Skimmelsvamp sanering - Racoon skadeservice

Skimmelsvamp påvirker indeklimaet og kan fremkalde sygdom og allergi. Derfor bør det håndteres af professionelle

Få bugt med skimmelsvamp hurtigt

Skimmelsvamp påvirker indeklimaet og kan fremkalde sygdom og allergi. Derfor bør det håndteres af professionelle og fjernes hurtigst muligt. Racoon Skadeservice er eksperter i skimmelsvamp sanering.

Hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvamp kan opdeles i to; vækst og sporer. Vækst er det, man kan se på bl.a. vægge og i vindueskarme, mens sporer er usynlige og spreder sig i luften. Vækst opstår, når fugt er forbundet til organiske materialer som eksempelvis træ, spånplader, krydsfiner, gipsplader, tapet, lim og maling.

Kom skimmelsvamp til livs

Hos Racoon har vi over 20 års erfaring indenfor opsporing og fjernelse af skimmel. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, ligesom vi altid har beboernes behov i fokus.

Vi har ekspertisen og erfaringen

Vores værktøjskasse er fyldt med de nyeste metoder indenfor lokalisering og test af skimmelsvamp. Ved hjælp af vores fugtudstyr gennemgår vi alle bygningsflader, herunder gipsvægge, puds, mursten mm. for at lokalisere årsagen til skaden. Vores moderne termografi-kameraer gør det desuden muligt at illustrere udfordringer og årsager til skimmel visuelt. I tilfælde af eksempelvis en kuldebro under et vindue – som kan være årsag til skimmel – vil kameraet påvise dette med et foto.

På baggrund af vores målinger og eventuelle tests, udarbejder vi en rapport, der kortlægger årsagen til skimmelsvamp. Herefter skimmelsanerer vi og dokumenterer, at al skimmel er væk.

ss-skimmel-image-content-3

Ofte stillede spørgsmål om skimmelsvamp

Thumbs up fra Racoon