D. 25-10-2017

Ros fra kunder – Det skal fejres!

Ros fra kunder

Feedback og ros fra vores kunder er vigtigt. Vi vil hele tiden gerne gøre vores bedste. Det sker i samarbejde med kunden og selvfølgelig indenfra. I Racoon arbejder vi med kvalitetssikring og kvalitet frem for kvantitet. Vi arbejder også med at belønne en god indsats. Det er vigtigt for os at vores ansatte føler sig værdsatte.

Mød Alex

Her har i Alexandru, men vi kalder ham Alex. Han har netop modtaget stor ros fra en af Racoons kunder.

Alex blev ansat i september 2016 hvor han valgte kerneværdien – Ansvarlig. Alex opretholder en god service og høj kvalitet. Når opgaverne bliver en smule kompliceret løser Alex opgaverne uden de store problemer.

Vi er super glade for, at have en ansvarlig medarbejder som lever op til sin kerneværdi

Alex og hans makker Ana har netop modtaget stor ros fra en af vores ny kunder – SUPER FLOT!

Vi kan tilføje, at Alex er en meget venlig og rolig kollega, som altid møder ris og ros med et smil på læben. Alex er mødestabil og han er meget vellidt blandt både kunder og kollegaer.

TAK ALEX – DU FÅR ET KÆMPE LIKE HERFRA – NYD DINE OREO OG BIFTUR

Vil du også gerne have verdens bedste service fra Racoon, kontakt os gerne i dag. Vi er eksperter på trappevask, grønne området og renhold på ejendomme. Vi kan meget mere end det. Vi er alle mennesker der arbejder ud fra at kvaliteten og servicen skal være i top. Forvent kun det bedste fra Racoon.

Få et tilbud