Rengøring af flyttelejligheder fra A-Z

Racoon rengør flyttelejlighed

Rengøring af flyttelejlighed

Når tiden endelig kommer, hvor man står klar til at starte nyt liv i en ny lejlighed skal det hele stå skarpt. Rengøring af flyttelejlighed kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle begive sig ud i.
Her hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice er vi parate til at sikre dig den bedste start i det nye hjem. Vi tilbyder netop rengøring af flyttelejligheder, hvilket vi har stor erfaring med. Vi har leveret denne ydelse i 26 år, så hvis du står og søger hjælp, er det bare med at kontakte os.

Det vi tilbyder i forbindelse med flyttelejligheder, er følgende:

  • Slutrengøring af fraflyttede lejligheder
  • Rengøring efter håndværkere – involverer både store og små byggesager
  • Rengøring af skurvogne
  • Behandling af gulve inden lejligheder overdrages

Til alle ovenstående opgaver sikrer vi høj kvalitet, fordi vi udelukkende anvender maskiner og produkter, der er i god stand og kvalitet.

Hvis håndværkerrengøring er det, du leder efter, kan du læse mere om den ydelse lige her. Inden for den ydelse udfører vi ligeledes et professionelt stykke arbejde med stor ekspertise.

Hos Racoon står der altid et veluddannet team klar, som er klædt på til at udføre opgaven og sikre, at du står tilbage med et veludført resultat – således at den nye beboer bliver mødt af en flot og ren lejlighed. Vi gør meget ud af at oplære vores medarbejdere, så vi kan levere det bedste til vores kunder. Racoon klarer rengøring af jeres flyttelejlighed, så i kan koncentrere jer om de nye beboere.

Vi kan klare det hele

Det arbejde vores kollegaer udfører varierer alt efter, hvad kundens ønske er. Dog foretages følgende rengøringsopgaver typisk efter, at håndværkerne har udført deres arbejde:

  • Rengøring og aftørring udvendig af alle paneler, døre, karme, borplader, køleskab, fryser samt komfur
  • Skabe og skuffer aftørres indvendig
  • Radiatorer støves af
  • Kontakter rengøres og aftørres
  • På badeværelset vil al sanitet rengøres og spejle pudses
  • Alle gulve vil blive støvsuget og vasket

Gennem de mange års erfaring med rengøring af flyttelejligheder, har vores medarbejdere oplevet mange forskellige situationer – herunder voldsomt nikotinramte lejligheder, der desperat trængte til en kærlig hånd inden håndværkere kunne udføre deres arbejde. Men der findes ingen opgave, som vores dygtige kollegaer ikke kan klare!

Hvis du står og mangler hjælp, så kontakt os endelig på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

 

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere