Vedligehold din ejendom med trappevask og ejendomsservice

En glad trappevasker fra Racoon

Den bedste måde at vedligeholde din ejendom er at sørge for den er ren. Skidt og snavs kan hobe sig op, skabe fugt følgeskader som kan være dyre at renovere. Der er mange penge at spare i at holde sin ejendom pæn og ren.

Slip for følgeskader af dårlig rengøring

Hos Racoon har vi gang på gang set hvad manglende eller dårlig service kan gøre ved din bolig. Snavs og skidt hober sig op og bliver et problem med tiden. Har du tænkt over om dine vinduesrammer kunne leve længere ved jævnlist at blive gjort rene?

Skidt og snavs holder på fugten. Fugt trænger ind i revner og sprækker. Over tiden vil det skabe råd og nedsætte levetiden på dit vindue.

Vinduespolering er vejen frem

Hos Racoon yder vi markedets bedste vinduespolering. Vi pudser dine vinduer og området omkring dem. Vi efterlader dermed vinduet omgivelser rene og pæne. Det er din garanti for snavset er væk. Rammer og karme bliver mindre udsat for råd og svamp.

Hold det rent

Altid rene vinduer. Det er vigtigt at vedligeholde materiale. Ud over at kunne nyde rene vinduer vedligeholder du faktisk også dit vindue.

Trappevask er vigtigt

Rene trapper skaber glæde for ejendommens beboere. Det basale i at trapperne bliver rengjort en gang om ugen er med til at skabe et pænt indgangsparti til dit hjem. Snavs, spindelvæv, småsten, grus med mere fjernes. Disse ting slider på dine trapper. Det ridser linoleum, slider på træværk og siver ned i beton og lignende.

Får du udført jævnlig trappevask sikrer du dig at reparation af disse skader er på et minimum.

En ren trappe

Trappevask er vejen til rene trapper året rundt. Vi vasker både sommer og vinter. Skab glæde med en nyvasket trappe.

Ejendomsservice – holder udearealer pæne

Vores ejendomsserviceteknikere er uddannet i at pleje og drifte din ejendom. Fra græsplænen til beboerkontakten. Vores vicevært har styr på din bygning. Vi dækker dig ind i ferier med mere. Det vil sige at du altid kan forvente en faglig pålidelig ejendomsservice året rundt.

Ejendomsservice

Lad Racoon stå for din ejendom. Vi står for alt lige fra beboerkontakt til din græsplæne

 

Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon og derfor…

Læs mere
Billede af farvel til uønsket graffiti? Racoon.dk specialiserer sig i effektiv graffitifjernelse og ejendomsservice. Læs mere om vores metoder her.

Farvel til uønsket graffiti!

Farvel til uønsket graffiti  Effektiv graffitirens Er din ejendom hærget af andre menneskers ytringer? Graffiti forringer ofte ejendomme, dvs. værdien af ejendommen falder. For andels- og ejerforeninger gælder vedligeholdelse af lejligheder ikke kun det indvendige, men ligeledes det udvendige – eksempelvis også i de tilfælde, hvor nye, potentielle beboer skal imponeres. Specielt i byområder kan det være vanskeligt…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 3

Thomas sofa afsnit 3

Thomas Sofa – afsnit 3 Vi løfter i fællesskab Så er det igen blevet tid til at uddele nye titler til vores kollegaer. I sidste uge introducerede vi vores nye koncept Thomas’ sofa. Et koncept der bygger på ønsket om at skabe en kultur, der lægger fokus på at anerkende vores kollegaer og deres individuelle bidrag…

Læs mere