D. 15-03-2017

TIPS & TRICK #1 ☝️?

Racoon har eksisteret siden 1998. I den tid har vi modtaget utallige af spørgsmål omkring brugen af rengøringsmidler til bl.a. trappevask.

Der er en udtalt tendens til, at folk tror brun sæbe er godt for gulvene i den daglige rengøring. Sagen er den, at sæben kan have en høj PH-værdi fra 9-14, hvilket gør, at den har en udtørrende effekt. Sæben er ganske glimrende til at fjerne pletter og snavs og kan derfor med fordel benyttes i forbindelse med en hovedrengøring eller smudsbehandling. Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme misfarvninger på visse typer gulve❗️❗️❗️

Vi anbefaler til den daglige rengøring at man benytter en plejesæbe hvor PH-værdien ligger så tæt på 7,5-8. Når man vasker med plejesæbe lægges en beskyttende hinde på gulvet. En gang hver måned bør man anvende universalrengøring til at fjerne hinden og samtidig dybderengøre gulvet. Dette forlænger gulvenes flotte udseende og den flotte finish bevares.

Er gulvet blevet grimt at se på, så er der mulighed for at skure det op og behandle det med enten SI-olie eller polish. Polish har dog den ulempe, at gulvet hurtigt kommer til at fremstå ridset pga. den blanke overflade.

OBS❗️❗️❗️
Ved behandling af trægulve bedes i rette henvendelse til os da behandlingen er meget forskellig alt efter gulvtype❗️❗️❗️

Husk altid at følge vaskeanvisningen på de pågældende produkter i benytter.

Har i yderligere spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os på telefon 70 275 475 – Spørg efter Charlie Carlsen – Kvalitetchef ☎️?

Få et tilbud