Glade kunder betyder glade medarbejdere

Glade kollegaer i Raconn

Søde ord der vækker smil

Som det kan læses i brevet, udtrykker beboerne en kæmpe tak for vores kollegaers grundige rengøring af trappeopgange hver torsdag. Derudover tilkendegiver de også især deres taknemmelighed overfor det arbejde, som vores dygtige kollegaer har udført, specielt i disse Corona-tider.

Dette er blandt andet et eksempel på, at et brev og en æske chokolade kan være med til både at glæde og motivere vores medarbejdere til at udføre deres arbejde omhyggeligt og i top kvalitet, og samtidig gøre det med et kæmpe smil på læben. At blive takket og anerkendt for det arbejde man udfører kan gøre en enorm forskel.

Selvom vi på nuværende tidspunkt befinder os i en tid med Corona, er det vigtigere end nogensinde før at få gjort rent. Der er naturligvis en risiko for smittefare hver gang, man træder ud i offentligheden og derfor er det et stort klap på skulderen, når beboerne viser glæde over vores indsats i disse tider. Sådanne historier spreder glæde!

Taknemmelighed og anerkendelse

Noget af det vi selvfølgelig elsker at dele ud af her i Racoon er succeshistorier. De historier der bekræfter os i, at det vi laver, er det helt rigtige. Når kunder fortæller os, at vi gør et godt stykke arbejde, og at de sætter stor pris på det, vi hjælper med. Det kan også være, når kollegaer kommer over og fortæller, hvor glade de er for at være en del af Racoon-teamet. Der behøver ikke at være tale om en større lovprisning, men blot et simpelt udtryk for taknemmelighed og anerkendelse.

Disse historier ønsker vi naturligvis også at dele med jer. Vores kære kollega Ana havde i forrige uge en fantastisk og inspirerende oplevelse med en af vores kunder, som hun glædeligt og smilende fortalte om.

Ana har arbejdet i Racoon i mere end tre år. Hun arbejder som trappevasker og har i flere år været ansvarlig for Havekildegård i Valby.

I forrige uge modtog hun nedestående håndskrevne brev, samt en flot æske chokolade fra to af beboerne ved Havekildegård, da hun var på arbejde med kollega Marius.

Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon og derfor…

Læs mere
Billede af farvel til uønsket graffiti? Racoon.dk specialiserer sig i effektiv graffitifjernelse og ejendomsservice. Læs mere om vores metoder her.

Farvel til uønsket graffiti!

Farvel til uønsket graffiti  Effektiv graffitirens Er din ejendom hærget af andre menneskers ytringer? Graffiti forringer ofte ejendomme, dvs. værdien af ejendommen falder. For andels- og ejerforeninger gælder vedligeholdelse af lejligheder ikke kun det indvendige, men ligeledes det udvendige – eksempelvis også i de tilfælde, hvor nye, potentielle beboer skal imponeres. Specielt i byområder kan det være vanskeligt…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 3

Thomas sofa afsnit 3

Thomas Sofa – afsnit 3 Vi løfter i fællesskab Så er det igen blevet tid til at uddele nye titler til vores kollegaer. I sidste uge introducerede vi vores nye koncept Thomas’ sofa. Et koncept der bygger på ønsket om at skabe en kultur, der lægger fokus på at anerkende vores kollegaer og deres individuelle bidrag…

Læs mere