Facaderens

Med facaderens fjernes alt snavs og skidt

Facaderens af din ejendom

En renset facade fremstår pænest. Efter mange år begynder mos og alger at gro på din facade. Den bliver hurtigt skæmmet og som tiden går forvandler din facade sig langsomt til et udtryk langt fra det den var engang.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører vask og rens på alle typer facader. Arbejdet udføres i høj kvalitet så facaden igen er fri for snavs, alger og mos.

Vi tilbyder rene facader i København og omegn. Lad derfor Racoon stå for facaderens af din ejendom.

facaderens

Stor facade på ejendom bliver som ny igen.

Over 20 års erfaring

Vi har siden 1998 udført vores services i hele København og omegn. Mange af vores første kunder har vi endnu. Det er vi stolte af. Det betyder at vores målsætning om at levere kvalitet og ordnede forhold er lykkedes for længst. Vi går hele vejen for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi vil have at indgangen dit hjem skal være den bedste oplevelse for din som forbruger.

Derfor er det vigtigt

Der er mange grunde til at du skal holde din ejendom pæn og ren. De åbenlyse grunde er at de fleste mennesker synes det er mest behageligt at bo i pæne omgivelser. Det er værdiskabende for enhver ejendom at den fremstår så pæn og velholdt som muligt. Derfor: Hvis du er interesseret i at din bolig er med til at skabe værdi i en andels eller ejerforeningforening så skal du blandt andet holde din facader rene og pæne. Racoon kan hjælpe dig med facaderens så din ejendom igen ser ud som ny.

Reducerer vedligeholdelse

Der er også praktiske grunde til at du skal sørge for din ejendom fremstår pæn og ren. Rengøring af din bolig, det ydre og indre er med til at øje holdbarheden på din bygning og materiel. Hvis man lader skidt, støv og snavs kile sig ind i hjørner og sprækker så vil man over tid opleve andre problemer en blot snavset. Din bygning skal kunne trække vejret. Derfor nytter det ikke noget at snavs og skidt blokerer for din boligs velvære.

For eksempel ved rens af facader og vinduer kan man opnår længere levetid på materialerne. Det er ikke rentabelt at bruge unødige ressourcer på reparation hvis det kunne have været undgået.

Racoon renser dine facader så de bliver som nye igen

Mange års erfaring

Alle vores medarbejdere er uddannede til den opgave de skal løse. Det sikrer dig en sikker og hurtig betjening af høj professionel karakter. Søger du derfor ejendomsservice og for eksempel facaderens i København så er Racoon et godt bud på din kommende partner.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælper dig med alt inden for renhold, ned-vaskning, vinduespolering, trappevask, vicevært. Ja alt inden for det vi populært kalder professionel rengøring og ejendomsservice. Vi har mange kunder som dagligt nyder godt af vores dygtige medarbejdere. Hver dag passer vi på mange ejendomme. Vi gør det med kvalitet og service i øjemed.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner i kan stole på så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Om i vil have pudsning sat i system. For eksempel 1 gang pr. måned så leverer vi til tiden. Kontakt os og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475