17. March 2020

tilbud på rengøring

Tilbud på rengøring & ejendomsservice

Skal du være først til at modtage vores gode tilbud? Vi sender kun relevant information omkring vores produkter og services.

Tilbud kan være sæson betonet ydelser. Derfor kan det være en god ide at være tilmeldt nyhedsbrevet.

Vi spammer dig ikke og du kan til enhver tid afmelde det.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Modtag vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af GODE tilbud

  • Vi sender kun relevant information.
  • Du holder dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud fra branchens bedste partner i rengøring & ejendomsservice.

Trappevask og ejendomsservice

Racoon er din leverandør på trappevask og ejendomsservice. VI har i mere end 20 år udført en bred vifte af vores services til vores kunder.  Mangler du en leverandør som sætter kvalitet og stabilitet forrest? Så er Racoon den perfekte partner. Vi har volumen til både store og små kunder. Fælles er at alle bliver behandlet ens.

Levering til tiden

Vi sætter en ære i at du kan stole på os. Vi leverer altid til tiden. Uanset hvilken af Racoons ydelser du modtager er vi 100% klar til at give dig den bedste service. Levering til tiden, høj kvalitet og branchens bedste medarbejdere.

Uddannelse, kultur og sammenhold

Alle ansatte modtager løbende den nødvendige uddannelse. Vi sætter ikke gode relationer over styr. Som kunde er du sikkert på at få leveret service af en medarbejder som har styr på sit fag.

Racoon har en unik kultur. Vi elsker at være sociale. Vores kultur er unik. Vi lader vores medarbejder udvikle vores virksomhed. Sammen tror vi på at det giver dig som kunde det bedste resultat.

Skal du bruge en seriøs partner i rengøring & ejendomsservice?

Vi er ledende inden for en række serviceydelser. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, service og levering til tiden. Vores ydelser går hånd i hånd og sikrer dig det bedste produkt.