D. 28-11-2017

Fra Supermodel i Rødovre Centrum til Supersælger i Racoon!

’Når du er ansat, ved jeg, at det er et godt firma’

Sådan sagde en af Nina Kjærs bekendte til hende. For Nina går højt op i kundepleje, og han vidste, at Nina kun ville ansættes i en virksomhed, der holder, hvad de lover. Derfor har Nina heller ingen problemer med rollen som salgskonsulent i Racoon, hvor hendes primære opgave er at skaffe nye kunder til virksomheden.

  • Det er vigtigt for mig at være i en virksomhed, der fungerer, så jeg kan stå inde for det, jeg sælger. Og det gør Racoon. De ting, jeg lover kunderne, dem overholder vi. Vi har forskellige kvalitetssikringssystemer, der sikrer, at vi altid kommer til aftalt tid og løser de opgaver, vi skal, fortæller hun.

Nina er selv en af de medarbejdere, der får det til at fungere i Racoon. Og virksomheden kan ikke eksistere uden dygtige medarbejdere, der trives og arbejder godt sammen. Derfor var Racoon for nylig på teambuilding-dag, hvor målet var at lære hinanden endnu bedre at kende og øge sammenholdet endnu mere.

Nina har været i Racoon i knapt tre år. Og havde allerede fra starten et stort netværk i branchen, da hun tidligere har solgt professionelle vaskeriløsninger til boligselskaber og andelsforeninger. Gennem sin karriere har Nina høstet en række erfaringer fra stillingen som personlig assistent til rollen som Account Manager i IT-branchen, hvor hun havde ansvar for millionsalg af softwareløsninger til de danske kommuner. Hun har også erfaring fra byggebranchen og har tidligere været medstifter og ejer af entreprenørfirmaet Kjær & Lassen A/S.

Når hun ikke går på arbejde, dyrker hun løb og fitness – blandt andet sammen med tvillingedøtrene på 22, men når pigerne kitesurfer, står hun af. Hun elsker at danse, og for længe siden havde hun og veninden et model- og dansebureau, der blandt andet optrådte med dansemodeshows i de københavnske storcentre.

Nina er supersælgere indenfor Ejendomsservice og trappevask i København

Nina kan træffes på nk@racoon.dk eller telefon 26 88 48 31 – tak fordi du læste artiklen 🙂 

Få et tilbud