Trappevask i Herlev

Trappevask i Herlev

Hvis kravet er rene trapper og kvalitet så er du godt på vej. Racoon Rengøring & Ejendomsservice har i snart 20 år udført trappevask i Herlev. Er du derfor interesseret i ordentlige forhold og levering til tiden så skal du læse videre her

Rent og pænt

Hvem vasker trapperne hos dig i dag? Er der rent og pænt? Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører professionel trappevask og vi ved hvordan man gør rent på trapperne.

Inden vi udfører en grundig trappevask sørger vi for at trapperne er fejet og at der ikke ligger skidt og snavs i krogene. Vi har mange års erfaring med vask af trapper og vi ved hvordan de bliver rene hver gang.

Duften af rengjorte trapper

Som udgangspunkt kommer vi forbi hver uge og udfører trappervask. Om sommeren er trapperne måske ikke så beskiste som om vinteren. Derfor er det altid i samarbejde med dig hvilke intervaller i ønsker.

Unikt system til trappevask

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har udviklet sit eget system til trapperengøring. Vi sikrer at den samme klud ikke bliver brugt to gange på samme trappe. Når kluden er brugt bliver den returneret til vores vaskeri. På vores vaskeri vasker vi ca. 500.000 klude om året. Det sikrer vores kunder de reneste trapper. Det kalder vi multikludssystemet.

Uddannede medarbejdere klar til service

Inden vores medarbejder for lov til at vaske trapper gennemgår de en grundig uddannelse i rengøring. Det sikrer os at alle vores ansatte gør rent på samme måde. Dermed sikres kvalitet og service. Vi udfører stikprøve kontroller på vores egen rengøring for at sikre at trappevasken altid er tilfredsstillende. Søger du derfor trappevask i Herlev er du kommet til det rette sted.

trappevask i herlev

Hvad kan vi gøre for dig?

Ud over trappevask har Racoon Rengøring & Ejendomsservice en række ydelser som vi er stolte af at kunne præsentere. Vi bilder os ind at vi er de bedste på kvalitet og service.

Som boligselskab søger du måske en partner til rengøring af trapper. Men hvad med dine vinduer, grønne arealer og generelt renhold? Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice kan vi svare ja til at hjælpe med disse ydelser. Se her hvilke ydelser vi kan tilbyde dig. Hvorfor ikke bare have en leverandør til det hele?

Kontakt i dag og få rene trapper i morgen

Skal du have trappevask i Herlev eller en af vores andre ydelser så kontakt os i dag. VI giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kigger også gerne forbi din ejendom og giver et bud på opgaven.

Ønsker du derfor tilbud på trappevask og priser på trappevask så kontakt os i dag. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 275 475 mandag til fredag mellem kl. 8 og 16.

Via formularen nedenunder er du velkommen til at sende os en skriftlig besked. Vi svarer altid på skriftlige beskeder inden for 24 timer på hverdag. Ofte er svartiden meget mindre. Det er altid kyndigt og kvalificeret personale der svarer på din besked. Beder du om at få et uforpligtende tilbud kan du altid regne med at det er vores salgskonsulent som har udregnet det til dig.

Se mere til Racoon

Du kan se mere til Racoon på de sociale medier, resten af vores hjemmeside og youtube. Vi gør meget ud af at være synlige. Vi er stolte af det vi laver, derfor må du gerne se det.

Se mere til os på Facebook: https://www.facebook.com/racoon.dk/

Kig med på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvXRcNMFfoX4INQUjICb4sA

Vores hjemmeside: https://racoon.dk

De bedste hilsener

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Få et tilbud