Vinteren kommer - har du en aftale om trappevask?

Book trappevask nu - vinteren kommer

Sne, snavs og mudder er dine fjender, når trapperne bruges flittigt. Det slider på materialet, når skidt og snavs hober sig op på trappen.

Professionel trappevask

En professionel rengøring kan gøre forskellen. Racoon kan tilbyde at vaske dine trapper en gang om ugen, eller i det interval du vurderer er bedst for din ejendom. Vi sætter en ære i at levere rengøring i høj kvalitet til tiden. En professionel og grundig trapperengøring gør forskellen.

Når snavset er væk, vedligeholder du dine trapper

Når snavs fra sko og støvler rammer din trappe, begynder det at slide på materialerne. Vinteren er en hård tid. Med salt og sne, som ligger og smelter, bliver din opgang hurtigt forvandlet til et tarveligt syn. Det er ikke godt for træ, linoleum eller lignende overflade at blive udsat for den type snavs, dag ud og dag ind.

Racoon har udført trappevask og hovedrengøring af opgange siden 1998. Vi har i mere end 25 år erfaret, at jævnlig rengøring og trappevask kan spare dig for mange penge i længden. For eksempel 1 x  trappevask hver uge om vinteren er medvirkende til at holde slid og ælde nede. Det giver i sidste ende dig en pænere opgang og længere tid imellem reparationer og vedligeholdelse.

Vi udfører til dagligt trapperengøring i mange opgange i København. Spørger du os, så bør du vedligeholde dine trapper jævnligt. Oftest er det eneste der kræves, at de vaskes.

Få et uforpligtende tilbud på professionel rengøring

Racoon har markedets bedste trappevask. Vi er Københavns mest brugte rengøringsfirma, når det gælder trapperne. Når du køber ydelser af os, kan du forvente det bedste resultat.

Ønsker du tilbud på din opgang, så giver vi gerne vores bud på pris, samt udspecificering af hvad du betaler for. Vi kommer gerne forbi din ejendom og rådgiver dig med den bedste løsning.

Kontakt os i dag, så er vi hos dig lige straks. Udfyld formularen her eller ring til os på 70 275 475. Vi svarer telefonen hverdage mellem kl. 8-16. Skriftlige henvendelser bestræber vi os på at svare inden for 24 timer.

Uddannede personale sikrer høj kvalitet

Alle ansatte er uddannet til opgaven. Racoon går ud på kvalitet og service. Aftaler overholdes hver gang.

Alle kunder uanset størrelse er sikret vores unikke kvalitetssikrings program. Vores kvalitetsmedarbejdere foretager kontrol og stikprøver på vores kunders ejendomme. Det sikrer, at vi lever op til vores egne standarder. Viser det sig, at en opgave ikke er udført tilfredsstillende, bliver den gjort om. Vi fører desuden statistik over nøgletal. Det sikrer, at vi hele tiden er i kontakt med os selv og det arbejde, der udføres.

God kommunikation og høj kvalitet er en sikker vinder

Som leverandør af rengøring er vores erklærede mål, at du som kunde skal være 100% tilfreds. Vi sætter derfor pris på din erfaring med vores rengøring. Har du haft en god oplevelse eller et spørgsmål til udførelsen af vores trappevask? Så er vi altid ved telefonen.

Du kan hver dag, mandag til fredag komme i kontakt med os. Det er din sikkerhed for, at vi tager vores arbejde seriøst. Ligesom med trapperne, er det en god ide at få pudset sine vinduer. Lad eventuelt Racoon gøre dette. Vi råder over vinduespudsere i verdensklasse. Det er vigtigt at vedligeholde sine vinduer.  Læs gerne artiklen her omkring, hvorfor vinduespolering er lig med længere holdbarhed. Vi kan også hjælpe dig med ejendomsservice og den klassiske vicevært funktion. Vores ydelser går hånd i hånd med, hvad din ejendom måtte behøve. Så hvad end det måtte være - alt lige fra snerydning om vinteren til renhold på din ejendom, så er Racoon din partner.

Har du lyst til, at vi skal udføre din trapperengøring? Så kontakt os i dag.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere