Skal du med på salgsholdet?

Vi har et fantastisk sælgerteam, men vi mangler dig.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice, Rødovre søger en engageret sælger på fuld tid. Sætter du pris på en unik arbejdsplads med en aktiv kultur og godt kollegaskab? Et sted hvor du kan udfolde dine talenter og vise dit værd? Så skal du læse videre her.

Vi har det bedste produkt, kan du sælge det?

Du kommer til at fungere i en brancheførende virksomhed som leverer det bedste produkt inden for kategorien. Vi arbejder med kvalitet og service samt det vigtigste: Glade kunder. Igennem 22 år har Racoon udført kvalitetsrengøring og ejendomsservice på Sjælland. Vores kunder er primært i sektoren, andel, ejer og almennyttige boligselskaber. Her varetager vi blandt andet trappevask og pleje af grønne arealer.

Positiv og aktiv kultur definerer os, velkommen til familien

Din opgave bliver at sælge vores ydelser til eksisterende og ikke mindst nye kunder. Du har derfor en baggrund i salg og service og er lidt af en menneskekender. Du er også rutineret i indbound/canvas salg. Som sælger formår du at åbne op for dialog og har naturligt ved kommunikation. Ikke mindst sætter du kunden i centrum. Du har fast skrivebord i Racoon, men er lige så ofte ude ved kunderne.

Vi er til mennesker

I Racoon tror vi på mennesker. Vi er glade for at gå på arbejde hver dag og gøre en forskel. Vi vil være de bedste til det vi gør. Vores kunder forventer høj kvalitet og ensartet standarder. Hvis du vil det samme, er det dig vi søger.

Hvem er du:

– Serviceminded og samarbejdsorienteret
– Er robust, engageret, initiativrig og fleksibel
– Er god til mennesker, imødekommende
– Har en fleksibel indstilling til arbejdets tilrettelæggelse
– Du er ærlig og ansvarsbevidst
– Du er serviceminded, har masser af gåpåmod og fyldt med godt humør
– Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og kunne bevare overblikket
– Du har kørekort
– Du kan fremvise en ren straffeattest

Vi tilbyder:

– En god introduktion og oplæring
– Frihed under ansvar
– God lønaftale, efter kvalifikationer med bonus ordning
– Rigtig godt arbejdsmiljø, med positive og gode kollegaer
– Sociale arrangementer, som styrker vores fællesskab og ”Racoon familien”
– En flad organisation med åben kommunikation og samarbejde uden ”Bossy Bosser”

Send venligst din ansøgning samt CV til Salg & marketingschef, Anders Nimb, [email protected]. Tlf.: 70 275 475. Samtaler afholdes løbende.

Racoon er placeret i Rødovre og beskæftiger til dagligt omtrent 100 ansatte. Vi har eksisteret siden 1998. Se mere til Racoon på https://racoon.dk