17. March 2020

Nyhedsbrev: Tilbud på rengøring

Tilbud på rengøring og ejendomsservice

Skal du være først til at modtage vores gode tilbud? Vi opdaterer hver måned med et nyhedsbrev, der udelukkende indeholder relevant information omkring vores produkter og services.

Tilbud kan være sæsonbetonede ydelser, derfor kan det være en god idé at være tilmeldt nyhedsbrevet. Du ønsker nemlig ikke at gå glip af vores gode tilbud og relevante ydelser for sæsonen.

Et nyhedsbrev fra os kan blandt andet også byde på korte, inspirerende historier fra vores medarbejdere og kunder, der kan sætte et smil på enhvers læbe. Derudover får du alle de relevante informationer, der omhandler ydelser eller andet.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet garanterer vi, at du ikke bliver spammet med utallige mails. Og hvis det skulle ske, at du ikke ønsker at modtage mails længere, kan du til enhver tid afmelde det, nemt og hurtigt.

Udfyld nedenstående formular - og du vil fremover modtage vores nyhedsbrev:

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Modtag vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af GODE tilbud

  • Vi sender kun relevant information.
  • Du holder dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud fra branchens bedste partner i rengøring og ejendomsservice.

Trappevask og ejendomsservice

Racoon er din leverandør inden for trappevask og ejendomsservice. Vi har i mere end 20 år udført en bred vifte af services til vores kunder. Står du og mangler en leverandør som sætter kvalitet og stabilitet først? Så er Racoon Rengøring & Ejendomsservice den perfekte partner. Vi har volumen til både store og små kunder. Fælles er, at alle bliver behandlet ens!

Levering til tiden

Vi sætter en ære i, at du kan stole på os. Vi leverer derfor altid til tiden. Uanset hvilken af Racoons ydelser du modtager, er vi 100% klar til at give dig den bedste service. Levering til tiden, høj kvalitet og branchens bedste medarbejdere, der er uddannet til opgaven.

Uddannelse, kultur og sammenhold

Alle vores ansatte modtager løbende den nødvendige uddannelse. Vi sætter ikke gode relationer over styr. Som kunde er du sikker på at få leveret service af en medarbejder, som har styr på sit fag.

Noget af det vi specielt er stolte af, er den unikke kultur i Racoon. Vi elsker at være sociale og hjælpsomme. Vi lader vores medarbejder udvikle vores virksomhed. Sammen tror vi på, at det giver dig som kunde det bedste resultat. Hvis du ønsker at få et glimt af det fællesskab og den glæde, som Racoons kultur besidder, så tjek vores Youtube-kanal ud. Her finder du diverse videoer om alt fra vores fredagsbarer til videoer, hvor du får mulighed for at lære nogle af vores dygtige medarbejdere at kende. Oveni kan du også få masser af diverse rengøringstips.

Skal du bruge en seriøs partner inden for rengøring og ejendomsservice?

Vi er ledende inden for en lang række serviceydelser. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, service og levering til tiden. Vores ydelser går hånd i hånd og sikrer dig det bedste produkt.