Graffitirens

Effektiv graffitirens på din ejendom

Graffiti - lad os udføre din graffitirens

Det er svært at undgå graffiti på en ejendoms facader – ikke mindst i byområder. Men Racoon Rengøring & Ejendomsservice kan hjælpe med graffitirens og fjerne graffiti fra din ejendom. Facaden kommer til at fremstå pæn og ny igen. Det gør vi med vores “Graffiti Team”, som i mange år har arbejdet med netop denne type opgaver.

Facaderne renses med:

  • Højtryksspuling (130 grader varmt vand) højtryksrensning
  • Vandsivning
  • Specielle kemiske hjælpemidler

Efterfølgende kan man også tilvælge imprægnering af overfladerne med et middel, som gør facaden endnu mere robust og holdbar overfor både snavs og eventuel ny graffiti i fremtiden. Læs mere her, hvis du er blevet ramt af ukendte kunstnere.

New York

I dette eksempel har Racoon's “Graffitirens Team” noget der med tiden kan minde om stemningen i New Yorks undergrund. Hvis det malede område får lov at sidde for længe, kan det have konsekvenser for processen i at fjerne det igen. Har du derfor i løbet af natten modtaget uønsket facade udsmykning, så kontakt Racoon i dag! Vi kommer så hurtigt loven tillader det, så du kan få renset din facade.

Sådan ser det ud, når Racoon har fjernet graffitien fra muren:

graffiti før
graffiti efter

Hvad nu hvis min mur aldrig bliver god igen

Det er en sandhed, at nogle farver kan være svære at vaske ned. Spor af maling vil i nogle tilfælde kunne ses. Særligt visse typer sort er svært at få helt væk. Konturen vil ofte kunne ses.

Der er heldighvis hjælp at hente, hvis det ender så galt. Oftes fjerne Racoons graffiti eksperter 99% af de områder, som har været udsat for graffiti.

Er uheldet ude og en farve ikke vil forsvinde, hjælper vi gerne med andre muligheder. Den mest simple mulighed er at male det over. Det kan lade sig gøre på træværk, betonoverflader og andre steder, hvor man kan male med en matchende farve.

Ønsker du at bevare betonens oprindelige farve eller dine gule murstensvæk, så kan slibning være en mulighed. Her kommer man i dybden og får fjernet det maling, som er sivet ned i emnet.

graffiti efter

Hvordan fjerner man graffiti

Først og fremmest er det vigtigt at have en viden omkring, hvordan man behandler facader og andre udsatte områder. Derfor tilbyder Racoon Rengøring & Ejendomsservice med års erfaring vores hjælp med graffitirens, hvis du har været udsat for hærværk.

Igennem længere tid har vi i Racoon arbejdet med mange typer sarte overflader. Hvilken type overflade graffitien sidder på kan give forskellige udfordringer. Facaderens kan være en god ide som udgangspunkt.

Her bliver emnet behandlet med den rette type kemikalie. Det er et vigtigt punkt at bruge den rette fremgangsmetode. Det gør det nemmere at behandle store mængder uønsket hærværk på din ejendom.

Sådan forhindrer du graffiti i at blive siddende

Graffiti kan sidde fast. Meget fast en dag. Det siver ned i betonen og gemmer sig under overfladen. Det bliver nærmest en tatovering, som man ikke har ønsket sig.

Vi kan imprægnere overfladerne. Det er en god idé. Det gør, at graffitien ikke kan trænge igennem overfladen af facaden på for eksempel dit hus.

Derfor skal du holde dine omgivelser fri for hulemalerier

Hærværk skæmmer din ejendom. Er din boligforening angrebet af andres ytringer? Så er det en rigtig god ide at få det fjernet. Man kan mene, hvad man vil ift. om det er kønt eller ej med skrift på væggen. Dog er de fleste enige om, at det trækker værdien på ejendommen ned. Andels- og ejerforeninger især kan ikke være tilfredse med at få deres boliger vandaliseret. Lige så vel som indvendig vedligeholdelse af sin lejlighed, så er det ydre mindst lige så vigtigt. Forestil dig at skulle imponere en ny potentiel beboer.

Hvis området er præget af grafitti kan det få nogle til at tænke sig om to gange. Det er derfor en god ide at lade Racoon udføre grafittirens på jeres ejendom. Vi rykker ud fra dag til dag, hvis det skal gå hurtigt. Vi har redskaberne til at fjerne de ubudne gæster har efterladt. I løbet af få øjeblikket er muren ren igen.

Det her skal du gøre

Kontakt Racoon i dag. Det er bedst at reagere så snart man ser, at uheldet er ude. Vi har mandskabet og værktøjerne til hurtigt at rykke ud. Om du ønsker at forebygge eller fjerne bemalede områder, spørg os, vi er eksperterne. Vores “Graffiti Team” rykker ud med deres dedikere værktøj og metoder. De er hurtige og effektive.

Vores Team har deres egne biler med dertil indrettet udstyr. Det gør, at de kan køre helt op til der, hvor uheldet er sket og forbedre skaden. Se også vores andre ydelser ved at klikke her.

Se her hvordan Sten fjerner grafitti og får muren ren og pæn igen:

Professionelt resultat

Racoon's team af professionelle rengøringsagenter har igennem tiderne fjernet meget grafitti. Vi har udstyret og ved, hvad der skal til.

Det meste kan fjernes effektivt. Nogle overflader er mere sarte over for bestemte typer farver. Få en snak med os omkring, hvordan vi fjerner din grafitti.

Reducerer vedligeholdelse

Hvis dine væg ligner New Yorks undergrund er det til ubehag for de fleste. Selvom grafitti kan være en kunstart, pryder det ikke uønskede steder. Når vi har renset overflader ved dig, behandler vi efterfølgende overfladen. Så er der en chance for, at det bliver nemmere at fjerne. Dermed er du hurtig videre.

Mange års erfaring

Racoon har pudset vinduer siden 1998. Vi har fjernet grafitti fra facader i mange år i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Væk med graffitien? Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475