Vicevært

Søges vicevært, pedel, altmuligmand eller ejendomsfunktionær?

Ja, kært barn har mange navne.

Hvis du foretrækker en aftale om ejendomsservice, hvor du selv skal mindst muligt på banen, så er vi et godt bud. Ord er taknemmelige på papir. Men når vores kunder i gennemsnit bliver hos os i 13-14 år, tager vi det som et udtryk for, at de er enige.

Når vi kan fastholde vores kunder så længe, er det, fordi vi også har nogle meget trofaste medarbejdere. Vi gør alt, hvad vi kan, for at Racoon Rengøring og Ejendomsservice er den mest attraktive arbejdsplads for servicemedarbejdere i hele landet. Hos os får de en grundig oplæring og tid til at gøre deres arbejde ordentligt. Det gør, at vi tiltrækker netop de rigtige medarbejdere, der ser en ære i at efterlade trappeopgange, kældre o.s.v., som de selv gerne vil modtage dem. Og vi honorerer deres gode indsats både ved at give bonusser i tusind kroners klassen og ved at synliggøre på en tavle, hvor godt hvert enkelt team klarer sig på en række punkter. Herunder hvor meget sygdom de har.

Vi måler også vores leveringssikkerhed og ved, at vi løser opgaverne til tiden i 99 % af tilfældene.

Vores kernekunder er

  • boligforeninger
  • andelsforeninger
  • ejerforeninger

Og fordi vi netop har specialiseret os i beboelsesejendomme, er vi bevidste om, at vi er tæt på beboernes hjem.

Med en viceværtordning hos os kan du få løst alle opgaver på ejendommen:

Viceværten sikrer samtidig, at storskræl afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver eller sørger for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til en masse forskellige firmaer.

Kort sagt: Han sørger for alt det, beboerne ellers kontakter dig om.

Alt personale går i uniform og har ID-kort med.  Og da I altid møder det samme personale på ejendommen, lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere.

Få et tilbud