Ydelser 100% kvalitet og stabilitet

Lad os hjælpe dig med:

Trappevask

Vi leverer et unikt system til gulvvask, der garanterer det bedste resultat.

Trappevask i høj kvalitet

Ejendomsservice

Vi kan varetage alle dine funktioner inden for ejendomsdrift.

Ejendomsservice til din boligforening

Vinduespolering

Vi pudser vinduer arbejder vi ud fra nogle enkle men effektive principper.

Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere
Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere

Hovedrengøring

Vi går endnu dybere til bunds end den daglige rengøringsservice.

Komplet rengøring i dybden
Komplet rengøring i dybden

Flyttelejligheder

Rengøring efter flytning eller istandsættelse? Vi er klar på opgaven.

Ren lejlighed til en ny start
Ren lejlighed til en ny start

Snerydning

Snerydninger til både boligforeninger, virksomheder og butikker.

Kom sikkert frem

Graffitirens

Hurtig og effektiv fjernelse af graffiti. Facaden står hurtig klar igen.

graffitirens rens af graffiti

 

Din opgave?

Skal vi starte et forhold? Vi er klar til at være bedst på kvalitet og service.

Skal vi hjælpe dig?

Facaderens

Vi renser din facade så den fremstår pæn og ren..

facaderens
Racoon renser dine facader så de bliver som nye igen

Vores services er 100% kvalitet og stabilitet

Vores ydelser på rengøring og ejendomsservice sikrer dig den bedste løsning. Som kunde hos Racoon får du altid den aftalte kvalitet til det aftalte tidspunkt. Kvalitet er nøgleordet og vi har siden 1998 justeret og udviklet vores kvalitetssikringsprogram der konsekvent sikrer vores kunder en stabil kvalitetssikring. Vi tilbyder fast personale på ejendommene og personalet er altid i uniform, så de er let genkendelige.

Totalleverandør

Vores ydelser tæller alt fra trappevask til vedligeholdelse af grønne områder. Faktisk er vi din totalleverandør på hele ejendommen. Vi vasker dine trapper, holde dine arealer pæne, fjerner sneen om vinteren og polerer dine vinduer. Har du en flyttelejlighed eller skal have lavet hovedrengøring efter en renovering så lad Racoon gøre det. Vi er grundige og har kvaliteten som største prioritet.

Kontakt os hvis der er noget vi skal hjælpe dig med. Vores dygtige personale hjælper gerne med at finde en løsning til din ejendom. Vi har mere end 20 års erfaring med blandt andet trappevask, rengøring og ejendomsservice. Vores kunder er glade for os fordi vi elsker at gøre rent. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde. De er godt klædt på til opgaven og bliver løbende efter uddannet så vi kan følge med tiden og benytte de mest optimale metoder.

Hvorfor vælge Racoon?

I Racoon er kvaliteten af vores ydelser høj. Vi har udført trappevask i over 20 år. Ved siden af trappevask har vi i lige så mange år tilbudt vores forretningsområder som: ejendomsservice, vicevært, snerydning, hovedrengøring med mere.

Unik egenkontrol

Egenkontrol: Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Dermed leverer vi den bedste egenkontrol og sikrer kvaliteten er i top hver gang. Vi har valgt kvalitet fremfor kvantitet.

Vi har den bedste administration

Racoon har et solidt bagland. Dygtige medarbejdere som internt er med til at sikre at aftaler bliver overholdt. Mød for eksempel John som arbejder med grønne arealer og ejendomsservice. Vi går meget op i at være synlige over for vores kunder. Det er ikke nogen hemmeligt at vi gerne vil levere kvalitet. Kernen for kvalitet er vores ansatte. Alle der arbejder i Racoon er ansat fordi de vil være med til at bygge det bedste fundament for rengøring og ejendomsservice. Alt dette giver vi videre til vores kunder. Det er en del af vores service.

Racoon din partner

Det er ikke tilfældigt at vores kunder har det godt. Enten om det er trappevask, snerydning, vinduespolering, ejendomsservice eller andre af vores ydelser

Kvaliteten er altid i top

Vi har sat kvaliteten i højsædet for dem som vælger kvalitet frem for kvantitet. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, fordi de får lov til at gøre ordentligt rent. Inden vi sender nye medarbejdere på arbejde i Racoon deltager de i et internt undervisningsforløb, der er relateret til deres funktion. Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende.  Hvad enten det er:

  • Trappevask
  • Hovedrengøring
  • Renhold
  • Snerydning
  • Vicevært
  • Ejendomsservice
  • Vinduespolering
  • Graffitirens

Kontakt os

Klar til markedets bedste rengøring ?

Vil du også have at Racoon skal hjælpe dig? Kontakt os i dag for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne fobi dig:

Få et tilbud