Vinduespudsning

Rene ruder uden striber

GULLFOSS et 32 meter højt vandfald på Island som deler navn med et Andelsboligforening på Islands Brygge i København. Racoon er på pletten for at vedligeholde facadens mange vinduer. De skal pudses og i dag er et team på 3 vinduespudsere i fuld gang da vi kiggede forbi.

Facadens mange vinduer som udgør trappepartiernes lysindfald trænger til rengøring. Det er det første man møder når man besøger den prægtige andelsforening med de gule mursten og hvide vinduespartier. AB GULLFOSS kalder sig ”Bryggens bedste andelsboligforening” Racoon er stolte over at være på pletten. Vinduerne til trappepartier skal pudses. Det bliver de både indvendigt og udvendigt. Grundet de mange sprodser er dette et arbejde der ikke kan gøres ”maskinelt” da det vil ødelægge de mange sprodser. Det skal gøres med knofedt og ynde. Det kræver et godt håndværk at pudse denne type vinduer.

Selvom om dagen er grå er humøret højt hos Racoons vinduespudsere. De er et godt team og det er åbenlyst at de fungerer godt sammen. Udover den stærke faglige profil er der også plads til sjov og drillerier. Et rigtigt kammeratskab inden for arbejdslivet.

rene ruder

Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger, andelsboliger, erhverv med mere. Her er vinduespudser i gang på Islands Brygge “Gullfoss”

FACT:

Vidste du at der er flere grunde til at pudse vinduer?

Den åbenlyse grund er at det er rart at kunne se omverdenen uden et filter. Et rent vindue giver et bedre lysindfald og får samtidig bygningen til at fremstå præsentabel.

At holde sine vinduer rene giver også en længere levetid på materielet. Et rent glas, rengjort false, kroge og vindueskarme bidrager til længere holdbarhed. Det er dyrt at skifte disse ting og er de regelmæssigt rengjort er levetiden maksimeret.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Laver du en rengøringsaftale med os, får du en eller flere faste rengøringsassistenter tilknyttet. Vores leveringsikkerhed er over 99% i forhold til aftalte ydelse på aftalte dag. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt, og vi har et system, der regner leveringssikkerheden ud for os.
Link til nyhedsbrev her tilmelding

Kontakt Racoon:

Brug vores kontaktformular, klik her

Fang os på telefon: 70 275 475 eller mail [email protected]

Se mere til Racoon på facebookhttps://www.facebook.com/racoon.dk/ eller vores youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA

Som altid er vi klar til at hjælpe dig med vores serviceydelser på https://racoon.dk

Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere

Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger, andelsboliger, erhverv med mere