Eksperter i trappevask

Træt af beskidte trappeopgange?

En trappeopgang er oftest det første man møder, når man træder ind i en bopæl. Beskidte trapper og snavsede gelændere kan nemt få en til at rynke på næsen og vende om – især i disse Corona-tider hvor vi skal være ekstra opmærksomme på hygiejne. Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice vægter vi kvalitet og grundighed højt. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre vores kunder den bedste service og et resultat i topklasse.

Er du ejer af en andel eller ejerlejlighed er det vigtigt at huske på, at det har betydning for værdien af lejligheden om din opgang ser præsentabel ud. Vi tilbyder en omhyggelig gennemgang af din opgang, omend det drejer sig om hovedrengøring eller renovering i form af maling af opgang. Vi kommer glædeligt forbi og giver et tilbud.

Racoon har udført trappevask siden 1998, så vi er ikke blege for at kalde os eksperter på området. Vores medarbejdere er uddannede og derfor klædt godt på til arbejdet. Derudover har vi udviklet et kvalitetsprogram, der systematisk hjælper os med at vedligeholde den høje kvalitet. Når vores team er ude og foretage trappevask i din opgang anvendes der en klud pr. etage – dette kalder vi multikludssystemet og garanterer, at du hver gang står tilbage med velduftende og rene trappeopgange. Vi har ligeledes en række kvalitetsinspektører, der dagligt er ude og kontrollere at vores rengøring udføres grundigt hver eneste gang. Du kan altså stole på, at du står tilbage med et professionelt resultat, når Racoon har været forbi.

Vi imødekommer dine behov

Vi sørger for som udgangspunkt at vaske dine trapper én gang om ugen, men har du andre ønsker imødekommer vi dem gerne. Den ugentlige trappevask sørger for altid rene trapper. Vi har dog erfaret, at behovet for trappevask oftest er større i vinterperioder end sommerperioder – men dette kommer dog også an på typen af ejendom.

Udover rene trapper og gelændere kan maling af trappeopgang også skabe værdi for din ejendom. Dette kan Racoon også hjælpe med. Vi kan klare både træ eller primært beton, så uanset hvilken type flader der er tale om, er vi klar til at hjælpe. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis væggene trænger til en kærlig hånd. Efter Racoon har været forbi, vil din opgang fremstå ny og pæn.

Vi kan ikke gentage nok gange, hvor stolte vi er af vores kompetente medarbejdere. Mød en af dem, Ioana, der fortæller lidt om hendes rejse til Racoon og vores kultur. Hver eneste af vores kollegaer har deres individuelle og unikke historie, som også er med til at skabe den fantastiske kultur i Racoon. Ioana er på mange måder en inspiration – se hvorfor i videoen nedenfor:

Du kan også læse mere om Ioana og hendes historie i følgende artikel – klik her for at læse artiklen.

Trappevask er dog kun én af de mange ydelser, som vi tilbyder her hos Racoon. Ydelser såsom rengøring af flyttelejlighedergraffitirens m.m. er vi også stærke inden for – find alle vores ydelser lige her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende & gratis tilbud

Kunne I tænke jer et gratis og uforpligtende tilbud? Så er I mere end velkommen til at kontakte os her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi svarer indenfor 24 timer