D. 28-12-2017

Salg med ambitioner – Racoon Rengøring & Ejendomsservice, Rødovre

Er du ambitiøs og forretningsorienteret – og tør du gå forrest?

Racoon Rengøring & Ejendomsservice er inde i en rivende udvikling med kraftig vækst. Som led i vores ambitiøse salgsstrategi, søger vi en kombineret sælger/salgschef, der kan løfte salget til nye højder. Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for den samlede salgsorganisation, som består af to account managere. Du skal forvente 20% salgsledelse og 80% salg – dette forhold vil naturligvis ændre sig, i takt med at målsætningerne opnås.

Hvem søger vi?

Vi søger en person, der har solid erfaring med relationsbaseret salg fra en lignende stilling. Du har med succes skabt gode, dokumenterede salgsresultater og har nogle års erfaring med salgsledelse. Du har desuden erfaring med kontraktforhandling, hvor erfaring med boligselskaber vil være en fordel.

Som person arbejder du resultatorienteret og struktureret og forstår at omsætte tanke til handling. Du formår at skabe og vedligeholde relationer internt såvel som eksternt, herunder blandt aktørerne i branchen.

Du er en dygtig kommunikator og forstår at formidle vision og mål klart og tydeligt for alle medarbejdere på tværs af virksomheden. Du fremstår som en troværdig person med gennemslagskraft og formår, via din uformelle og åbne personlighed, at få dine medarbejdere til at arbejde med dig for at nå de fastsatte mål.

Vi kan tilbyde

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling med stor mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. Du er garanteret samarbejde og sparring med engagerede kollegaer i en virksomhed, der er inde i en meget spændende strategisk udvikling.

Racoon Ejendomsservice & Rengøring er en virksomhed i rivende udvikling, som du kan være med til at præge. Du får gode udviklingsmuligheder og kompetente kollegaer, der alle sætter en ære i at være de bedste i branchen. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold samt et godt arbejdsmiljø i moderne omgivelser.

Sådan søger du

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til adm. dir. Thomas Rodenberg på thomas@racoon.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas Rodenberg på 70 275 475.

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2018.

 

Racoon Rengøring og Ejendomsservice har eksisteret siden 1998 og beskæftiger i dag 75 medarbejdere. Fra vores hovedkontor i Rødovre betjener vi mere end 250 kunder, der består af store og små boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger og administratorer. Vi løser alle former for opgaver inden for ejendomsservice og har især mange opgaver inden for trappevask. Vi vil være de bedste i branchen, og kvalitet, service og aftaler, der holder, er nøgleordene for os. Se mere på www.racoon.dk

Få et tilbud