Racoon i tal

Hvert eneste minut vasker vi seks etager og polerer to vinduer for vores kunder.

år
har vi gjort rent
rene trapper siden 1998
år
er vores gns kundeforhold
vinduer pudsede vi sidste år
km
trapper vaskede vi sidste år
+
multiklude vaskede vi sidste år

Vi har kærlighed til tal

Vi er en smule talnørder fordi vi dokumenterer så meget. fx vasker vi næsten 700.000 klude om året. Hvis du lagde alle kludene oven på hinanden ville det svare til en højde på ikke et,  men to Burj Khalifa - eller ialt 1650 meter. Hvis mm derimod lagde alle kludene ved siden af hinanden, ja så er det 266.000 meter - altså gulvklude hele vejen fra Rødovre til Skanderborg.

Lad os sætte tal på jeres ejendom

Vi måler og dokumenterer alt fra antallet af rengøringsklude til arbejdsglæde. Vores kvalitetsambassadører besøger jævnligt ejendommene og rapporterer til vores kunder -  det er din garanti for høj kvalitet og faglighed. Vores kollegaer kender netop jeres ejendom, da det er den samme medarbejder på samme ugedag hele året – i mange år. Racoon har nemlig den nok højeste fastholdelse af medarbejdere i branchen. Så hvis du vil give os en chance så lad os sætte tal på jeres ejendom

Firmakultur

Vores kollegaer er vores største ressource, så vi går langt for at sikre høj arbejdsglæde. Racoon er en drømmefabrik, hvor alle har friheden til og muligheder for at udfolde deres vildeste ideer. Vi arbejder med 3D-print i vores ’makers place’, og vi sponsorerer en podcast, der optages i vores nye restaurant.

år
bliver vores trappevaskere hos os
+
tilfredse kunder
+
kunder får ejendomsservice
m
hæk har vi klippet sidste år
trappeopgange inspicerede vi sidste år
ejendomme inspicerede vi sidste år