Snerydning København

Saltning og glatførebekæmpelse i hele hovedstaden

Glatte fortorve – få et tilbud på snerydning i København

Racoon Rengøring & Ejendomsservice udfører professionel snerydning og glatførebekæmpelse på din ejendom. Vi giver en fast pris på din opgave. Vi fjerner sneen, når behovet er der.

Væk med de glatte veje

Har du ejendom i hovedstadsområdet, udfører vi gerne snerydning og glatførebekæmpelse, så I sikkert kan komme ud og ind af jeres bygning, uden at nogle kommer til skade.

Få et uforpligtende tilbud og prisgaranti rydning af sne på din ejendom. Lad os rydde sne på dine indgangsveje og sti systemer eller offentlig vej. Vi garanterer sikker adgang til og fra din bygning.

Priser på vores ydelser

Om det er snerydning for firma eller privat skal du kontakte Racoon i dag. Vi giver dig en fast pris på vores service, som vi lover holder 100%. Er du til helt faste priser, tilbyder vi et abonnement på rydning af sne. Her betaler du det aftalte beløb, og der er ingen ekstraregninger.

Rydning af sne på timepris: Ønsker du at betale timepris er det også en mulighed. Vi rådgiver gerne i, hvad der bedst kan betale sig for jer. Hvilken løsning der passer bedst muligt til dig, kan derfor være individuelt. Kontakt derfor Racoon Rengøring & Ejendomsservice i dag.

Væk med sneen hurtigst muligt

Snerydning og saltning skal ske efter vejrmæssige optimale omstændigheder. Hos Racoon kigger vi på vejret. Vi salter ikke bare for at salte.

For meget saltning er ikke godt for miljøet eller vores grundvand. Dog er salt et godt middel til at bekæmpe de glatte fortorve. Derfor bruger vi salt, men kun når det er absolut nødvendigt.

Vores medarbejdere har en stor viden på, hvordan blandt andet luftfugtighed og temperaturer påvirker hinanden. Nogle gange er det nok blot at skrabe sneen væk. Andre gange skal de store maskiner i brug. Vi er på stedet og tager ansvar for, at din ejendom er fri for sne.

Høj stabilitet - billigst i længden

Kan det findes billigere et andet sted? Det kan det sikkert. Vi har ikke markedets laveste pris. Til gengæld anvender vi vores store viden og kvalitetssikringsprogram til at udføre høj kvalitet af vores arbejde.

Høj kvalitet som i sidste ende meget vel kan vise sig, at Racoon er billigst.

Racoon baner vejen

Hos Racoon arbejder vi under ordnede forhold. Vi har stor erfaring inden for rengøring, ejendomsservice og snerydning. Vores folk er uddannede og kvalificerede til de opgaver, vi sætter dem til.

Vi har gennem 22 år udviklet egen kvalitetssikring og råder over uddannede medarbejdere, som kan håndtere de opgaver, de er ansat til. Når sneen falder vurderer vi blandt andet: Vind, vejr og omgivelser. Igen vurderes det, om der er behov for saltning, fejning eller skrabning.

Styr på reglerne

Kender du reglerne for rydning af sne? De færreste kender de juridiske aspekt of forpligtelser, når det drejer som om at fjerne sneen. Læs blandt andet her omkring reglerne for snerydning.

Er du ikke til regler, så lad Racoon stå for det. Vi ved, hvad loven kræver i henhold til at rydde sne fra din ejendom

Vi bruger ikke unødig tid på din ejendom. Alt sammen kommer dig til gode som kunde.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475