Thomas sofa afsnit 2

Giver du et kram?

Alle os i Racoon-huset vil nu slå en streg over de klassiske arbejdstitler!

Konceptet

Vi er ved at være trætte af de traditionelle titler såsom marketings-, kommunikations- eller driftschef. Disse titler siger nemlig ikke nok om, hvor vigtige hver og en af vores kollegaer egentlig er, og hvor meget de hver især bidrager med. Vi har derfor besluttet os for, at det er på tide at opdatere og redefinere vores titler her i Racoon.

Konceptet Thomas’ sofa har til formål at lægge fokus væk fra de fancy arbejdstitler – og i stedet skabe en kultur, der er mere afslappet og omfavner de individuelle kompetencer, som gør sig gældende iblandt vores kollegaer.

Velkommen til Helle og Kristina

Den første video som dette koncept byder på, introducerer Helle og Kristina. De sidder begge inden for regnskab men dog alligevel med forskellige arbejdsopgaver. Som det fremgår i videoen, opererer Helle, som en slags blæksprutte, der både er Kristinas højre hånd men ligeledes omfavner andre opgaver. Kristina er derimod bossen inden for regnskab, der bl.a. håndterer regninger, fakturer, løn m.m.

Anerkend dine kollegaer

Hos os i Racoon-huset er en god kultur ekstrem vigtigt. At sørge for at anerkende og komplimentere hinanden, som Helle forklarer om i videoen, kan gøre underværker. Dette ønsker vi at lægge ekstra meget vægt på, bl.a. ved at ændre de nuværende titler.

Titler såsom administrerende direktør eller salgschef, siger ikke nok om en kollega. Alle os i Racoon besidder hver vores evner og egenskaber, som er med til at bidrage til vores unikke kultur. Det er derfor vigtigt indimellem at pointere disse evner og anerkende hinandens individuelle kvaliteter.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører bl.a. trappevask og ejendomsservice i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon endnu bedre at kende: