trappevask i København

Trappevask i København

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har i de sidste 21 år udført trappevask i hele København. Er rene trapper og kvalitet et nøgleord for dig så læs mere her. Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket trapper de sidste 21 år. Vi er stolte af vores arbejde og vi sætter en ære i at at alle vores kunder er et samarbejde. Vi er konstant under udviklling og det kommer vores kunder til gode. Vores medarbejde er altid uddannede til de opgaver de skal varetage. Det er din sikkerhed for at trappevasken bliver udført med samme høje kvalitet hver gang.

Om du søger trappevask i boligforening, trappevask andelsboligforening eller trappevask i ejerboligforening kan Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig.

A/B Bangsbo var vores første kunde. Vi har dem stadigvæk efter 21 år. Vores kunder er her længe. Det tror vi skyldes vores indstilling til at professionel rengøring kræver en professionel tilgang.

Trappevask i København
Racoon.dk Rengøring og ejendomsservice. Trappevask i høj kvalitet – Vi er til rene trapper og glade kunder

Kravet er rene trapper og en leverandør du kan stole på

Så skal du kontakte os i dag. Send besked via formularen. Vi svarer inden for kort tid. Hvis det haster anbefaler vi at du ringer til os på tlf.: 70 275 475

Rent og pænt? lad Racoon tage opgaven

Alle kan lide at der er rent og pænt, Racoon Rengøring & Ejendomsservice har mange års erfaring når der skal gøres rent. Vi kommer hver uge og vasker dine trapper. Dermed kan du nyde at der altid er rent på vej til og fra dit hjem. Vi udfører også trappevask i andre intervaller eller når det behøves. Det normale er dog 1 gang om ugen. Er trappen særlig beskidt anbefaler vi en hovedrengøring. Hovedrengøringen er en grundig trappevask der får trappen til at fremstå pæn og ren igen. Ud over trappen rengøre vi også vægge, balustre, sparkestykker, postkasser, karme og paneler.

Vi har stor erfaring med trappevask og kan på kort tid få dine trapper præsentable igen. Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører rengøring i hele København og omegn. Søger du derfor trappevask i København så skal du kontakte Racoon Rengøring & Ejendomsservice i dag.

Priser på trappevask

Skal du have gjort rent giver vi gerne en fast pris på opgaven. Du skal blot kontakte os med dit ønske. Vi giver altid en god pris som afspejler et professionelt stykke arbejde. Du kan ringe til os på:

Tlf.: 70 275 475

Eller udfylde formularen her. Vi svarer inden for få timer. Hvis det haster anbefaler vi at du ringer til os. Du er på vej til at få den bedste kvalitet på trappevask i København.

Derfor skal du vælge Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Der er mange grunde til at vælge Racoon Rengøring & Ejendomsservice når du som boligforening skal have rene trapper. Kig altid efter dette når du vælger en partner til din boligforening, andelsboligforening eller ejerboligforening:

  1. Har virksomheden uddannede medarbejdere
  2. Ydes der løbende kvalitetskontrol, har virksomheden et kvalitetsprogram
  3. Føres der statistik over eventuelle fejl
  4. Systematiserede rutiner
  5. Ordnede løn og ansættelsesforhold
  6. Glade og tilfredse medarbejdere

Vi kan i Racoon Rengøring & Ejendomsservice svare JA til alle disse ting. Det er vi stolte over.

Interesseret i en af vores andre ydelser så se hver hvad vi også kan hjælpe med

 

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Mød Thomas – Direktør i Racoon

Se her Racoon’s direktør Thomas Rodenberg fortælle om vores verden:

Er du blevet nysgerrig på hvad Racoon Rengøring & Ejendomsservice kan tilbyde jer? Kontakt os i dag. Vil du se flere videoer med hvad Racoon kan hjælpe dig med så kig her

Vi er det oplagte valg til kunder, der går efter kvalitet, service på , der holder. Vi har over 250 tilfredse kunder som hver dag får besøg af Racoon.

Vi håber du har fået lyst til at kontakte og og høre hvad vi kan gøre for jeres trapper.

Få et tilbud