rengøringsfirma

Racoon – dit rengøringsfirma

Racoon er dit rengøringsfirma. Med arbejder med høj kvalitet og service. Hvis du vil have markedets bedste rengøring skal du kontakte os i dag!

Vi arbejder med alt i rengøring fra trappevask til ejendomsservice. Derfor er alle vores ansatte uddannede til at varetage vores egen udviklede kvalitetskontrol. Kontakt Racoon i dag hvis du kræver kvalitet og markedets bedste rengøring, kvalitet og stabilitet. Ønsker du pris på rengøring. Det giver vi dig også gerne. Uforpligtende.

Tilbud rengøring?

Hvis du ikke vil gå glip af gode tilbud, arrangementer og nyheder fra Racoon synes vi du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Racoon trappevask, rengøring og ejendomsservice

Vores rengøring – din fornøjelse.

Hos Racoon leverer vi et via et gennemtestet system unik service og rengøring. Om det er trappevask, hovedrengøring, vinduespolering eller en af vores andre ydelser –  Så er du altid sikker på at kvaliteten er høj. Vi arbejder med kvalitet i vores rengøringsfirma og ikke kvantitet. .

Danmarks bedste rengøringsfirma

Vi tør godt prale. Med over 21 år i brancen er vi et af Danmarks bedste rengøringsfirmaer. Via nøje planlagt egenkontrol sikrer vi vores kunders tilfredshed og vores samme høje kvalitet. Vores ansatte bliver uddannet til den opgave de har ansvaret for. Vi har egen “skole” hvor vi underviser i de nyeste tekniker. Vi  er konstant i bevægelse for at blive din bedste partner of foretrukne rengøringsfirma. Kontakt os gerne i dag hvis du vil have priser på rengøring.

Du skal vælge Racoon

Vores kunder har det godt. Enten om det er trappevask, ejendomsservice, rengøring, hovedrengøring eller andre af vores kvalitets ydelser

Vi har sat kvaliteten forrest. Vores ansatte er glade for at gå på arbejde, de får lov til at gøre ordentligt rent. Inden vi sender nye medarbejdere på arbejde i Racoon deltager de i et internt undervisningsforløb, der er relateret til deres funktion. Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores rengøringsopgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Hvad enten det er:

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Intet er overladt til tilfældighederne

"Racoon Rengøring er en professionel og seriøs samarbejdspartner med stabile og troværdige medarbejdere som sætter en ære i at levere en høj kvalitet. Det har gjort vores hverdag nemmere at vi ikke ugentligt skal gå og kontrollere, om rengøringen bliver udført ordentligt og som aftalt"

- Bo Louis Heindorff Eggertsen Ejendomsmester - BAB

God kommunikation

"Kommunikationen med Racoon er altid god. Vi forstår hinanden med det samme, og de leverer altid, hvad vi har aftalt. Altid i samme høje kvalitet og til aftalt pris. Racoon er rigtig gode ved akut opstået opgaver, hvor de altid stiller hurtigt op med mandskab."

- Henrik Ejendomsinspektør - Havneholmen

De bedste

"Racoon Rengøring og Ejendomsservice er et pålideligt rengøringsfirma. De overholder aftalerne. Det er rart og tidsbesparende, at kvaliteten altid er i orden, hvilket gør at beboerne er tilfredse. Jeg kan klart anbefale Racoon"  

- Christian Boe Jensen Varmemester - Rødovre Boligselskab afd. 4

Dit rengøringsfirma. Vi er lige i nærheden.

Vi er i nærheden af dig. . Vi har bor i Rødovre og kommer hurtigt rundt til vores kunder i Storkøbenhavn og Sjælland. Vi ankommer altid til aftalt tid.

Vi udfører allerede rengøring et sted tæt på dig. For eksempel: boligforeninger, ejerboligforeninger og andelsboligforeninger i hele Storkøbehavn og er allerede i følgende byer:

 • Rødovre
 • Hvidovre
 • Brøndby
 • Taastrup
 • Glostrup
 • København
 • Nørrebro
 • Vesterbro
 • Østerbro
 • Islandsbrygge
 • Frederiksberg
 • Herlev
 • Valby
 • Vanløse
 • Brønshøj
 • Gladsaxe
 • Skovlunde
 • Søborg
 • Ballerup
 • Gentofte
 • Bagsværd
 • Lyngby
 • Charlottenlund

Samt mange flere. Hvis standarden for din rengøring skal være høj og der skal være rent. Kontakt da Racoon for de bedste priser. Vi er de bedste til rengøring, trappevask, vinduespolering, ejendomsservice med mere.

Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere
Racoon pudsning af vinduer i ejerforeninger og andelsboliger, erhverv med mere

MISSION, VISION – KERNEVÆRDIER

Vi vil give vores kunder rene og præsentable omgivelser, som skaber merværdi, tryghed og glæde i hverdagen. Når du er kunde hos os, skal du opleve, at vi frigør tid og skaber tryghed i dine omgivelser – som privatperson, ejendom og virksomhed. Vores kunder skal opleve, at vores ydelser blive leveret problemfrit og af høj kvalitet – hver gang! Sådan kan vi gang på gang levere markedets bedste rengøring. Pris på rengøring? Kontakt os i dag så tager vi meget gerne en snak om dit behov for rengøring. Vores pris og kvalitet på rengøring hænger sammen.

Ærlig

Vi skal og vil altid være ærlige over for os selv, vores kollegaer og kunder. Med ærlighed opnår vi tillid, hvilket er afgørende i et langt og godt forhold, det gælder både internt i virksomheden med sine kollegaer og ikke mindst med nuværende og kommende kunder. Med ærlighed kommer man som bekendt længst.

Vi bestræber os på en fejlfri service til alle vores kunder, men skulle det ske, at vi begår en fejl, skal vi stå ved den – indrømme at vi tog fejl – og rette fejlen hurtigst muligt.

Engageret

Vi vil give vores kunder stabilitet i vores leverancer og levere ydelser af høj kvalitet. Det skal opnås med vores generelle værdier i virksomheden samt ved gennemarbejdede systemer – der også skal være gennemskuelige for vores kunder.

Herunder nøjagtige arbejdsplaner, smarte rengøringssystemer, kvalitetskoncepter og gode arbejdsrutiner. Hos Racoon må intet være overladt til tilfældighederne.

Imødekommende, fleksibel

Racoon skal være en god arbejdsplads, hvor det skal være rart at være. Vi skal behandle hinanden med respekt. Vi ønsker at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor kolleger knytter venskaber. Vi vil være et godt og fasttømret team. Det skal være godt og trygt at arbejde i Racoon.

Et godt arbejdsmiljø giver glade medarbejdere, hvilket giver god kundeservice. Vi skal altid møde vores kunder med et positivt og imødekommende smil.

Ansvarlig

Alle ledere og mellemledere skal behandle deres medarbejdere med respekt. Der skal være en uformel og uhøjtidelig tone ledere og medarbejdere imellem. Alle skal tale pænt til hinanden. Er der behov for at påtale en fejl ved udført arbejde, skal det altid foregå i en god og saglig dialog.

Vi vil have glade selvtænkende medarbejdere med en god arbejdsmoral og integritet. Vi skal altid tænke nyskabende, være klar med nye systemer, ideer og koncepter. Det skal sikre, at Racoon altid vil være i front på kvalitet og arbejdsmiljø

85 medarbejdere står klar til at hjælpe dig – Danmarks bedste rengøringsfirma: Racoon!

Få et tilbud