16. February 2020

Find os på Youtube

Følg med på Youtube

mokup-smartphone-technology-phone-34407

Din leverandør

Hvem er Racoon Rengøring & Ejendomsservice? Hvad siger kunderne? Hvordan ser vores ansatte ud? Hvilken type kultur kan man finde hos Racoon? Har de gode tips til rengøring? På Youtube får du en idé om, hvad vi er for en slags virksomhed.

Uanset om du er til fakta, kundeanmeldelser eller personlige historier, synes vi, at du skal bruge et par minutter på vores Youtube kanal. Her får du mulighed for at lære Racoon bedre at kende gennem inspirerende og underholdende videoer.

Som leverandør på rengøring og ejendomsservice, blandt andet trappevask og vicevært funktioner, synes vi det er vigtigt at vise vores virksomhed frem. Det giver dig som kunde og fremtidig kunde et indblik i Racoon som leverandør. Vi er ikke blot en rengøringsvirksomhed - der ligger meget mere bag denne titel!

Inde på vores Youtube-kanal får du blandt andet mulighed for at lære flere af vores dygtige kollegaer at kende. De fortæller eksempelvis om, hvordan deres arbejdsdage ser ud, samt hvordan de oplever kulturen i Racoon. Derudover vil du også kunne finde Youtube-videoer om grundlæggende tips til rengøring eller videoer fra vores festlige fredagsbarer, hvis du er ude efter et godt grin.

Skal vi tales ved?

Har du spørgsmål til os som leverandør, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dine kundebehov bliver stillet, og vi leverer altid i topkvalitet.

Kontakt os

Du kan kontakte os på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag fra kl 8-16. Alternativt er du også velkommen til at sende os en besked. Klik på knappen "send besked" og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tjek vores Youtube-videoer ud. De kan findes lige herunder: