Professionel ejendomsservice til boligforeninger og ejendomsselskaber

Skal gården fejes? Græsset slås? Ukrudtet fjernes? Eller skal storskraldet bortskaffes? Så er du landet det helt rette sted

+
kunder får ejendomsservice
m
hæk har vi klippet sidste år
m2
græs har vi slået sidste år

Ejendomsservice udført af eksperter

Vi er eksperter i det, vi gør

Vores team gennemgår en omfattende uddannelsesproces inden for ejendomsservice. Med ejendomsservice fra Racoon kan I derfor være sikre på, at jeres ejendom er i trygge hænder. Hænder I vil kunne genkende på ejendommen pga. vores princip om ’samme medarbejder på samme ejendom’. Medarbejderen kender derfor hver en krog af netop jeres ejendom og opdager, hvis noget forandrer sig, så vi kan reagere på det. Det er jeres garanti for et tilfredsstillende resultat – hver gang. Alle ansatte bærer desuden uniform og kører i synlige firmabiler, så I er aldrig i tvivl om, at Racoon er på ejendommen.

Vi leverer ALTID på aftalt ugedag

Vi overholder altid den aftalte ugedag. Hvis vi har aftalt ejendomsservice på jeres ejendom torsdag, ændrer vi det aldrig til fredag – selv på skærtorsdag.

Vi er til langsigtede forhold

De korte forhold kan være stormfulde, men når stormen er stilnet af, er forholdet ofte forbi. Vi bygger på værdier som ærlig, imødekommende, ansvarlig, fleksibel og engageret. Vi ved, at langsigtede relationer kræver stor respekt for hinanden.

Så hvis I er til langsigtede relationer, som er løsningsorienteret og leverer kvalitet på højeste niveau, så kontakt os eller hent et uforpligtende tilbud.

Grensaks og grønne områder med Racoon

Spørgsmål om Ejendomsservice

Thumbs up fra Racoon