ud i alle krogene. Efter en travl sommer eller måske en konfirmationsperiode, kan der nemt trænge til at blive gjort ordentligt rent i alle hjørner. Vi kommer gerne med et tilbud på rengøring af jeres selskabslokaler. Trænger jeres lofter, kældre eller lignende til den store tur, klarer vi også det.

Mange års erfaring

Racoon har udført rengøring siden 1998. Vi har i 22 år været på mange rengøringsopgaver i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Så kan fremover nyde en effektiv og professionel rengøring.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475