Rens af tagrender

Undgå langvarige skader

Rens af tagrender

Rens af tagrender forhindrer oversvømmelser.

Man siger, at et tag tager imod omkring 80-100 tons nedbør pr. år. Dit tag er dermed i perioder på overarbejde. Passager skal være frie, så vandet frit kan føres til jorden. Skidt og snavs kan forhindre vandet i at blive ført til dets endestation. Ud over snavset har vi oplevet, at murbrokker, tagsten og nedfald for bygge og renovation er havnet i tagrenden. Vi udfører rens af tagrender for netop at forebygge problemerne.

Derfor skal du rense dine tagrender

Hvis vandet ikke får fri passage kan det ikke blive ledt til undergrunden. Det vil sige, at din tagrende og nedløb “løber” over. Vand og skidt vil efterfølgende placere sig ved husmure og gavle. Det kan give alvorlige skader på ejendommen. Om vinteren typisk frostskader. I forår og efterår er der fugt og svamp som løber langs mur og sokler.

Vi renser med professionelt værktøj

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har erfaringen i at rense tagrender og nedløbsrør. Vi har mange års erfaring i at få renset tagrenderne så dit hus er sikret mod skidt og fugt.

Vi udfører rens af tagrender blandt andet i boligforeninger. Vi kommer i mange meters højde med vores specielle udstyr. Med moderne udstyr suger vi tagrenderne rene for skidt. I processen kan vi følge med på en skærm og sikre, at alt skidt er væk.

Vi anbefaler, at du får renset din tagrende en gang om året. Efteråret er et oplagt tidspunkt grundet blade og andet nedfald fra træer.

Hvis du vælger Racoon til at rense dine tagrender, sørger vi for, at du kan gå efteråret og vinteren sikkert i møde. Udover at rense så spuler vi også efterfølgende. Dermed sikrer vi, der er gennemløb, og at vandet kan komme væk.

Mange års erfaring

Alle vores medarbejdere er uddannet til det job de skal udføre, også til rens af tagrender. Du kan med tryghed bruge os til dine opgaver.

Ud over tagrender arbejder vi også med trappevaskhovedrengøringvinduespoleringejendomservice / vicevært og meget mere. Se alle vores ydelser her. Har du en opgave, du mener, vi skal udføre? Kontakt os gerne.

Hos Racoon har vi en aktiv kultur. Vi er en virksomhed, der gerne vil være unikke og bedst til det, vi gør. Vi er meget bevidste om, at høj service og kvalitet betyder alt i verden. Hos os er en aftale en aftale. Vi møder til tiden, og vi udfører det aftalte stykke arbejde.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475