Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice egentlig?

Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere.

Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi slitage og manglende vedligeholdelse kan resultere i større renoveringer og blive en fordyrende post for boligforeningen.

Ejendomsservice inkluderer typisk elementer som:

  • Hækklipning
  • Græsslåning
  • Oprydning på fællesarealer
  • Varmemesterfunktioner
  • Bestilling af og tilsyn med håndværkere
  • Bortskaffelse af storskrald

Se en længere liste over Racoons typiske services inden for ejendomsservice her.

Hvad skal man være opmærksom på?

Alle ejendomme og fællesarealer er unikke og har forskellige behov. Det gælder også, når det kommer til de forskellige årstider. Eksempelvis er reparationer svære at forudse, ligesom snerydning nok ikke er en ydelse, I behøver på et månedligt abonnement.

Vær derfor altid opmærksom på at vælge en leverandør til ejendomsservice, der tager højde for sæsonbetonede ydelser i faktureringen og som tilpasser ejendomsservicen til netop jeres specifikke behov.

Proaktiv og kvalitetssikret ejendomsservice med Racoon

Racoons ekspertise rækker længere end traditionel ejendomsservice – vi er proaktive. Vores visuelle kontrol og knowhow gør os i stand til at gribe de små ting, mens de stadig er små, så de ikke når at blive en fordyrende post for jer.

Vores princip om ’samme medarbejder på samme ejendom’ sikrer, at vi kan reagere, hvis noget på ejendommen forandrer sig, fordi Racoon-medarbejderen kender hver en krog af netop jeres ejendom.

Samtidig besøger vores kvalitetsambassadører jævnligt ejendommene for at sikre, at de aftalte kvalitetskrav overholdes. Ved besøget gennemgår kvalitetsambassadøren adskillige målepunkter og ejendommens visuelle stand, hvorefter en rapport bliver sendt til kunden.

Læs mere om Racoons ejendomsservice her og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at holde jeres ejendom i topform året rundt.

 

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere