trappevask københavn

Trappevask København

Er dit krav rene og pæne trapper? Hvem vælger i når der skal gøres rent?

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Er dine trapper ikke rene? Hvis din opgang ikke er gjort ordentligt ren er det ikke nogen fornøjelse at opholde sig i den.

Lad Racoon rengøring og ejendomsservice stå for din trapperengøring

Racoon rengøring og ejendomsservice har i snart 22 år udført trappevask i København. Vi er et af de rengøringsfirmaer i København som har været her længst. Vi sætter en ære i at vaske trapper. Savner du en leverandør der kan tage opgaven seriøst? Så kontakt Racoon rengøring og ejendomsservice for et uforpligtende tilbud.

 

Trappevask i høj kvalitet

Hos os er kvalitet ikke bare noget man siger. Vi måler på vores kvalitet. Vi har for længst taget ansvar for vores trappevask. Via vores kvalitetsprogrammer og inspektører kontrollerer vi løbende at vores trappevask er 100% i orden. Vi udfører grundig trappevask. Det vil sige både fejning og vask. Vi har blandt andet et multikludssystem der sikrer at den samme klud ikke er i brug to gange. Det sikrer at der altid er rent ved dig.

Fast aftale, ugentlig trappevask

VI kommer en gang om ugen og vasker dine trapper. Du får det hele til en fast pris. Du kender derfor dine udgifter. Er behovet større eller mindre så retter vi gerne ind efter det. Om sommeren er behovet måske mindre end om vinteren. Det kommer helt an på din ejendom. Foruden vask af trapper udføres hovedrengøring af hele opgangen efter aftale. Vi kommer ind i alle kroge. Når Racoon rengøring og ejendomsservice har gjort jeres trapper rene er i ikke i tvivl.

Uddannede dygtige medarbejdere

Vores medarbejdere er uddannede i de opgaver de udfører. Hos Racoon rengøring og ejendomsservice er en spand vand og en klud ikke lig med at man kan gør rent.

Vi har mange typer rengøringsopgaver og vores ydelser spænder vidt. Lige fra rengøring til ejendomsservice. Derfor har vi mange typer medarbejdere. Det kræver konstant udvikling og uddannelse. Dermed sikrer vi at dig som kunde altid får det bedste produkt leveret.

Alle som arbejder med rengøring og trappevask i Racoon rengøring og ejendomsservice bliver uddannet til deres opgave. De bliver instrueret og undervist i hvordan vores standarder er. Dermed ved vores medarbejdere hvad der forventes af dem. Vi har opskriften på rengøring og de bedste medarbejdere til at udføre den.

trappevask København

Mere end blot et rengøringsfirma

Hos Racoon rengøring og ejendomsservice køber du kvalitet. Du køber de rette medarbejdere til de rette opgaver. Du køber en sikkerhed for at vi overholder vores aftaler og udfører det planlagte stykke arbejde. Vi har vores kunder i mange år. Vores første kunde fik vi for 22 år siden og vi har stadigvæk kunden i dag. Det sker at en kunde bliver underlagt at skifte leverandør, sådan er livet. Du er måske her fordi du er i samme situation. Du søger en pålidelig rengøringspartner.

Skal vi hjælpe dig med andre ting?

Racoon rengøring og ejendomsservice har en stribe ydelser som hænger sammen. Lad os blive din totalleverandør på ejendomsservice.

Vores ydelser kan du læse mere om her:

Kontakt os for pris på trappevask

Ønsker du et uforpligtende tilbud på trappevask så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at give dig Københavns bedste trappevask. Hvis du vil have rene trapper hver uge så skal du kontakte os nu.

Vi kan træffes i dagtimerne mellem kl. 8-16 på tlf.: 70 275 475. Vil du hellere sende og en besked er du meget velkommen til at gøre det via formularen nedenunder. Vi svarer altid inden for 24 timer. Ofte har du svar inden for et par timer.

Foretrækker du vi kigger forbi din ejendom gør vi gerne det. Så kan du sammen med vores konsulent gennemgå din ejendom i ro og mag.

Send os en besked på din opgave

Brug formularen til at sende os en besked hvis du ønsker trappevask i København. Har du andre spørgsmål eller typer opgaver er du meget velkommen til også at sende en besked.

Få et tilbud