Beskidte ruder? - Racoon klarer opgaven

Racoon polerer jeres beskidte ruder

Beskidte ruder bliver til rene ruder

Har du brug for hjælp til at få rene ruder? En af de ydelser, som vi er stolte af at udføre, er vinduespolering. Her hos Racoon servicerer vi mange forskellige boligforeninger med vinduespolering, typisk i trappeopgange og indgangspartier. Så hvis du står og mangler hjælp til at komme ind i alle kroge og sikre dig komplet rene vinduespartier, er det med at kontakte os.

Rene rude og karme har en effekt på vedligeholdelsen. Hvis man jævnligt sørger for at pudse sine vinduer, holdes snavs og skidt på et minimalt niveau, som ligeledes betyder mindre fugt i rammer og partier. Det er altså ikke kun ruder, der er årsagen til, at du bør rengøre dit vinduesparti. Dette vil nemlig garantere et vedligeholdt vinduesparti, som kan leve længere.

Hos Racoon er det vigtigt for os, at værdier som kvalitet og stabilitet prioriteres højt. Derfor sørger vi også for at overholde vores aftaler og udføre ydelser i topkvalitet. Vi står klar med et uddannet team af vinduespudsere, der er klædt på til både basal pudsning, kørsel med lift, anvendelse af stiger m.m. Når vi pudser vinduer, benytter vi en række simple grundregler, der altid sikrer et rent og pænt resultat for kunden.

3 vinduespudsere på arbejde hos Racoon

Erfaring på området

Vi har i Racoon foretaget vinduespolering siden 1998. Du kan derfor forvente, at vi er rustet til at klare alle beskidte ruder og opgaver, som du mangler hjælp til.

I Racoon er vi så heldige at have de bedste medarbejdere. Vi har tidligere introduceret jer for vores dygtige vinduespudsere Lucian, Adrian og Tobiasz, der i fællesskab er med til at bevare den høje kvalitet i Racoon. I nedenstående video får du et indblik i, hvordan en almindelig arbejdsdag ser ud for vinduespolerings-teamet. Derudover får du også mulighed for at lære Lucian bedre at kende, idet han blandt andet fortæller om sin rejse i Racoon.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Vi udfører ydelser såsom professionel trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere