Ejendomsservice

Din ejendom fremstår altid præsentabel

Høj kvalitet - erfaring forpligter

Skal vi levere ejendomsservice til dig? I får en vicevært, ejendomsservicetekniker eller gartner i absolut topkvalitet? Hos os bliver kunderne i 13-14 år i gennemsnit, så vi tør godt love, at du heller ikke bliver skuffet. Vores folk er uddannede til opgaven og har mange års erfaring med vedligeholdelse af ejendomme. Skal din boligforening have det bedste markedet kan tilbyde? Så står Racoon klar til at tilbyde professionel assistance.

Ejendomsservice i verdensklasse

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter helt faste procedurer, så du netop er sikret den samme præcision og høje standard, uanset hvilken medarbejder der arbejder på din ejendom.

Viceværten samtidig, at storskræl afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver. Ham sørger også for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til alverdens leverandører. Lad Racoon klare den sag.

Kort sagt: Vi sørger for det hele som jeres beboere måtte forvente af deres vicevært.

Alt vores ejendomsservice personale fra Racoon går i uniform og bærer ID kort. I møder altid det samme personale på ejendommen, dermed lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere. En partner man kan stole på som er der når behovet er størst. Vi er der efter aftale og udfører det arbejde som er nødvendig for at jeres ejendom fremstår ren og pæn.

De bedste i branchen arbejder her

Du får en vicevært, der holder hele ejendommen pæn og ren og sørger for

 • Haveservice: ukrudtsbekæmpelse, beskæring, hække klipning og klipning af græsplænen
 • Vagtordning
 • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
 • Varmemesterfunktioner
 • Tilsyn med håndværkere
 • Bortskaffelse af storskrald
 • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • Håndtering og tilsyn med vaskerier
 • Vedligeholdelse af varmtvandsanlæg
 • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • Snerydning

Er dit behov ikke på listen så kontakt os gerne. Vi kan det hele inden for ejendomsservicering og de klassiske vicevært funktioner. Alle grene af Ejendomsfunktionær uddannelsen, både grå, blå og grøn kan vi være behjælpelige med.

Erfaring og viden

Racoon har ydet ejendomsservice siden 1998. Igennem 22 år har vi været på alle typer opgaver i København og omegn. Det betyder at du som kunde er sikker på at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Dig og dine beboere kan fremover nyde godt af et trygt og ordentligt miljø.

Ved sygdom og ferie er vi stadig på pletten. Med vores erfarne team dækker vi også disse udfordringer.

 

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner i kan stole på så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Om i vil have pudsning sat i system. For eksempel 1 gang pr. måned så leverer vi til tiden. Kontakt os og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475