trapperengøring

Trapperengøring

Hos Racoon Rengøring og Ejendomsservice har vi vasket trapper siden 1998. Søger du derfor trappevask og trapperengøring i København skal du læse mere her.

Rent og pænt med høj kvalitet

Rengøring af trapper kan udføres af alle og enhver. Men er kravet, at det skal være rent og pænt, så skal du have udført trappevask af Racoon Rengøring og Ejendomsservice.

Vi har lavet trappevask i København siden 1998. Vi har stadig vores første kunde og udfører stadigvæk trapperengøring ved kunden den dag i dag.

Grundig trappevask hver uge. Det skaber glade beboere og en følelse af velbehag på jeres ejendom. Vi laver fejning og vask hver gang vi udfører trapperengøring. Vi er mere end blot et rengøringsfirma. Vi kan tage opgaven seriøst, det har vi bevist gang på gang gennem længere tid.

En god trappevask kan gøre hele forskellen. Hvem ønsker ikke at komme hjem til en rengjort entre. Det starter med opgangen og grundig trapperengøring.

Hos Racoon Rengøring og Ejendomsservice udfører trappevask i hele Købehavn og omkring liggende kommuner. Vi har stor erfaring med trappevask. Vores ansatte er uddannede til de opgaver de skal løse. Vi har god kommunikation både internt og med vores kunder. Vi udfører desuden kvalitetskontrol på alt vores trapperengøring. Det er vores garanti til dig, at der er gjort rent på din ejendom.

Derfor skal du vælge Racoon til trappevask

Du skal vælge Racoon Rengøring og Ejendomsservice af flere grunde:

  1. Vi har uddannede medarbejdere
  2. Vi yder der løbende kvalitetskontrol, og har et kvalitetsprogram
  3. Vi fører statistik over eventuelle fejl
  4. Vi har systematiserede rutiner
  5. Vi har ordnede løn og ansættelsesforhold
  6. Vi har glade og tilfredse medarbejdere

Er du Interesseret i en af vores andre ydelser så se hver hvad vi også kan hjælpe med

Rene trapper siden 1998

Professionel rengøring med et smil

Priser på trappevask

Vi giver gerne et tilbud med fast pris på din opgave. Tilbuddet er uforpligtende. Vi giver også gerne tilbud på andre opgaver på din ejendom.

Trænger hele din ejendom og arealer til en professionel hånd. Lad vores ejendomsservice kigge på jeres grønne områder. Vi har den populære vicevært funktion som en af vores kerneydelser. Vi kan dermed være jeres beboers vicevært. Vi varetager alt fra nøgler til håndværker kontakt. Vi er kun tilstede når det behøves og efter aftale. Dermed er vi effektive når det gælder.

Kontakt Racoon i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres trapper. Vi kan tilbyde den bedste rengøring af trapper og trappevask i København og omegn. Vi komme også gerne forbi jer og kigger på opgaven. Det koster ikke noget at få os ud og give et tilbud på rengøring og ejendomsservice. Du har her muligheden for at stille os alle de spørgsmål der byder sig og vise din ejendom frem.

Kontakt Racoon på følgende måder

Du er meget velkomment til at ringe i dagtimerne på tlf.: 70 275 475 vi er tilstede mellem 8 og 16. Vil du hellere sende os en besked kan du udfylde formularen under her. Vi har kort svartid på alle henvendelser.

Kontak os i dag, vi ser frem til at snakke med dig.

Få et tilbud