Ejendomsservice

Din ejendom fremstår altid præsentabel

Høj kvalitet - erfaring forpligter

Skal vi levere ejendomsservice til dig? I får en vicevært, ejendomsservicetekniker eller en ansvarlig for de grønne områder i absolut topkvalitet? Hos os bliver kunderne i 13-14 år i gennemsnit, så vi tør godt love, at du heller ikke bliver skuffet. Vores folk er uddannede til opgaven og har mange års erfaring med vedligeholdelse af ejendomme. Skal din boligforening have det bedste markedet kan tilbyde? Så står vi klar hos Racoon til at tilbyde professionel assistance.

Sig goddag til jeres nye partner

I dag yder Racoon ejendomsservice hos mange kunder. Fælles for mange af vores kunder er det, at de vil have stabil og høj service. Vores kunder vil være uafhængige af sygdom og ferie. Endeligt vil de også spare penge. Ofte har kunderne haft en fuldtidsansat vicevært til at varetage ejendomsservice i boligforeningen. Hos Racoon kan vi tilbyde det samme. Vi har sat tingende i system, det øger effektivitet, kvaliteten og servicen. Vi sørger for, at vores kunder får det bedste.

Fra A-Z

Vi står for beboer kontakt, håndværker kontakt og tager ansvar for udførelsen. Vores personale er uniformeret og uddannet til opgaven. Du kan derfor altid være tryg, når Racoon er på jeres ejendom. Uanset om vi slår jeres græs, klipper hæk, yder renhold eller anden service kan I altid stole på, at det bliver gjort professionelt.

Spar penge, vælg Racoon

Når du laver en aftale med Racoon gennemgår vi sammen dine behov. Vi lytter til, hvad du siger og i samarbejde med dig dækker vi dine ejendomsbehov. Mange af vores kunder kan godt lide at spare penge og beholde trygheden - derfor vælger de Racoon. Vores tid på jeres ejendom bliver brugt effektivt. De ansatte ved, hvad de skal lave. Der går således ikke spildtid på andre unødvendige ting. Det sparer dig som kunde for mange penge.

Kontakt os i dag for et besøg eller tilbud på ejendomsservice

Ring 70 275 475 - Vi svarer mandag til fredag mellem kl 8-16.

Ejendomsservice i verdensklasse

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter helt faste procedurer, så du netop er sikret den samme præcision og høje standard, uanset hvilken medarbejder der arbejder på din ejendom.

Viceværten sørger samtidig for, at storskræld afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver. Han sørger også for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til adskillige leverandører. Lad Racoon klare den sag.

Kort sagt: Vi sørger for det hele som jeres beboere måtte forvente af deres vicevært.

Alt vores ejendomsservice personale fra Racoon går i uniform og bærer ID-kort. I møder altid det samme personale på ejendommen, dermed lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere. En partner man kan stole på som er der, når behovet er størst. Vi er der efter aftale og udfører det arbejde som er nødvendig for, at jeres ejendom fremstår ren og pæn.

De bedste i branchen arbejder her

Du får en vicevært, der holder hele ejendommen pæn og ren og sørger for

 • Haveservice: ukrudtsbekæmpelse, beskæring, hække klipning og klipning af græsplænen
 • Vagtordning
 • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
 • Varmemesterfunktioner
 • Tilsyn med håndværkere
 • Bortskaffelse af storskrald
 • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • Håndtering og tilsyn med vaskerier
 • Vedligeholdelse af varmtvandsanlæg
 • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • Snerydning

Er dit behov ikke på listen så kontakt os gerne. Vi kan det hele inden for ejendomsservicering og de klassiske vicevært funktioner. Alle grene af ejendomsfunktionær-uddannelsen, både grå, blå og grøn kan vi være behjælpelige med.

Erfaring og viden

Racoon har ydet ejendomsservice siden 1998. Igennem 22 år har vi været på alle typer opgaver i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Vi sørger altid for at levere effektivitet og kvalitet i vores arbejde.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Dig og dine beboere kan fremover nyde godt af et trygt og ordentligt miljø.

Ved sygdom og ferie er vi stadig på pletten. Med vores erfarne team dækker vi også disse udfordringer. Du skal derfor ikke bekymre dig, men blot lade os klare arbejdet.

 

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsforening en partner, som I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen nedenfor. Vi svarer telefonen fra mandag til fredag mellem kl 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere i hverdagene.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475