Rengøringsfirma

Søges rengøringsfirma med fokus på kvalitet?

Er du træt af at skulle kontrollere rengøringsfirmaet?
Eller træt af at overveje, om du også gider klage den her gang?

Det kan vi godt forstå. Og sådan bliver det heller ikke, hvis du fremover er kunde hos os. For vi har specialiseret os i rengøring og ejendomsservice efter nogle helt faste procedurer, som alle medarbejdere følger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet hos os. Hele tiden.

Vores målgruppe er

  • boligforeninger
  • andelsforeninger
  • ejerforeninger

Og fordi vi har så stor erfaring med rengøring i netop beboelsesejendomme, er vi helt bevidste om, at vi er tæt på folks hjem. Derfor undgår vi at skramle ved dørene, når vi vasker trapper, ligesom vi kun gør rent og ordner resten af ejendommen i dagtimerne, så I har ro om aftenen.

Ring og få en uforpligtende snak

Derfor rengøring hos os

Vores leveringssikkerhed er over 99 % i forhold til aftalte ydelse på aftalte dag. Det ved vi så præcist, fordi vi registrerer alt, og vi har et system, der regner leveringssikkerheden ud for os.

Laver du en rengøringsaftale med os, får du en eller flere faste rengøringsassistenter tilknyttet. Et rengøringsjob hos os er meget attraktivt. Dels har rengøringsassistenterne tid til at løse opgaven ordentligt, og dels markerer vi altid de gode resultater på vores tavle og giver en stor bonus til medarbejdere, der har gjort en særlig indsats. Det kan eventuelt være en iPad. Så jo. Vores personale er kommet for at blive.

Samtidig bliver alt rengøringspersonale grundigt oplært, før de kommer ud til kunderne på egen hånd. Dels arbejder de i et oplæringsteam i 2-4 dage, og dels skal de bestå en skriftlig eksamen om, hvilke klude de skal bruge hvor, korrekt dosering af rengøringsmiddel, rækkefølge o.s.v. Derfor er intet overladt til tilfældighederne, og du får selvfølgelig den høje kvalitet, som vi har lovet.

Hos os kan du få hjælp til alle former for rengøring og ejendomsservice (link til Ejendomsservice):

Vi hjælper kunder over hele Sjælland. Dog særligt i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Få et tilbud