D. 23-02-2018

Snerydning er øretævernes holdeplads!

Snerydning

Snerydning, gør dit område farbart. Vi danskere elsker at tale om vejret. Hos Racoon nøjes  vi ikke med at tale. Vejret spiller nemlig en central rolle for vores virksomhed. Og især om vinteren (og især hvis vejrudsigternes dramatiske forudsigelser for en gangs skyld skulle vise sig at holde stik…)

Racoon servicerer mere end 250 ejendomme med saltning og snerydning. De fleste kunder gerne vil have saltet og ryddet sne inden kl. 07:00 hver morgen. De vil også gerne holde arealerne ryddet hele dagen, og frem til klokken 22. Det en stor opgave, som kræver masser af planlægning.

Snerydning er øretævernes holdeplads!

Hos Racoon ved vi godt, at snerydning potentielt er øretævernes holdeplads. For ingen gider at skvatte på is, der ikke er saltet eller selv at skulle i gang med sneskovlen, når nu man har betalt et firma for at klare det for sig. Derfor skal det bare være i orden.

Hvordan håndterer vi det?

Allerde i slutningen af oktober nedsætter vi en styregruppe som deler alle ejendomme op i zoner. Til hver zone tilknyttes et antal maskiner, som naturligvis skal passe til ejendommen. Det nytter ikke noget at stille med en for lille traktor på en stor ejendom.

Det har ligeledes stor betydning at sætte den rette medarbejder på den rette maskine. Maskinerne kører selv, så det kræver sin mand/kvinde at styre dem ind imellem biler, cykler, ejendomme og hvad der ellers måtte dukke op af forhindringer.

Når maskinerne er fordelt, og vi er nået hen i midten af november, udpeges en sneansvarlig som skal holde øje med alle vejrudsigter i samtlige regioner helt frem til midten af april. Den sneansvarliges fornemste opgave er at kommunikrere med de mere end 55 medarbejdere på vores snehold, så de på bedste og mest effektive vis kan servicere ejendommene. På denne måde sikrer vi, at snefald, slud og frost aldrig kommer bag på os. Og at vores kunder altid er tilfredse. Det er det vigtigste for Racoon.

Kontakt Racoon hvis du vil have tilbud på snerydning

Få et tilbud