Trappevask i Helsingør

Trappevask i Helsingør

Trapperne er det første man møder når man går til og fra sin lejlighed. Søger du rene trapper i Helsingør og et rengøringsfirma som deres aftaler? Så lad Racoon udføre din trappevask i Helsingør. Læs videre her.

Lad Racoon Rengøring & Ejendomsservice passe dine trapper

Du har måske allerede en partner til trappevask. Måske er i utilfredse med deres service eller i på markedet efter en ny leverandør. Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vasket trapper de sidste snart 22 år. Vi har stadig vores første kunde og det er vi stolte af.

Søger du derfor trappevask i Helsingør er Racoon Rengøring & Ejendomsservice din foretrukne partner. Vi sørger for der er rent og pænt hver gang vi har vasket dine trapper. Vi laver altid grundig trappevask med fejning og vask. Du er ikke i tvivl når Racoon Rengøring & Ejendomsservice har rengjort dine trapper.

Duften af rene trapper hver uge

Hvor tit vil du have vasket trapper? Vi foretrækker 1 gang om uge. Det giver det bedste resultat og følelsen af rene trapper. Derfor vasker vi trapper hos vores kunder i gennemsnit 52 gange om året. Du bestemmer hvor tit vi skal udføre trappevask ved jer. Om sommeren er behovet måske mindre. Lige som om vinteren at behovet er større. Det finder vi ud af sammen. Vi er fleksible og overholder altid vores aftaler.

trappevask i helsingør
Trappevask i Helsingør

God kommunikation

Som kunde ved Racoon Rengøring & Ejendomsservice er kommunikationen altid i orden. Vi er altid til at få fat på såfremt du har ændringer eller spørgsmål. Alle vores medarbejdere bærer uniform. Dermed ved du altid hvornår Racoon Rengøring & Ejendomsservice er på trapperne.

Uddannet til opgaven

Ansatte i Racoon Rengøring & Ejendomsservice er alle uddannet til den opgave de skal varetage. Når man bliver ansat gennemgår man et uddannelsesforløb. Uddannelses sikrer at enhver ansat kan opretholde vores høje kvalitet.

Kvalitetssikring

Alt vores rengøring er sat i system. Dermed kvalitetssikres det. Racoon Rengøring & Ejendomsservice har for mange år siden valgt at vi skal kunne overvåge vores egen kvalitet. Vores kvalitetsinspektører holder et vågent øje over det udførte arbejde. Dagligt er de på kontrol besøg og tager stikprøver ved vores kunder. Det sikrer en høj kvalitet.

Pris på trappevask

Hvad koster en trappevask? Og kan i give et tilbud på trappevask i Helsingør?

Du er meget velkommen til at kontakte Racoon Rengøring & Ejendomsservice med din opgave. Vores salgskonsulent kommer også gerne forbi og gennemgår opgaven sammen med dig. Alle henvendelser tager vi seriøst. Lige som vi for længst har prioriteret at vi ønsker at yde hurtig service på prisgivning. Du vil derfor modtage dit tilbud på trappevask på få dage. Ofte meget før.

Vi har dagligt åben for telefonisk kontakt fra 8-16 på tlf.: 70 275 475 – hvis du ønsker at skrive til os omkring tilbud på trappevask i Helsingør kan du gøre det via formularen her. Vi snarer altid inden for 24 timer på hverdage.

Kan vi hjælpe med andet?

Har du brug for ejendomsservice eller andre af vores ydelser så kig her:

Vi giver gerne et samlet tilbud på en række ydelser. Hvorfor ikke vælge Racoon Rengøring & Ejendomsservice som din næste leverandør?

Vil du se hvad vi laver på de sociale medier? Så kig på vores Facebook side her

Få et tilbud