7. November 2019

Fliserens

Fliserens

Med fliserens bliver dine fliser som nye

Fliserens

Når vinteren er overstået og foråret er på vej, så opdager du måske, at dine fliser ikke står så pænt som den dag de blev sat.

Flisernes overflade har mistet sin farve, der er pletter og alger. Dine fliser bliver med tiden påvirket af alger, mos og flisepest. Som årene går vil disse symptomer kun blive mere synligt. Du lægger måske ikke mærke til det. Pludselig har det bredt sig og lagt sig som en mørk skygge over dine fliser.

Fliser efter der er renset:

fliserens rens af fliser algerens fjerne alger på fliser

Ud over fliserens kan vi rense dine tagrender, pudse dine vinduer eller ordne din hæk. Se vores ydelser her.

Professionelt resultat

Når din belægning er blevet træt at se på, er der hjælp at hente. Har man ikke selv ekspertisen eller maskinerne til det, kan det virke som en stor mundfuld. Haven, indkørslen og terrassen er alle steder som med årene bliver trætte af at se på.

De fleste kender problemet med, at mos har fyldt fugerne på din indkørsel. Du har pletter på fliserne og alle kan se, at det ikke er kønt.

Racoon Rengøring & Ejendomservice er din hjælp til at få overfladerne pæne igen. Vi har både mandskab, maskiner og de rette midler til at udføre fliserens på din ejendom.

Algerens og fjerne alger på fliser

Algebehandling virker både på mos, svamp og alger. Det er flere fluer med et smæk. Algerne kommer af sol lys og har gode betingelser for at vokse på de bare fliser. Vi sørger for at fjerne algerne og efterfølgende behandle overfladen, så algerne ikke kommer igen.

Efterbehandling har en lang levetid og sikrer dig en fremtid uden alger. Dog kan vi ikke bekæmpe naturen, men vi sikrer med denne behandling, at du er algerne kvit i mange år.

Mange års erfaring

 Vi har i 22 år ydet vores services i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Så kan du nyde dine fliser, der igen er blevet som nye.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475

Hvem er Racoon ?

Vi har udført rengøring og ejendomsservice siden 1998. Vores medarbejdere er uddannet til de opgaver de skal udføre. Så hvad enten det er trappevaskvinduespoleringvicevært funktioner eller rens af fliser så har vi mandskabet til at udføre opgaven.

Vi har til huse i Rødovre og arbejder i hele Storkøbenhavn. Alt vores arbejde er baseret på høj kvalitet og udførelse til tiden. Vælger du Racoon til fliserens bliver du ikke skuffet. Vi har en unik kultur og en medarbejdesammensætning som er homogen.

Se hvad vi laver på de sociale medier

Vi er både på Facebook og Youtube. Her kan du følge med i hvad vi laver. Vi er ikke blege for at vise hvem vi er. Vi er stolte af det vi laver og tør godt vise det frem.

Hvis du vil finde os på facebook så skal du klikke her: Racoon Facebook side

Youtube, der finder du os her: Racoon Youtube kanal

Vi håber du har lyst til at kontakte Racoon i forbindelse med hjælp til din ydelse.