Trappevask på Amager

Trappevask på Amager

Hvem vasker jeres trapper og er de rene og pæne? Racoon rengøring og ejendomsservice har udført trappevask på Amager i mere end 20 år.

Der skal være pænt og rent på trapperne. Det er indgangen til dit hjem. Det er derfor vigtigt at trapperengøringen er i orden.

Lad Racoon vaske dine trapper

Racoon rengøring og ejendomsservice er bedst på trapperne. Vores virksomhed har vasket trappet lige siden den start i 1998. Så søger du trappevask på Amager er Racoon din sikre partner. Vi er mere end blot en blot trappervaskere. Blandt andet udfører vi også ejendomsservice. Disse ydelser kan vi naturligvis også hjælpe dig med:

Vores medarbejdere er uddannet i rengøring

Grundig trappevask til tiden er hårdt arbejde, men vi er i stand til at tage opgaven. Alle vores medarbejdere er uddannet til det arbejde de skal udføre. Igennem vores unikke systemer til trappevask sikrer vi høj kvalitet og service. Vi laver desuden kontrol og stikprøver på alt vores arbejde. Det sikrer jer et tilfredsstillende resultat.

trappevask på amager

Trappevask en gang om ugen

Som udgangspunkt udfører vi trappevask en gang om ugen. Det er altid en dialog mellem Racoon og jer som kunde. Nogle ønsker andre intervaller. Så er vi også klar på at hjælpe med det. Spørg os gerne til råds om din ejendom. Vælger du Racoon til trappevask på Amager er det din garanti for rene trapper.

Rengøring og ejendomsservice på Amager

Racoon rengøring og ejendomsservice er din partner i både rengøring og ejendomsservice. Vi kan meget andet end trappevask på Amager.

Hvorfor ikke lade os udføre vinduespolering, hækkeklipning, snerydning med mere. Vi er klar til at hjælpe dig med den traditionelle vicevært rolle. Vi er der den tid det kræves og ikke mere. Dermed opnår i maksimal effektivitet af vores ydelser. Vi kan derfor levere alt indenfor ejendomsservice.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud

Har du brug for trappevask på Amager er du meget velkommen til at kontakte Racoon rengøring og ejendomsservice i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med vores service ydelser. Vi giver meget gerne en uforpligtende pris på din opgave. Skal vi kigge forbi og se på din ejendom gør vi også gerne det.

Kontakt os i dag på tlf.: 70 275 475 eller via kontaktformularen nedenunder. Vi svarer telefonen mandag til fredag fra kl. 8-16. Vælger du at skrive til os svarer vi altid inden for 24 timer. Ofte hurtigere.

Se mere til Racoon på: https://racoon.dk og på vors youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA/videos

Få et tilbud