Trappevask i Rødovre

Trappevask i Rødovre

Søger du trappevask i Rødovre er Racoon Rengøring & Ejendomsservice dit foretrukne valg. vi laver trappevask og trapperengøring i Rødovre og i høj kvalitet. Dine trapper blive efterladt rene og pæne. Ønsker du derfor rene og pæne trapper så læs mere her.

Vi er dit rengøringsfirma til trappevask i Rødovre

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har i 22 år udført trappevask i Rødovre og i hele København samt Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at yde vores bedste. Når vi har lavet trapperengøring ved dig er resultatet altid rent og pænt.

Hvem vælger du til at gøre rent? Racoon Rengøring & Ejendomsservice bruger kun profesionelle og uddannet personale. vi har års erfaring i at gøre rent og vi tager opgaven seriøst.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice er mere end blot et rengøringsfirma. Vi har service i højsædet. Vores mål er at give dig kvalitet og trappevask til tiden. Hver uge sørger vi for rene trapper. Ved fejning og vask sikrer vi os at snavset er væk.

Tilbud på rengøring og trappevask i Rødovre

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på trappevask i Rødovre eller den type rengøring som du søger. Kontakt os gerne i dag. Vi svarer altid hurtigt tilbage.

Vi kan kontaktes på 70 275 475 eller via kontaktformularen herunder. Vi svarer med det samme på telefonen. Hvis du vælger at sende os en besked så svarer vi altid inden for 24 timer.trappevask i rødovre

Vores medarbejder er uddannede til opgaven

Før vores medarbejdere vasker trapper sørger Racoon Rengøring & Ejendomsservice for, at de er klædt på til opgaven. Vi sørger for relevant faglig korrekt uddannelse gennem eget uddannelsesprogram. Racoon Rengøring & Ejendomsservice har desuden udviklet flere systemer til effektivt at vaske dine trapper så de bliver rene.

Vi er placeret i Rødovre

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har til huse i Rødovre. Vi har i flere år haft samarbejde om trappevask i mange boligforeninger i Rødovre. Vi har vores kunder i mange år. Efter 22 år har vi stadig vores første kunde.

Derfor skal du vælge Racoon

Se hver hvorfor du skal vælge Racoon Rengøring og Ejendomsservice til din næste opgave:

  1. Alle vores medarbejdere er uddannet til opgaven
  2. Vi har løbende kvalitetskontrol, og har et kvalitetsprogram
  3. Vi fører statistik over eventuelle fejl
  4. Vi har systematiserede rutinerVi har ordnede løn og ansættelsesforhold
  5. Vi har glade, engagerede og tilfredse medarbejdere

Er du Interesseret i en af vores andre så klik på linket her ydelser så se hver hvad vi også kan hjælpe med

Få et tilbud